IGN: AileXXX
Ahoj, s tím wipem survivalu, není to špatná věc, třeba mi to nevadí, protože tam nemám nic postavené nahrané atd. Ale hráči co tam maj nahráno třeba desítky, stovky hodin, těm by to možná vadilo, chtělo by to spíše udělat nějakou anketu nebo tak něco.
Každopádně napadlo mě tohle. Co kdyby se udělal nový mod podobný tomu, co byl nový majnuj, pár měst spravovanými hráči a v nich pozemky, potom těžební svět který by se resetoval, jakmile se připojí nový hráč, může si pomocí prací atd. vydělat peníze a pronajímat si parcelu v některém z měst, na start by asi bylo jenom 1 město spravované někým z AT a postupem času si hráči můžou koupit svoje město, počet měts by byl omezený třeba na 10, zároveň by každé město platilo nájem státu, tedy ateamu ( konkrétně vault ). Jedna výhoda je ta, že se nezničí svět, a nikdo si nebude moct stavět jen tak sloupy z koblu na louce nebo dělat zbyytečné resky navíc. Výhod a nevýhod je třeba více, ale kdyby přišlo do hry něco takového v podobě survivalu, tak bych to osobně začal hrát.
Ailik
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: panic_exe
kaktusator_666 said:Možná by neuškodilo pro hráče, kteří chtějí svojí stavbu. Nechat link ke stažení celého survivalu, pak by si mohli přes programy stáhnout třeba svojí resku do schematicu a pak následně vložit na svůj svět.. Akorát je zde nevýhoda a to velikost světa, která bude v řádu Gb.
To by si musel mat pristup do databaze aby si mohol koordinovat s reskami. Musel by si ju hladat manualne alebo /tp (coordinations) lebo vsetky rezidencie su ulozene v databaze do ktorych my hraci pristup nemame.
IGN: Obchodnik003
No keď už tu každý súhlasí alebo čiastočne súhlasí, vyjadrím sa aj ja. Podľa mňa je teraz wipe absolútne nepotrebný:
1,Terén a stavby - To že je to vystrihnuté a pastnuté z iného sveta nerobí z toho nejak zvlášť tragickú vec, hráči vždy robili hlboké jamy (hlavne kvôli horníkovi) už aj na Survivale1 alebo veľké plochy pre mapy, veľké budovy a pod. Minecraft má byť hlavne o tom že niečo postavíš alebo vymyslíš a zrealizuješ to. Preto by som sa vyjadroval opatrne okolo resetu stavieb hráčov, koniec koncov prečo hrávate Survival-Minecraft vy? Ak by sa toto stalo skutočnosťou tak mi povedzte jeden dobrý dôvod prečo by som mal (ako všeobecne ktokoľvek) opätovne navštíviť Survival. Však ak sa bude resetovať niekoľko dňová práca stoviek hráčov, kedykoľvek sa niečo pokašle tak to nemá zmysel hrať (môj názor).
2,Ekonomika - To je dôsledok hlavne experimentovania AT na serveri, žiarivým príkladom je pridanie spawnovacích vajíčok na Evokerov/Vindicatorov. Surovina ktorá sa dá získať niekoľkonásobne ťažšie než diamanty sa v shope predáva za smiešnych 10 dolárov (a pokial si pamätám, kupuje sa za 1500!?). Navyše diera v ekonomike sa dá nájsť vždy a žiaden wipe money tomu nepomôže.
3, Verzia - Popravde, nie je možné udržovať krok s Mojangom ktorí rodí jednu verziu za druhou (napr. v minulom roku hneď dva veľké updaty). Preto by zmeny terénu nemali byť odôvodnené ako: "Však je nová verzia".
Navyše stále existuje aj starý survival, a vy už chcete zmazať ten nový? O.o . Na záver otázka na @E04ma_ ako presne myslíš že by došli nejakí noví hráči? Noví hráči prichádzajú stále, na druhú stranu neviem či by bolo skvelým lákadlom povedať... "resetli sme celý survival, nič tu nie je, tak si príďte zahrať."
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: GejmronCZ
Souhlasím s @Obchodnik003. Má pravdu prakticky ve všem. Ale zase je fakt, že mapa je zdevastovaná. Osobně bych udělal wipe jaký jsem psal, není to nic velkého, jen vylepšená verze stávajícího a mohli by se sledovat tyto věci. To myslím jak na devastaci mapy, tak na ekonomice. Bylo by to lepší z dlouhodobějšího hlediska. No a když už reset mapy, tak proč ne rovnou na 1.15 že? Hold by AT neměl zatím WE, když pan saffers říká, že je v něm tak hrozně moc chyb a proto nejsou 1.15 creativ servery.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
Obchodnik003 said:No keď už tu každý súhlasí alebo čiastočne súhlasí, vyjadrím sa aj ja. Podľa mňa je teraz wipe absolútne nepotrebný:
1,Terén a stavby - To že je to vystrihnuté a pastnuté z iného sveta nerobí z toho nejak zvlášť tragickú vec, hráči vždy robili hlboké jamy (hlavne kvôli horníkovi) už aj na Survivale1 alebo veľké plochy pre mapy, veľké budovy a pod. Minecraft má byť hlavne o tom že niečo postavíš alebo vymyslíš a zrealizuješ to. Preto by som sa vyjadroval opatrne okolo resetu stavieb hráčov, koniec koncov prečo hrávate Survival-Minecraft vy? Ak by sa toto stalo skutočnosťou tak mi povedzte jeden dobrý dôvod prečo by som mal (ako všeobecne ktokoľvek) opätovne navštíviť Survival. Však ak sa bude resetovať niekoľko dňová práca stoviek hráčov, kedykoľvek sa niečo pokašle tak to nemá zmysel hrať (môj názor).
