Stara epocha minicraftu - TomasC • Minicraft.cz



SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

IGN: TrippyBia
Od SquiffyBia » přes 3 let


Btw Desire jaké vyhrožování? Je tam jeden screen, který může být určený komukoliv, navíc není screen celé konverzace a dá se to zpochybnit. Nenapsal to ovše přímo Toustovi, takže co se tu řeší? Že mi napsal že někomu ublíží? To je to stejné, jako když třeba něčí táta řekne přítelovi své dcery "Ublížíš jí a něco se ti stane" - půjdeš za to do vězení? Jasně že ne. Věci třeba brát s nadsázkou a ne jako zde Toust, který se snaží použít doslova každou pitomost, jen aby něco proti Tomasovi měl.






                                                                                lmao mit tak nudny zivot-



MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

Určite viete, že pri písaní nezmyslov a pri vyvolávaní hádok búde táto téma zamknutá, tak pokiaľ chcete niečo docieliť, odporúčam sa zdržať názorov druhej strany, ktoré vás búria a chcete na ne negatívne odpovedať. (nech sa jedná o akúkoľvek stranu, lepší bude dočasný ignor, než hádka - neberte to zle samozrejme.

Milenoškovo






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 3 let
Biuss_ said:

Legendo - já moc dobře vím o tom všem neboj :DD V poslední době si ale uvědomuju, že to je jen hra a nemám tohle fakt zapotřebí. "Chodila s každým druhým" - Villager, oh kdo dál? Toust. Thats all, thx že tu ze mě děláš kurvu :3 Fotky? Můžu si posílat co chci a nikdy jsem to neposlala random, holt lidi jsou svině. A poslat fotku i kdyby ve spodním prádle je stejné jako v plavkách, nikdy jsem neposlala "nahou", idk co řešíš, je to můj život. :DD

Bejby, já vím že mi je 17, ale proč si z někoho neudělat srandu a být "dítě" než budu dospělá? Časem ti to taky začně chybět :D
Btw Desire jaké vyhrožování? Je tam jeden screen, který může být určený komukoliv, navíc není screen celé konverzace a dá se to zpochybnit. Nenapsal to ovše přímo Toustovi, takže co se tu řeší? Že mi napsal že někomu ublíží? To je to stejné, jako když třeba něčí táta řekne přítelovi své dcery "Ublížíš jí a něco se ti stane" - půjdeš za to do vězení? Jasně že ne. Věci třeba brát s nadsázkou a ne jako zde Toust, který se snaží použít doslova každou pitomost, jen aby něco proti Tomasovi měl.

Len aby si si nemyslela, ze vies spochybnit vsetko - Poviem ti ako prestrovanie sprav na internete chodi. Policia CR kontaktuje providera internetu na zaklade tomasovej IP, kde sa ziskaju vsetky logy sprav, kazdy kilobit ktory on napisal je tam a je to lahko trackable a da sa to lahko overit. Hovoril PRIAMO a vyhrazal sa sice cez tvoje spravy mne, ale aj to je vyhrazanie z ktoreho by uz sa dalo nieco vyvodit. 

Keby som pouzival kazdu pitomost proti tomasovi, tak nemiesto par riadkoveho postu (hlavneho postu) tu mas celu stranu. Vsetky ostatny dokazy saff ma sam.

Co sa tyka devilky, naozaj toto vlakno nie je na fajcenie L&Miek, ale riesenie tomasa, nie teba a legendy a neviem koho este. To iste plati pre Amelii_, ked chces riesit mna, nech sa paci zaloz si svoj post a ries tam mna, legendu koho len chces.








Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 3 let

@TomasC @saffers

 






Šulínek.



falsebannedagain
Hráč

16 postů
10 reputace

IGN: CClare
Od falsebannedagain » přes 3 let

Smazáno - netýká se tématu.

//Koolyc








REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 3 let
Všichni víme že toto téma je staré, bylo by ale hezké kdyby se k tomu trochu vyjádřil Tomas a saff, nejlépe i tak, aby to vypadalo že vám při psaní neležela kočka na klávesnici jako to bylo u bius a aby to alespoň trochu pomohlo s řešením, klidně tu lžete, to je mi jedno, pak alespoň uvidíme co jste za lidi. Pokuste se prosím neudělat nějakou hloupost, diky. @TomasC







ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

REC, ak sa tu aj vyjadrí Tomaš, opäť to bude o tom, ako to je celé vymyslené, ako je on nevinní a nikto ho nemá rad. Raz sme to už zažili, jeho sloh o tom, ako je svätý a aký som ja zlý laugh.
Taktiež čakám za vyjadrením, i keď viem, že sa to riešiť zrejme už nebude (klasika minicraft), no hráči si zaslúžia vedieť, ako to tu "funguje". Tiež aj ako myslel všetky tie veci, ktoré písal domixx. 

