Survival návrh • Minicraft.cz

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let

no vyjádřím se ze své strany. 

1) Wipe by byl dobrý kvůli zničené mapě světa

2) Money,Itemy z inventu/enderchestek/chestek/shulkerboxů bych smazal

3) Smazal bych celkově ze světa bedny a shulkerboxy aby se nikde nic neuchovalo (AT by měl o práci míň s hledáním zakázaných itemů atd.)

4) Stavby bych nechal ale jen těm kdo mají fakt pěkné stavby nebo obsáhlé redstonem, přeci jen do toho dali někteří dost úsilí a myslím, že se nebudou přenášet stavby s 3 chestkama a hliněným baráčkem.

a co napsal sir_stephan jakubovi k bodu jedna... Stephane on sice WE má ale hráči ne a i hráči jako já (mám obří projekt a base plnou redstonu s načasováním) by si chtěli své velké výtvory uložit, což poukazuje na můj bod číslo 4.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

Deleted
Hráč

37 postů
16 reputace

IGN: ItzMatthewCZ
Od Deleted » přes 5 let

Za mě bych mapu určitě odstranil a dal novou ale peníze bych nechal, hodně hráčů třeba dřelo na svůj výdělek či mělo velké štěstí a teď by o něj přišli ? To se mi nezdá fér.

s pozdravem Matq_ ^^

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let
Sharkmens_Hry said:

no vyjádřím se ze své strany. 

1) Wipe by byl dobrý kvůli zničené mapě světa

2) Money,Itemy z inventu/enderchestek/chestek/shulkerboxů bych smazal

3) Smazal bych celkově ze světa bedny a shulkerboxy aby se nikde nic neuchovalo (AT by měl o práci míň s hledáním zakázaných itemů atd.)

4) Stavby bych nechal ale jen těm kdo mají fakt pěkné stavby nebo obsáhlé redstonem, přeci jen do toho dali někteří dost úsilí a myslím, že se nebudou přenášet stavby s 3 chestkama a hliněným baráčkem.

a co napsal sir_stephan jakubovi k bodu jedna... Stephane on sice WE má ale hráči ne a i hráči jako já (mám obří projekt a base plnou redstonu s načasováním) by si chtěli své velké výtvory uložit, což poukazuje na můj bod číslo 4.

@Sharkmens_Hry ano, vím že hráči WE nemají. On ovšem zmiňuje konkrétně svou stavbu, proto jsem mu daný tip napsal. Co se zbytku týče, naprosto s tebou souhlasím. Nechal bych jen stavby, za kterými je nějaké úsilí a snaha.

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 5 let

Zdravím,

Určitě s wipem souhlasím, myslím si, že by bylo velmi vhodné udělat wipe všeho až tedy na stavby, které stály úsilí. Takže plně souhlasím s názorem Sharka. Tento wipe jsem už sice saffovi navrhoval, ale teď je větší možnost, že se uskuteční.. Další věc je ta, že se nemusí ani čekat na 1.16, protože pak půjde jen o wipe netheru a to není žádná katastrofa.

Vytvořil jsem ilustrační screen části světa na survivalu, aby jste se přesvědčili jak zdeformovaný svět to je: https://ctrlv.cz/v4Nz

S pozdravem,

kaktusator_666

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 5 let
@kyngskyngs takže vlastně též souhlasíš s mým názorem na věc? Pokud někdo další souhlasí s nějakým názorem dejte mu like. Dík

Kontakt

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 5 let

A kdo přesně bude řešit, která stavba zabrala hodně práce a která ne? To je stupidní,skoro každý si přece myslí, že na jeho stavbu vynaložil nejvíce práce a právě ta ona by měla být přenesena. S tím se nedá souhlasit. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 5 let
Tak nic no tak hoďte wipe na vše a já prdím na svoje stavby a po wipu to rozjedu ve velkém :D

Kontakt

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let
  1. Já bych byl pro reset mapy, upravení cen v obchodě. Zároveň s resetem mapy by se teoreticky dala nahodit 1.15 @saffers. (bez WE samozřejmě...saff ví)
  2. Se stavbami, které mají jen estetické využití bych naložil tak jak jsem psal dříve. Přesunutí na jeden ze světů na BC. Ovšem věci a takové ty využívané stavby by se nechali a to včetně peněz. Jinak doporučuji všem, aby své stavby doladili do detailů ať se mohou ucházet v blízké době o místo v jednom ze světů. Dodám, že se jedná převážně o vnějšek, ale vnitřek je také dobré mít zařízený, aby stavba působila plnohodnotněji.
  3. Zároveň bych byl rád, kdyby se za postavení v Survivalu a poté přesunutí stavby do jednoho ze světů dávali nějaké menší odměny. Tím se dá částečně vyřešit problém se stavbami @ZoubkovySkritek Navíc by hráči měli více motivace stavět hezčí stavby.
  4. Sám jich nemám nějaké velké množství, ale vydělal jsem si to všechno poctivě a prakticky jen díky jobům, které jsou můj hlavní příjem. Pár mega sem z eventu, pak pár mega támhle někdo rozdává a zbytek z vlastního shopu....to už je zanedbatelné.
  5. Zároveň se před časem kvůli mé žádosti zvýšil limit na resky pro sponzory na 512x512 a rád bych jej opět zmenšil na 256x256, případně nechal toto zvětšení jen pro S++. A to proto, že sponzorů je tu asi třetina serveru tak pak vidíte, že Survival dopadá, tak jak dopadá.
  6. @Sharkmens_hry tvůj návrh se mi zdá moc drsný a hromada hráčů by nesouhlasila (včetně mě) s body 2 a 3. Nikdo nechce přijít o všechny ty věci. Další věc je, že jak tu již psal @TomasC "Kdyby hráči opravdu chtěli čistý wipe, tak by si nenechávali přesouvat současné stavby. Nicméně jestli o to hráči žádají nechal bych tu i možnost pro ty, co úplný wipe nechtějí, tedy možnost přenést pouze stavby bez věcí, peněz, .. . Velká část vidí vzpomínky ve svých stavbách a nemyslim si, že by souhlasili." Jen bych tam vynechal ty slova s věcmi a penězi. Dá se to zachránit i bez tak drastického kroku. Přeci, kdo chce, tak si může požádat o clear věcí, peněz a všeho sám od sebe kdykoliv a začít znovu. Kdyžtak jestli se chceš pobavit o tomto tématu, můžem na TS - platí pro kohokoliv.

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."