Survival - Nápad • Minicraft.cz

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím BiXo, stím jak si psal aby se jednou za týden koukal At na warpy a popřípadě smazali, to už je pravda.Stím už souhlasím.Hodně krát jsem viděl přes 50 shopů který už tam nemaj ani jeden item..

Což je podle mně naprosto zbytečný to tu vůbec mít.A zdřejmě jsem si nepochopili jak si už psal.

Akorád než aby to AT prohledalo, to by trvalo hodiny a hodiny, jelikož na survivalu je přes 200 warpů.

No, kdyžtak pod tímhle příspěvkem napište jak by ste to nějak poupravily.

Díky za pozornost BiXa a ostatních

Krásný Den. -M

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

Jednoduché riešenie, zohnať ľudí ktorý to spravia za nich, prehľadajú warpy a nahlásia neužitočné, admini sa následne pozrú len na konkrétne vybrané avšak to prehladávanie obchodov som myslel skôr námatkovo v tej obchodnej štvrti ale dá sa to uplatniť aj takto. Ja by som sa kľudne na prehladávaní warpov podielal, rozdelili by sme si stránky a šli na to

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

@bixo je to dobrý nápad že by si na to víceméně naverbovaly pár lidí.Ale teď mi řekni kde by je našli ? a jak bys mohl vědět že to ti dotyční lidé budou dodržovat ?.Myslím že AT na to že je tak malý a hráčů je plno plní svojí práci výborně.Také jsem se přihlásil na Helpera (hraji tu asi tak 3-4 měsíce) abych jim samozřejmně pomohl.

Díky za pochopení

..

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

Tiež som sa prihlásil na helpera aby som pomohol a túto povinnosť mile rád prevezmem aj sám , antik mi určite rád pomôže tiež, verím že by si sa pridal aj ty a matolkacz :) strán warpov je len 29 to nieje až také strašné :) za 2 hodiny nemáme čo robiť :) sám by som to spravil za max 4 hodiny. Odpoveď na to či to budú dodržovať je loalalita. Keby to dostanem za úlohu ja, priberiem si ľudí ktorým verím :) admin by následne bol nútený skontrolovať len vybrané warpy a ak by bolo naše rozhodnutie správne zmazať ich. Je to jednoduché a účinné.
BiXo

Werner von Siemens.

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

Pokud bych se dostal na helpera a třeba ty ne tak bych se  tomu věnoval. Kdyžtak by sis pak sehnal lidi kterým věříš a chodíval bych tam když budu moct

..

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

Som rád že niekto nad tým premýšla ale myslím že sme značne odbočili od témy, dneska sa to hlasovanie na helpera dosť pretláča všade, cítim sa ako vo voľbách :D s hodnosťou sa aj tak nič nezmení :D tie warpy môžme prebehnúť a spísať aj bez nej

Werner von Siemens.

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

Abych řekl pravdu jsem vystresovanej z toho jak to zavřely že vidíš že to ještě nepřečetly protože nevím jestli mně odmítly nebo přijmnou. Takže mám hrozné Nervy :D

..

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, dneska by měl bejt konec náboru, již v sekci Novinky a téma Nábor, již sem tam psal že do velikonoc cca je prodloužen nábor, dneska by měl bejt konec, ale záleží natom, jak Saffers to bude stíhat, jinak děkuji za podporu BiXo a vidím, že bys hodně sledoval Survival, a hlídal, což je super.Ale uvidíme jak ten nábor skončí nebo jak bude prodloužen :)

A jinak, vypadá to jako volby občas u mně taky. :D

A jsem rád že se věnuješ strašně Survivalu.

Díky za přečtení a zatím 

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

Každý by mal byť predsa nápomocný tam kde je najviac, tak vyrieši všetko čo potrebuje a bude ho to aj baviť, ja nie som PVPčkar, nebaví ma to , chodím sem oddychovať a nie súťaži. Každopádne ktokoľvek by ste mali nejaké dotazy ohľadom mojich nápadov rád ich preberiem aj formou ústnej komunikácie.

Logika

Logika vás dostane z bodu A do bodu B.
Predstavivosť vás zoberie všade.

A.E.

Werner von Siemens.

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

Tak no, ako som hovoril tak Survival moc nehrávam, ale...

Určite by to bolo profesionálnešie tak ako hovorí Bixo...

Však Helperi sa teraz naberajú, tak by sa aspoň dvaja z nich na to určite dali :)

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)