Survival - Nápad • Minicraft.cz

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

Hodil som si prihlášku na helpera ale myslím že ju ešte nikto nečítal, bolo tam zopár nápadov, napríklad vypracovať groove ... obchodnú štvrť namiesto roztrúsených obchodov, presunúť spawn a ohradiť ho väčšou reskou aby nebolo priame okolie rozgriefované a zarobiť minulé miesto spawnu world editom, zrušiť zbytočné warpy , spracovávať resky , napríklad za survival money, stabilizovať práce aby sa neresetovali každý deň, ono je mnoho riešení ako posunúť server na vyššiu úroveň. Bol by som rád keby sa zvrhne diskusia so zaujímavou témou, som celkom zvedaví na čo všetko už máme.
S pozdravom,
BiXo
(Nováčik servera)

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

@bixo Aha, ďalší Slovák :)

Ale k veci...Ja osobne nehrávam na žiadnom servere Survival presne kvôli tomu, čo popísal bixo...Obchody sú roztrúsené, bordel hneď na začiatku mapy atd...(tak je to ale všade....)

Škoda že sa niektorý hráči nevedia správať normálne no....

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

Tak jak to myslíte obchody jsou roztroušené ? hlavní obchod /shop bude pořád na svém míste a když si každý hráč udělá vlastní obchod tak ten obchod bude tam kde si ho udělá ... a když mu přidělíš nějakej prostor kde nebude mít možnost se předvíst bude to mít určitou velikost a srovnalost že ty shopy budou v podstatě stejný > osobně taky bych tam nic nestavěl .Myslím že když si postavíš dobrej obchod s warpem a parkrát pozveš lidi pokud shop bude dobrej warp si zapamatují :)

Za druhý promazávání warpu se řeší už jsem hodněkrát pomáhal Pauliusovi že jsme je procházeli a mazali. Ale je jich taková kupa a čímdál víc sponzorů veřte nebo ne projet ty warpy zabere hodně času ..

a ohledne toho že je to rozgríífovaný vedle spawnu ?? oto přeci nejde ne ? nebo vy potřebujete pěknej spawn ? jde snad o to že si uděláte resku a tam svoje království ne ? jak to vypada u spawnu už vás pak nijak tížit nemusí .. :) peace _Impřej

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, naprosto souhlasím s Imprem, vše co napsal tak stím souhlasím.

Btw: bixo když jsi nováček serveru a hned podáš přihlášku tak ti to moc nepříjmou, musíš i na serveru trochu déle hrát, znám hodně lidí který viděj poprve tenhle server a hned daj přihlášku, to takhle podle mně nejde, musíš nejdříve tenhle server trošku poznat a pak podat přihlášku např co upravit atd, a s přesunutím shopu neboli spawnu, to není třeba, když je to okolo toho rozgriefovaná jak psal Impro, je to i všude...

Loučím se sváma a taky.. peace..

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

@Impro, štýl obchodov som zažil na 3 serveroch a fungovalo to bezproblémovo, ľudia sa radi prišli ukázať a viac sa starali o obchody, nepribúdali warpy nezmyselných obchoov a server nebol tak zahltený. K rozgriefovanosti spawnu len toľko, je to prvé čo uvidia ľudia ke´d sem prídu, server potrebuje ľudí čiže myslím že tvoja odpoved bola krátkozraká , server nieje rozgriefovaný všade a prehliadať to len podporuje. K prihláške, prečo sa teda neprihlási na helpera niekto dlhodobejší, hrám tu tretí týždeň a všimol som si že sa tu moc adminovia neukazujú, pauli to všetko sám nezvláda, chcel som len pomôcť. Nič iné ako survival aj tak neplánujem hrať.

S obchodnou štvrťou príde súťaživosť a chuť sa ukázať, nestane sa ako dnes že kolega bol zabitý hned ako vyšiel z obchodu lebo tam končila reska a čakal tam BadBoyMiami.
Neviem prečo sa tak bránite zmenám a je to váš názor ale myslím že táto rubrika je na to aby sa navrhovali nejaké zmeny a nie na to aby sme tu všetko hneď zmiatlly zo stola.
S pozdravom,
BiXo.

Werner von Siemens.

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Zdravím BiXo, zpátky k náboru, vidím že se celkem dost zajímáš ohledně Survivalu a "zlepšení" obchodů.

