IGN: ZoubkovySkritek
Teď nějak nechápu, co napsal Gejmron. My vám máme dávat odměnu za to, že si postavíte nějakou stavbu? :D Nejsme charita. Pokud chtějí hráči za své stavby peníze, tak ať je prodají jiným hráčům. Nevím co je za problém udělat normální wipe, jako je všude jinde, stejně to s vaší vynelézavostí vyděláte do týdne, ale alespoň mapa nebude vypadat jak te´d vypadá a ekonomika bude dávat trochu smysl.
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: panic_exe
ZoubkovySkritek said:Teď nějak nechápu, co napsal Gejmron. My vám máme dávat odměnu za to, že si postavíte nějakou stavbu? :D Nejsme charita. Pokud chtějí hráči za své stavby peníze, tak ať je prodají jiným hráčům. Nevím co je za problém udělat normální wipe, jako je všude jinde, stejně to s vaší vynelézavostí vyděláte do týdne, ale alespoň mapa nebude vypadat jak te´d vypadá a ekonomika bude dávat trochu smysl.
Uplne suhlasim, wipe nie je o tom aby par hracov ktory maju citovy vztah k im stavbam mali stale tie stavby. Admini nemaju nervy prenasat stare stavby na novy survival ved prave o tom je wipe, zacat znovu. Lebo tato tema teraz preskakuje z wipu na Survival spojenie s BC a ja neviem co este pritom je to len banalny wipe. Nikto vam nebrani si vase stavby screenshotnut a pokochat sa nimi niekde.
IGN: GejmronCZ
Vysvětlím jak jsem to myslel...
Jen menší odměnu za postavení opravdu kvalitní stavby a její následné přesunutí, ne zkopírování na BC. Je to jako odměna, že to postavili v Survivalu a ne Creativu. Nic víc. Ta stavba totiž nebude dále na Survivalu využívána. @ZoubkovySkritek Odměna by mohla být v coinech, když tak moc naléháte na omezení vydělávání. :)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
GejmronCZ said:Vysvětlím jak jsem to myslel...
Jen menší odměnu za postavení opravdu kvalitní stavby a její následné přesunutí, ne zkopírování na BC. Je to jako odměna, že to postavili v Survivalu a ne Creativu. Nic víc. Ta stavba totiž nebude dále na Survivalu využívána. @ZoubkovySkritek Odměna by mohla být v coinech, když tak moc naléháte na omezení vydělávání. :)
A preco by ich odmenovali? Nutil ich niekto k tomu tie stavby robit? Nie, su tu dobrovolne. Napriklad Dxpa_ ma jednu velku rezidenciu ale nie vsetky stavby robil len on, ako by sa tie odmeny pripisovali? Podla coho by sa hodnotili kvalitne stavby? V survivale ide o prezitie nie o buildbattle, proste robite zbytocne vedy k wipe. Niekomu moze stacit uplne jednoducha base na prezitie ktoru on hodnoti kvalitnou.
IGN: Emeqq
Moje původní myšlenka byl kompletní restart survivalu, chápu že hráči mají citovej vztah ke stavbám, ale to se to potom nemusí dělat vůbec nic. Všichni můžou říct že ke stavbě mají vzpomínky a potom by se polovina staveb stejně musela přesouvat a to je to čemu jsem se chtěla vyvarovat. Svět je zničenej a kdyby se věci zase přesouvaly k ničemu by to nepomohlo. Kažodpádně je taky možnost nechat stavby hráčů, které si je chtějí nechat na mapě na které teď jsou, kde by se na ně mohli dívat ale nemohli by brát věci z chestek apod. takže by tam měli něco jako adventure mod a potom druhou mapu na které by se normálně hrálo. Nejsem si ale jistá, zda by se vyplatilo mít takto dva světy.
E04ma_ said:Moje původní myšlenka byl kompletní restart survivalu, chápu že hráči mají citovej vztah ke stavbám, ale to se to potom nemusí dělat vůbec nic. Všichni můžou říct že ke stavbě mají vzpomínky a potom by se polovina staveb stejně musela přesouvat a to je to čemu jsem se chtěla vyvarovat. Svět je zničenej a kdyby se věci zase přesouvaly k ničemu by to nepomohlo. Kažodpádně je taky možnost nechat stavby hráčů, které si je chtějí nechat na mapě na které teď jsou, kde by se na ně mohli dívat ale nemohli by brát věci z chestek apod. takže by tam měli něco jako adventure mod a potom druhou mapu na které by se normálně hrálo. Nejsem si ale jistá, zda by se vyplatilo mít takto dva světy.
Jedina podstata nechat tam tie stavby je len kvoli tomu, aby mohli mat pred druhymi hracmi respekt, nic viac v tom neni. Male percento k tomu ma citovy vztah ako k survival base. Je uplne zbytocne to vytvarat, boli by s tym problemy atd. Podla mna ak by sa admini velmi nudili, tak by mohli urobit formular napisat meno rezidencie ktora sa ulozi a potom niekde presunie napr na BC alebo inde.
IGN: bodlacek
Možná by neuškodilo pro hráče, kteří chtějí svojí stavbu. Nechat link ke stažení celého survivalu, pak by si mohli přes programy stáhnout třeba svojí resku do schematicu a pak následně vložit na svůj svět.. Akorát je zde nevýhoda a to velikost světa, která bude v řádu Gb.
"Food is love Food is life"