IGN: LuKeX
Zdravím,tuto věc jsem již sdělil @Dudu_Man ale radši to napíšu i sem abych věděl názory hráčů.
Napadlo mě že na spawnu SURVIVAL světa by byl villager,který by prodával speciální věci za herní $ .
Tak jako je to na PvP za coiny...
Bylo by tam třeba :
PortalFramy,Sharp VI meč,EFFI 6 Krump... Prot6 Brnění...Enchant gollden apple,Elytry,dračí headky,dračí vejce atd... samozdřejmě ty vzácnější věci by byly dražší :D
Můžete psát názory a nápady jak by to mohlo být :)
IGN: _Impro
Hele pokud by to bylo za Survival Money tak mi to přijde jako totalní kravina je to survival je to o tom aby jsi neměl nic :D :) né aby jsi se lognul koupil prot 6 za money a nazdar .. za mě stím nesouhlasím leda že by to bylo za jinou měnu než Survival Money/coiny třeba za získanou v pvp na survivalu nebo tak a to by se muselo promyslet .. ..
myslím si že není zas takovej problém si tam udělat veci pokud máš diamanty :) a když máš hodně SurvivalMoney tak už ubec ne :))
IGN: TheNightN
Drahý? A pro Impra? Pff... Pro impra není nic drahé :D
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: _Impro
nějakej specialní item bych někomu dal třeba za nějakej event nebo velkou veřejnou soutěž o něj třeba pro celej survival ale neco pořádnýho ...
money si na survivalu vydělá jednoduše každej kdo chvilku hraje mc nebo tomu aspoň trochu rozumí :) ... ale specialni item .. brnení prot 6 jsi si mohl do 1.8 udělat za minutku .. a na 1.9 prot 6 už asi zas sehnat nejde a celkově i ten princip enchantu je jinej už nemůžeš enchantit vickrát za sebou což bylo podle mě super ale je to jen banalita na který vpodstatě moc nezáleží :)specialnim itemem jsem myslel třeba štít s nějakým pěkným motivem co normálně neuděláš,. nebo třeba nějakou kápi .. ale to nevím jestli jde jentak někomu dát .. :) peace _Impřej
IGN: MyDarkDesires
podle mého je to stejné jako Kity pro Top 5 v Kit PVP nenapsal bys to kdybys neměl dost peněz :-)
..
IGN: LuKeX