Chcem vám len povedať, všetko sú to screeny, ktoré Bia preposielala toastedovi(panicovi). Neverte hlúposťam, ako sme to sfalšovali a pod.. Ide nám opäť len o to, aby na minicrafte platil rovnaký meter pre každého. Tým celým sme chceli ukázať najmä to, že hráčka má určité výhody a trošku iný vzťah, ako majú ostatní hráči. Všetci, ktorí ma poznáte viete, že som odišiel z AT kvôli tomúto. Už vtedy ju chlapci vo vedeni zvyhodnovali tým, že vraj žiadna dohoda nebola a takisto že takého dohody sa nerobia. Sama hráčka mi ten deň potvrdila, že dohoda normálne bola a vedela o nej. Mojim odchodom z AT začal Tomáš robiť po minicrafte samé dohody či už s domix, rainbow, biou atď.. Chlapec si tak nakláda do úst, že to nemá chýb.

Počkáme, keď sa nevyjadrí, aspoň hráči uvidia pravdu.

Pekny deň

 








saffers
Majitel

5333 postů
7509 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

 

pokud se Tomáš do 2 pracovních dnů od vydání příspěvku nevyjádří, tak přijde příspěvek ode mě. Zatím vlákno zamykám, aby se zde nerozmohla nějaká hádka, vzhledem k tomu, že do sebe začínáte šít.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 3 let

Zdravim,

pardon za mojí absenci s odpovědí, ale měl jsem osobní věci na řešení a bylo potřeba reagovat na spousty vašich vět. Tím se současně omlouvám, za můj rozpis a dlouhé čtení. Sice ač napíšu jakoukoliv větu, je předem jasné, že se budete řídit rčením „kdo chce psa bíti, hůl si najde“. Zprvu bych se rád vyjádřil k některým věcem, jako je porušení GDPR v nahrávce. Následně jsem si znovu podrobně poslechl nahrávku a analyzoval jsem její výstupy. Mé vyjádření jsem sepsal do příslušné kapitoly. Poté jsem vybral některé tvrzení z tohoto vlákna a podal vám zpětnou odezvu s případnou reakcí na zbytek screenů.
Dále bych rád informoval a zpochybňoval věty typu „vedení nikdy nic nevyřešilo“. Již pár měsíců zpět jsme tuto problematiku diskutovali se saffem na e-mailu. Výsledek byl stanoven a proces uzavřen. Sice netuším, proč se tu řeší staré procesy, ale mně ve výsledku nedělá problém psát protiargumenty a bránit se proti některým výrokům.

Osobně v tom nějaké porušení GDPR vidím, neboť Bia nesouhlasí se zveřejněním nahrávky, ale když se současně jedná o nahrávku, která by měla být součástí poukázání na korupci v AT a případné poukázání na neadekvátní chování viníka, tak toto porušení AT přehlédne (Lze připodobnit nahrávkám policie u soudů, kdy viník samozřejmě nebude souhlasit s jejich zveřejněním). Osobně nemám problém čelit důkazům či případné formální kritice.

 

NAHRAVKA:

Ve všech bodech té vaší nahrávky sama Bia svá tvrzení zpochybňuje. Klidně ať si hráčka říká, co chce, bohužel to pak vnáší horší světlo na AT. Dále nahrávka je sestříhaná a pár věcí, je zkreslena tak, aby házela na mé jméno špatný odstín. Přesto chápu, že plno z vás by rádo vidělo mou reakci k jednotlivým úvahám, co Bia řekla. Tedy pro ty z vás klidně udělám analýzu z mého pohledu.

Bia: „Zex nechce abych byl v AT.“

Tohle beru spíše jako rčení „Jedna bába povídala“. Dobře, až budu příště chytřejší o informaci, že zexen nemá rád třeba piškoty nebo nějakou jinou osobu, zapíši si to. Kdyby Zexen měl sám se mnou problémy, již bychom je vzájemně řešely. Sám Zexen mě dostal do AT a kdyby chtěl Leadera zpět, nemám problém mu ho vrátit. Jen s tím rozdílem, že již by na tom záležel hlas saffa a RJ, kteří by mohli mít námitky. Přesto, ikdyby to byla pravda, já mu názor určitě brát nebudu.

