IGN: _Impro
@bixoTvůj nápad s schop lokací kde by byl jeden warp jsem právě pochopil a proto píšu že nesouhlasím s jednou lokací kde si koupíš uzemí a pak tam budeš prodávat .. páč je to veliký tak jak si to koupíš neuděláš si to podle sebe .. to mi vadí .. a o tom že tě v tom schopu někdo zabil jak už jsem psal ..Dia armor s nejakou tou prot a je to vyřešený .. vždycky stihneš dát home .. :)
Jinak se na survivalu samozdřejmě můžeš portnout i náhodně po světě a najít si pěknej prostor kde žádnej grief není a osobně si myslím že kdyby se hranice destroy posunula bylo by to akorát rozgriefovaný o kus dál ale třeba ne ..
a k těm warpům .. když to uděláš tak že ty sepíšeš seznak kterej bude zas muset pak někdo procházet a posuzovat jestli teda smazat nebo ne .. máš už 2x větší dobu ..
Párkrát jsme je s Pauliusem mazali a věř mi že po 10ti stranách warpů ti z toho už hrabe a zabere to možná i víc času než si myslíš ..nehledně nato že všude musíš kouknout jestli ten warp má smysl .. kdo ho udělal jestli je tam residence a další různý podrobnosti... :)
IGN: Bixik
Nápad obchodov nieje zlý, fungoval na iných serveroch fungoval by aj tu. Mať obchod nemá byť právo, ale privilégium, výsada, za ktorú sa platí zodpovednosťou. Viem že keby príde obchodná štvrť a obchody na úrovni znížil by sa ti zisk, keďže som bol v tvojom shope a viem že je jeden z najlepšie postavených na survivale. Rozumiem teda tvojmu odporu, avšak je krátkozraké stavať osobné dobro a nejaké survivalové peniaze pred všeobecné blaho.
Nemám chuť si strážiť chrbát aj v obchode a kontrolovať či za rohom niekto nečíha, myslím že ľudia by mali mať právo nakupovať bez strachu, nie každý má totiž hneď dia zbroj, a niektorým sa páči iná , takže ju vôbec nechcú nosiť. Môj nápad pozostával z toho že vytvorím štvrť kde každý kto bude ochotný, šikovný a zodpovedný vytvorí prosperujúci obchod, konkurenciu a bude mať možnosť predávať čo chce a za koĺko chce, nebudeš musieť hladať po warpoch, len sa prejdeš po ulici. Ak by obchod presiahol povedzme 3 poschodia alebo určitú plochu bola by možnosť ho zväčšiť a ak by bol prosperujúci na vysokej úrovni mohol by sa presunúť bližšie ku "spawnu" danej lokácie. Vidieť toto ako nový hráč na servery určite by som mu dal šancu. Teraz ekonomika stagnuje, zarábaš peniaze ktoré nemíňaš na úrovni, ak hráš survival servercoiny ani nemáš šancu minúť.
Ak by sa na rokovanie tento návrh prijal až vtedy by sa mohlo rokovať o podmienkach a to aké veľké parcely, prípadne či predávať pozemky metrážnym systémom. Aké cenové úrovne vytvoriť , veľkosti parciel, dekorácie. Viedlo by to k vzniku mesta, kde by mal každý šancu si postaviť niečo, avšak to je ešte hudba budúcnosti ak vôbec.
Vrámci warpou, sám som prešiel prvých 18 strán warpou len aby som zistil kde čo je a nemáš pravdu. Ak team skontroluje len 100 warpov, nahlási 80 z nich tak už to je 20% času a námahy ušetrenej pre A-Team. Vrámci informácií na väčšine warpov vidieť využitie hned po teleporte, avšak stále by mohol byť nápomocný admin/helper/moderátor/niekto kto by sa portol a skontrolovať chybové hlásenie warpu v reálnom čase popri kontrole čo by tento čas ešte zredukovalo. To čo vidím v tvojích slovách je nechuť , a prístup ktorým nič nezmeníš, ja mám času dosť a som ochotný z neho časť obetovať na kontrolu a redukciu warpov.
V tvojich slovách vydím neochotu a nechuť a preto ťa o nič nežiadam, videl som že máš rozumný prístup a si inteligentný, avšak kôli svojmu presvedčeniu nevidíš horizont. Takéto bytie je sebadeštruktívne.
Zatiaľ toľko k téme,
zdravím,
BiXo.
"Nikdy nemyslím na budúcnosť, príde aj tak dosť skoro."
A.E.
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: olilongi777
@_Impřej v tomto má pravdu a to veľkú. Nemôže to trvať dlho, navyše na to sa môžu zamerať TÍ helpery, ktorý sa teraz naberú.
Len osobne si myslím že sami nedospejeme k záveru, chcelo by to nejaké verejné hlasovanie hráčov tu, na stránke serveru :)
Samozrejme, môžem sa mýliť, keďže som si nie celkom istý ako ste to kontrolovali..,.
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
@olilongi777 vrámci kontroli warpov je to veľmi jednoduché, na mnoho warpoch sú dlhodobo prázdne obchody ktorých majitel to často už vzdala alebo ignoruje alebo nefunkčné exp farmy, je veľmi jednoduché rozlíšiť ktoré warpy sú užitočné pre verejnosť a ktoré sú zbytočným infom pod príkazom /warps.
