IGN: SadEmo
no vyjádřím se ze své strany.
1) Wipe by byl dobrý kvůli zničené mapě světa
2) Money,Itemy z inventu/enderchestek/chestek/shulkerboxů bych smazal
3) Smazal bych celkově ze světa bedny a shulkerboxy aby se nikde nic neuchovalo (AT by měl o práci míň s hledáním zakázaných itemů atd.)
4) Stavby bych nechal ale jen těm kdo mají fakt pěkné stavby nebo obsáhlé redstonem, přeci jen do toho dali někteří dost úsilí a myslím, že se nebudou přenášet stavby s 3 chestkama a hliněným baráčkem.
a co napsal sir_stephan jakubovi k bodu jedna... Stephane on sice WE má ale hráči ne a i hráči jako já (mám obří projekt a base plnou redstonu s načasováním) by si chtěli své velké výtvory uložit, což poukazuje na můj bod číslo 4.
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.
IGN: Sir_Stepan
Sharkmens_Hry said:no vyjádřím se ze své strany.
1) Wipe by byl dobrý kvůli zničené mapě světa
2) Money,Itemy z inventu/enderchestek/chestek/shulkerboxů bych smazal
3) Smazal bych celkově ze světa bedny a shulkerboxy aby se nikde nic neuchovalo (AT by měl o práci míň s hledáním zakázaných itemů atd.)
4) Stavby bych nechal ale jen těm kdo mají fakt pěkné stavby nebo obsáhlé redstonem, přeci jen do toho dali někteří dost úsilí a myslím, že se nebudou přenášet stavby s 3 chestkama a hliněným baráčkem.
a co napsal sir_stephan jakubovi k bodu jedna... Stephane on sice WE má ale hráči ne a i hráči jako já (mám obří projekt a base plnou redstonu s načasováním) by si chtěli své velké výtvory uložit, což poukazuje na můj bod číslo 4.
@Sharkmens_Hry ano, vím že hráči WE nemají. On ovšem zmiňuje konkrétně svou stavbu, proto jsem mu daný tip napsal. Co se zbytku týče, naprosto s tebou souhlasím. Nechal bych jen stavby, za kterými je nějaké úsilí a snaha.
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: bodlacek
Zdravím,
Určitě s wipem souhlasím, myslím si, že by bylo velmi vhodné udělat wipe všeho až tedy na stavby, které stály úsilí. Takže plně souhlasím s názorem Sharka. Tento wipe jsem už sice saffovi navrhoval, ale teď je větší možnost, že se uskuteční.. Další věc je ta, že se nemusí ani čekat na 1.16, protože pak půjde jen o wipe netheru a to není žádná katastrofa.
Vytvořil jsem ilustrační screen části světa na survivalu, aby jste se přesvědčili jak zdeformovaný svět to je: https://ctrlv.cz/v4Nz
S pozdravem,
kaktusator_666
"Food is love Food is life"
IGN: SadEmo
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.
IGN: ZoubkovySkritek
A kdo přesně bude řešit, která stavba zabrala hodně práce a která ne? To je stupidní,skoro každý si přece myslí, že na jeho stavbu vynaložil nejvíce práce a právě ta ona by měla být přenesena. S tím se nedá souhlasit.
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: GejmronCZ
Gejmron
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."