V další části nahrávky Bia vypráví o naší vzájemné souhře se Zexenem a zvýhodňování Bii.

Zprvu Bia mluví o nějakých výhodách, pravděpodobně mluví o topicu nebo si nejsem vědom, na co jiného by narážela. Je taky možné, že mluvila o procesu s hlavami, které jí udajně někdo givnul. Ve skutečnosti jsem ale k tomuto procesu neměl ani přístup, neboť jsem byl jeden z podezřelých. Byly jí projety logy, kde transakce seděly a další věci s tím spjaté. Z toho velká část nějakých předmětů jí byla zabavena. Pokud bych to hrál na oko, jak bych byl nápomocen v nějaké své iniciativě, když tyto věci řešil osobně AT a byly mi projety logy. Další věci, které očividně pod nátlakem vzteku říkala, budou popsány viz níže. Dále tvrdí, že „Od druhých členů AT mám přihlášky a k tomu screen od roztěkaného Legendy, jako výraz jeho egoismu s větou, která akorát vypovídá, jak moc člověk musí být nadutý a zatvrzelý, aby měl stejně drzost se snažit pod rouškou pomstychtivosti, potápět druhé osoby. Osobně ti rád taky jedno moudro předám „Zoufalý lidé, dělají zoufalé věci“.

 

I přes to, že víš, jak Bia tvrdí v původní nahrávce, že jsem jí žádné přihlášky nevynášel (čas 14:18), tak i stejně tvá slabomyslná prázdná schránka docílí k napsání těchto tvrzení, které poukazuje na mě, jako na vynašeče.

Další slova jsou mířená na Zexena. Věci s vytvářením NPC byly již popsány v odkazu. Odehrání této situace bylo ve večerních hodinách a osobně nemám zas takové zábrany v pozdních hodinách využívat pluginy pro zábavu. Nedělá mi problém ani jiným hráčům ukázat s tím spjatá kouzla, či případné možnosti. Zprvu jsem na spawnu vyvolal pár NPC a když hráčka chtěla více vědět, neměl jsem s tím sebemenší potíže. Bohužel v původní nahrávce tvrdí, jak jsem jí tyto věci „givoval“. Vše se přesto logovalo a tyto věci již byly v procesu a samotný tento log byl projížděn. Znám systém i pravidla, ale bohužel jsem se dopustil chyby, že po mně musel Zexen uklízet a vytvořilo to stinné prostředí nad mojí hlavou.

 

Screen, že je saffers hezký:

Osobní prostor Bii a její názor na pohledného saffa, netušim proč to musíme vědět? Já si saffa brát za manžela pravděpodobně nebudu a nic neříkající o hlavní myšlence.

 

Bia: „Asi mám na něho úplně jiný vliv a tahá na mě špínu.“

S hráčkou jsem si dříve rád psal i mluvil. Její chování mělo antidepresivní účinky na mé chování během příprav na zkoušky. To byl i hlavní důvod mé absence v chování na serveru (viz popsáno níže). Tyto věci určitě nejsou nijak tajné a byly dosti pozorovatelné na TS. Admin-team nemá zakázáno s někým diskutovat nebo mluvit. Hovory byly převážně o škole, budoucnosti či osobním životě.
Bohužel se ke mně dostávaly často formulace nebo důkazy, že vytváří určitý druh sabotáže, který jsem s ní diskutoval. Hráčka si buď má slova brala moc osobně nebo je správně nepochytila, neboť v té době jsem neměl plné přesvědčení, zda se snaží na mě něčím poukazovat. V současné době lze již pozorovat možný rozpor s jejím tvrzením ohledně „neházím na něho špínu“, díky této nahrávce, kde lze slyšet některá její tvrzení, které mají za účel akorát vytvořit pochybnosti a hodit na mě špatný pohled.

Další její tvrzení ohledně mého soukromí a rychle poukázání na další osoby s kterými jsem se bavil. S hráčkami jsem řešil, jejich problémy a je na nich, zda poví svůj příběh či nikoliv, jelikož se jedná o jejich osobní informace a soukromí.

Bia: „Prej někoho obtěžoval.“

Hned z úvodu je slyšet hypotéza hráčky, která údajně něco od někoho zaslechla. Potom bravurně vytvořený znechucený výraz nad nějakým tvrzením, které je neznáme a nijak pojednávající.

 

Bia: „Je takovej úchylnej.“

Při tázání hráčky, proč jsem byl nařknut z nějaké perverze či na její použitá tvrzení mi byla podána odpověď „já nevím“ viz screen.