Ale zpíš k věci ohledně Přihlášce. Ano, je pravda že Paulius moc nezvládá jelikož je jedinej Adminem serverů, ale je tu dalších členů kteří jsou podle mně každej den Online např. Night, Alexik, a Epicmana.A teď je právě nábor kde se nabere nebo zpíš se předpokládá že se nabere přes 2 - 6 hráčů.

Na serveru podle mně abys dal přihlášku tak musíš hrát tak ty 2 - 4 měsíce podle mně abys měl už velké zkušenosti na tomhle serveru.

Potkal jsem tu na serveru skvělé lidi před rokem Dudu. Saff BloodLife kteří tenhle serveru udržujou furt, pak ještě SpiritV, sangonek, Zdenda, a dalších super lidí.

Před rokem sem chodilo přes 10 - 30 lidí denně, nejvíce jich bylo na PVP / Survivalu, furt si to pomatuji, pak se před cca 6 měsícema strašně rozrůstl hlavně díky vendalimu, který na server předvedl na server hrozně moc lidí, a teď sem chodí 300 - 600 lidí denně.Je to neuvěřitelné číslo pro tenhle server.

To je vše a zatím peace.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Jinak BiXo, pokud by sis o tomhle chtěl nějak popovídat, založ vláken u sekce kde se mluví vše okolo serveru a tam si to můžem nějak popsat :)

Tohle sem moc nepatří.

Peace

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

Myslím že toto vlákno je práve na návrhy , pripomienky a zlepšenia čiže moja reakcia sem podľa mňa patrí.
Poslal som ti PM @Matolkacz keď si to prečítaš môžme to ďalej konzultovať.

Těmu prihláška sa neoplatí ďalej rozpitvávať, nepísal som tento príspevok kôli nej ale kôli nápadu. Avšak myslím že to záleží na ľuďoch. Návrhy ktoré som mal, sú podľa mňa práve veci ktoré lákajú ľudí na server, príjemne spracovaný spawn, funkčná ekonomika, rozumné vedenie.

Ak by tento nápad vzbudil záujem a mali by ste chuť vypočuť / prečítať si o ňom viac, som ochotný pripraviť potrebné materiály.
Tento server mi padol do oka, než sme sa sem pripojili prešli sme 4 iné servery. Hrám však minecraft už pár rokov a verím že by Vám tieto návrhy mohli pomôcť ho zlepšiť.
Dúfam že tento príspevok si prečíta čo najviac ľudí, ak bude potrebné kľudne vytvorím nové vlákno s návrhom,
Zatial teda vďaka za prečítanie a za reakcie, vidíme sa v hre.
S pozdravom,
BiXo

Werner von Siemens.

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

Jako je fakt že když si udělá hráč obchod musí na něj mít warp ale většinou se snažim nedělat warp někde kde to vypadá nehotově nedodělaně ,,,

taky jsem to už někde viděl v řadě vystavěný obchody mohl sis to koupit a prodávat tam .. ale to mi přijde trochu omezený a jak už píšu podruhý radši si udělám varp a když to nebude s prominutím uplnej Bullshit tak věřim že lidi přijdou zas .. :)

je jasný že PauliusXD to sám nestihne když furt přibejvaj lidi .. ale i proto je udělanej pečlivej nábor a nedivím se že je tak pečlivej , aspon se nebude opakovat to že tu budeme mít adminy na tejden .. který hned po tejdnu uvidím jako buildery na jiným serveru ...

A k tomu griefu okolo spawnu jsem to nenapsal tak že mi to je jedno .. napsal jsem to tak že když tu hranici posuneš dál .. tak to bude rozgriefovaný o něco dál .. každopádně nevím jestli jsi ty posoudil podle spawnu jesi tu budeš hrát .. já teda na spawnu nezustal ani 5 sec a hned jsem vyrážel do světa ..