2,Ekonomika - To je dôsledok hlavne experimentovania AT na serveri, žiarivým príkladom je pridanie spawnovacích vajíčok na Evokerov/Vindicatorov. Surovina ktorá sa dá získať niekoľkonásobne ťažšie než diamanty sa v shope predáva za smiešnych 10 dolárov (a pokial si pamätám, kupuje sa za 1500!?). Navyše diera v ekonomike sa dá nájsť vždy a žiaden wipe money tomu nepomôže.
3, Verzia - Popravde, nie je možné udržovať krok s Mojangom ktorí rodí jednu verziu za druhou (napr. v minulom roku hneď dva veľké updaty). Preto by zmeny terénu nemali byť odôvodnené ako: "Však je nová verzia".
Navyše stále existuje aj starý survival, a vy už chcete zmazať ten nový? O.o . Na záver otázka na @E04ma_ ako presne myslíš že by došli nejakí noví hráči? Noví hráči prichádzajú stále, na druhú stranu neviem či by bolo skvelým lákadlom povedať... "resetli sme celý survival, nič tu nie je, tak si príďte zahrať."
Novi hraci kazdy den neprichadzaju, priemer je okolo 200 hracov a minicraft si tych 200 hracov udrzuje poriadne dlho.
Co sa tyka toho,wipe by zachranil ekonomiku uplne lebo by sa zacalo znova, ziadne hnusne priekopy, zbytocne velke resky na kazdom m2 apodob. Experimentovanie AT? Pff ekonomika sa casom znici sama a nevidel som zatial ze by v tom AT pomahal. Hlavne ma stve kolko x su hadanky za den, kazi to dost ekonomiku tiez.
IGN: 1ef
wipe len cez moju mrtvolu xd
S pozdravom 1ef
Email: 1ef@minicraft.cz
𝘿𝙞𝙨𝙘𝙤𝙧𝙙: 1еф#8818
jik123 said:wipe len cez moju mrtvolu xd
Tak ked tam mate X milionov penazi tak jasne ze budete smutit dalsi pol rok, ze aky je saff zly, ze vam ich zobral, ale preboha vy ked zacnete hrat survival a typci vam tam melu ze vam daju dom za 5 milionov a vy mate v kapse len 10 tisic, tak ako sorry. Tie peniaze na survival dajme tomu 100mil nema ziadnu cenu. Tie ceny v shope nemaju tiez zmysel a podla mna by sa toto malo robit aspon raz za rok
IGN: GejmronCZ
Upřímě @imbeingtoasted ty Survival nehraješ, jen si vlezeš zacheatovat na Kit a to je všechno. Proto si nemyslím ani, že pořádně chápeš jak to na Survivalu funguje a celkově ten podserver ani jeho komunitu moc neznáš. Samozřejmě se můžu plést, ale neviděl jsem tě tam ani 1x a já nebo většina zde přítomných tam hraje/hrála docela aktivně, tak mají mnohem lepší přehled. Nechápu tedy, že tě tyto věci zajímají. Každou věc by měl komentovat pouze ten, kdo ji zná a ne každý, co se tam snad ani nepřipojil. Sorry, ale to si myslím já. #peace....nebo #war? (Pro AT, ne nevyvolávám hádku, jen mi to přijde divné.)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
GejmronCZ said:Upřímě @imbeingtoasted ty Survival nehraješ, jen si vlezeš zacheatovat na Kit a to je všechno. Proto si nemyslím ani, že pořádně chápeš jak to na Survivalu funguje a celkově ten podserver ani jeho komunitu moc neznáš. Samozřejmě se můžu plést, ale neviděl jsem tě tam ani 1x a já nebo většina zde přítomných tam hraje/hrála docela aktivně, tak mají mnohem lepší přehled. Nechápu tedy, že tě tyto věci zajímají. Každou věc by měl komentovat pouze ten, kdo ji zná a ne každý, co se tam snad ani nepřipojil. Sorry, ale to si myslím já. #peace....nebo #war? (Pro AT, ne nevyvolávám hádku, jen mi to přijde divné.)
Mam rezidenciu s Garou a Jose kde aj stavam cas obcasu, niekedy si tam zajdem ale nehrajem tam na nejakej dennej bazy. Survival je asi druha ,,minihra" o ktorej mi jakz takz zalezi, lebo cas obcasu tam hrajem a ked stavam nejake domy, tak zaplatim za blocky ktore sa tazko hladaju len smiesnych 100 tisic