Myslím že by sa k tomu mal vyjadriť A-team a nasadiť nato helperov ale ja tu nie som od toho aby som rozhodoval ale aby som hral.
Keby máte chuť niečo konzultovať nájdete ma na TS jar-team.cz stačí hladať môj nick, rád si pokecám.
Werner von Siemens.
jakej odpor panebože .. mám velikánskej obchod oukej možná proto nechci nějakou čtvrt s miniobchudkama pro hráče ale o to nejde když neco stavím dělám to pořádně třeba tak aby tě tam nikdo nezabil .. a nápad s obchodní čtvrtí se mi proste nelíbí líbí se mi projít ty ruzný warp shopy a vidět koho jak napodlo to udelat ... videt to nouhau a ne videt zase stejnej čtverec s pár čestkama kde jsou akorát jiný ceny než vedle .. tohle už by možná mohlo bejt pochopitelný .
a ktomu prohledávání warpu : ne nedělá mi to problém a už ubec k tomu nemám odpor právě jsem rád pomáhal Pauliusovi stím je pročistit ale ty to vidíš tak že přijdeš na warp koukneš smažeš .. já jsem to tak taky viděl .. ale vždycky jsem šel na warp řek jsem mu ho a ted musi skouknout třeba resku kde to je jestli to má smysl napsat příkaz možná i potvrdit to nevím a zas jet dál a potom uz to neni taková rychlovka jak si možná myslíš tím neříkám že není potřeba to dělat To kvuli čemu jsem hlavne u tohohle protestoval bylo to že By někdo prohlidl ty varpy vypsal co a jak a admin by to pak jeste musel překontrolovávat a pak smazat.. kdyby to ten člověk udělal rovnou i stím jestli to doopravdy smazat ANO / NE a bylo by to finalni a nekdo by už pak jen přišel a smazal to a nemusel nic řešit to by byla jiná takže jsem se možná trochu nepochopili .
.. v mojom riešení je varianta ktorá hovorí o tom že môžeš mať akýkoľvek veľký obchod aký chceš a volá sa metrážny predaj, prípadne rôzne velkosti parciel, ak ľudia stavajú rovnaké obchody je to ich nekreatívnosť. Ako som už napísal, obchod má byť výsada a nie právo. Takže sa oň treba starať, kto by sa tam osvedčil mohol by mať väčšiu resku a bližšie pri "spawne" lokácie. Odsudzuješ nápad skôr ako vieš detaily pretože máš určitú utkvelú predstavu ? Nikto by ťa predsa nenútil na takéto miesto sa sťahovať, bolo by len na ľuďoch či by chceli mať obchody v tejto štvrti.
K prehladávaniu warpov, áno, máš negatívny prístup, nech už tvrdíš čokoľvek, viem čo všetko to obnáša a to práve ty si ma nepochopil admin nemusí kontrolovať každý warp ak má zodpovedných ľudí medzi helpermi čo sa o to postarajú, on príde skontrolovať len to či sa naozaj má zmazať alebo nie, čo zaberie v priemere tak 3 minuty (maximálne aj keby sa išiel medzi časom občerstviť) na jeden warp.
Prípadne to môžu premazať helpery, ak sa ich plánuje nabrať 6 tak určite aspoň 1 skončí na survivale. A myslím že keď už niekoho naberú do adminteamu po tak detailnej prihláške / alebo ústnom pohovore , veria mu dosť nato aby ho nechali premazať warpy..
Werner von Siemens.
tak jasný že nevim co napadne tebe soudil jsem podle toho co už jsem viděl .. nevím jak si ty představuješ obchodní čtvrt ovšem nemyslim si že by tam hráč mel tolik prostoru kolik sám bude chtít tudíž tam neuplatní svojí kreativitu .. toje celí
Viem ti slúbiť že každý kto o to bude stáť a dokáže to že je toho hoden bude mať priestoru koľko chce, survival nemá byť ľahký a preto ani presadenie sa tu nebude úplná malina, chcem spraviť pre hráčov výzvu, v najbližších dňoch založím novú tému a začnem to rozoberať tak aby každý mal možnosť pridať vlastný nápad a aby to vyhovovalo čo najviac ľuďom ktorý tu už hrajú.
Krásny večer, a nemaj moje reči za zlé, chcem len priniesť niečo čo by nás mohlo preniesť dopredu.
BiXo
Werner von Siemens.
Nebojuju o to aby to nebylo lepčí .... Bojuju o to aby to byl super survival a pozívání hráčů na warpy ukazování staveb farem atd k tomu proste patří ,. někdo to hraje tak že si tam jen staví škudlí svoje do chatu nenapíše a to mě nebaví já si tam chodím pokecat projít nový warpy kouknout se co lidi postavili , nebojím se vyjít nekam kde není reska a nebál sem se ani když jsem nebyl vip .. nemám rád naškatulkovaný stereotypní věci
Edit : posledni post tu ..asi ubec není potřeba to řešit.
Ale každý hrá pre niečo iné :) Ja nehovorím že si nerád obzerám stavby, ale tak isto mám rád aj funkčné obchody, nové predajné nápady, a nebojím sa výjsť z resky, avšak nerád by som stretol 13ročného chlapca ktorý je nadržaný zabíjať len preto že má full enchanty, nie preto hrám survival keby chcem bojovať vyzvem ho predsa na súboj v aréne , kde budeme mať rovnakú výbavu a budeme si rovný, ale to až k ďalším nápadom
BiXo
Werner von Siemens.