A nakonec K tomu jak si psal že ti zabili kolegu v obchodu u někoho .. jsi na pvp survivalu a kupa těch lidí co tu má obchod prodává uplny kraviny a třeba jenom čekaj nato až tam přijdeš a mužou tě zabít ... stejně tak můžou psát ať jdeš do obchodu a bude to past, budou tam mít pvp a zabijou tě .. můžou tě oklamat a spadneš do lávy .. cokoliv .. to že vyjdeš někam před barák a tam už nebude reska si časem zvykneš a budeš dávat pozor... pokud po tom survivalu budeš chodit a hrát s ostatníma a nebudeš jenom zalejzlej ve sví resce a vyrazíš ven max k někomu do obchodu když ani nevíš jestli to vlastne obchod je. Jedna malá rada > když máš Dia brnění s nějakou tou Prot vždycky stihneš dát /home než tě někdo zabije ... BTW když jdeš do /shop tak ty nejlepčí hráčský obchody by měli bejt po pravu vypsaný i s hlavama a fungovat jen na klik cedulky nevím jestli se oto teď nekdo stará a jestli to na 1.9 jde .. ale vždycky to dudu_man šéfoval :)

na závěr bych chtěl napsat že se ničemu novímu nebráním pouze píšu svůj názor nato o čem se  tu debatuje ..Novinky mám rád ale musí to mít hlavu i patu.. czz _Impřej

Pardón za takovej sloh :( :D

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

Sloh mi nevadí a odceňujem to že máš názor ale možno sme sa úplne tak nepochopili ako to funguje, uvedomujem si že to je PVP surival ale aby ťa niekto zabil v obchode, to by ťa vytočilo tiež, nemyslíš ? Koncept je taký že je to jeden warp kde si hráči jednorázovo zakúpia plochu, raz týždenne sa shopy kontrolujú či sú doplnené a či stoja za to aby tam stáli, hráči získajú zodpovednôsť a budú precíznejší v tom čo robia. Je to vychovávanie si zodpovedných hráčov na servery, obchody by neboli obmedzené ničím prostredie by sa im prispôsobovalo, boli by len kontrolované čím by si zabezpečil stabilnejšiu ekonomiku. Keď hovoríme o griefe stačí hráčov nabádať k tomu aby negriefovali, prečo iné servery rozgriefované nie sú ? Myslím že každý kto hrá minecraft sa rád ukáže kvalitnou stavbou a predvedie si svoj dom, avšak takéto "susedstvá" sa ťažko vytvárajú ak hráči nie sú disciplinovaný. Je to tvoj názor a ja ti ho neberiem ale myslím si že serveru by to prospelo viac ako hľadať po warpoch kde čo kúpim a či to tam vôbec budú mať. Celý plán je premyslený a videl som ho na viacerých serveroch, má to hlavu aj pätu ale ešte si si to ani nedal vysvetliť a už si to odsúdil. Väčšina z tých obchodov ktoré majú warpy sú úplne zbytočné, buď nemajú nič alebo predávajú veci ktoré si nikto nekúpi.

Keby som sa rozhodoval podla spawnu, určite by som tu nehral a zabil som 4 hodiny cestovaním na druhú stranu mapy (vrátane toho že som bol často zabíjaný, či už príšerami, hladom alebo hráčmi). Je však plno hráčov ktorý si prezrú spawn a podľa toho sa rozhodnú či to má zmysel hrať na tom servery, je kopec krytérií , ale ak sa nepostaráš o prvý dojem tak o tých ľudí prídeš, a hráči podporujú server, ide predsa o rozvoj a napredovanie.

Ja osobne som sa vždy rád prešiel po takejto nákupnej lokácii , pozistoval ceny a pokupoval čo potrebujem. K výberu do teamu sa vyjadrovať nebudem, nemyslím že by som mal dostatočné referencie nato aby som sa tam dostal aj keď server meniť nemienim.

Písal som v prihláške aj v návrhoch na spoplatnenie rezidencií, na obmedzenie počtu warpou pre sponzorov o rušení dlhodobo neaktívnych resiek, o oprave spawnu, stačí si ľudí vycvičiť, ak si ľudí nenaučíš slušnému chovaniu alebo im nepovieš že to robiť nemajú tak ako to budú vedieť ?

Som tu, aby som tu hral, či už si ma vypočujete či nie, budem tu hrať, avšak žiadam Vás o zváženie toho čo je lepšie pre server, a o to aby ste neboli krátkozraký alebo zbytočne ustráchaný, za pokus to stojí, ak sa to neujme nič zato nedáš.

Krásny večer prajem,
BiXo.

Werner von Siemens.