 

Když už bych byl tedy nepříčetný a deviantně chovající se člověk, proč by mi hráčka neřekla upřímný názor a měla problém o něčem diskutovat? Z mého pohledu mi hráčka přišla pouze naštvaná bez racionálního uvažování. Je možné, že jsem se nevědomky nějak dotknul hráčky nebo za tím stojí hlubší myšlenka, to je už věc její, co jí přimělo tohle říkat.

 

Další části nahrávky postrádají souvislost, chronologii nebo to jsou myšlenky hráček co si myslí. Tedy mimo hlavní myšlenku vlákna. Jen úvahy a věty hráček.

Screen s údajnou perverzí. Tato část mě překvapila nejvíce, když mi hráči začali tvrdit, že jsem údajně perverzní. Po optání hráče, proč si to myslí mi byla nabídnuta odpověď „protože to někdo řekl“. Zde strůjce nápadu s tím obvinit mě z perverze na základě tohoto screen akorát ukázal krásně fenomén, že lidé/hráči se rádi chovají jako ovce. Tuplem pokud jde o nějaký drb, dokonce i samotná hráčka Rainbw, které se týká ten screen, tak zprvu tvrdila, že mám perverzní chování, neboť jí to bylo řečeno. Ve skutečnosti ani netušila, že je to říkáno na základě tohoto jejího screenu, kterým jste se Legendo společně s Imperturbablem mermomocně snažily vyústit v nepokoje a vytvořit falešné představy. Ukažte mi na tom screenu ty perverze? Hráčky se nijak nedotýkám jen jí tam chválím momentální stav jejího chování na serveru a dodal jsem motivaci k jejímu vzhledu. Pokud vás tak překvapuje odpověď „neloguje se nic“, tak jsem jen informoval hráčku, že jestli má nějaké dotazy, které nechce, aby někdo viděl, tak log TS je bezpečný. Bohužel paranoia některých z vás vyhrála nad zdravím rozumem. Jestli chcete být znovu v úžasu, tak vám říkám, že log na Discordu členové AT nevidí. Očekávám, že tu někdo na základě mého tvrzení znovu udělá z komára velblouda.

Navíc, toto nařknutí osobně beru jako absurditu, a ještě útok z tvé strany Legendo. Být nařknut psychicky narušenou osobou se sklonama k deviaci. Už posledně, jsem tě žádal ať si své zdroje dobře prověříš a neházíš na mě smetí. Ty, co žádáš nezletilé o nelegální fotky, ještě s pochroumaným psychickým zdravím ti přijde normální, ještě když víš, co se určité osobě stalo? Ty, co na TS vyprávíš nezletilým holkám úchylárny a prasárny, si opovážíš moji osobu ještě pošpiňovat svými rukami? Nelegální fotky šíříš mezi jinou komunitu, a dokonce se tím i pyšníš. Jestli já jsem v tvých očích perverzní, potom bych rád věděl, kdo jsi ty? (viz zmíněné věty jsou tvrzení a screeny hráček)

Nejsem svatoušek, jak rád ironicky o mně tvrdíš, to v žádném případě, ale ty rozhodně nejsi žádný spasitel ani anděl, co ukazuje lidem správný směr. Akorát poukazuješ na sebe a svoji pýchu, která strádá a potřebuje být zachráněna pošpiňováním druhých. Vždy ti šlo jen o sebe a tvé ego. Pokaždé jsem ti řekl stejnou větu („jsi arogantní dobytek, kterému jde jen a pouze o sebe“), když jsi se mnou chtěl mluvit a mnul sis ruce, jak všechno vyjde po tvém. Co říkají druzí musí být podle tebe, jinak je zle a budeš jim dělat stejné věci co mně. Snažit se je něčím potopit, klidně i banalitou bez hlavy a paty. Opravdu očekáváš, že někdo jako já, na kterého se snažíš jen něco hodit a vytvářet viz výše zmíněné incesty, bude chtít mluvit s někým jako jsi ty? Nebráním se negativní kritice, jsem osobně rád, když se někdo v AT vzbouří a řekne názor, kritiku, co se mu nelíbí, ale tvé názory a myšlenky jsou čistě infantilní.

Další část je o informovanosti Bii a nějakých tvrzení nic pojednávající o hl. tématu vlákna.

 

Znovu otvírání uzavřeného témata ohledně unbanování Bii někdy na konci prosince minulého roku.

Věci k tomu jsou viz zde, ale stejně ti dělá problém pochopit ty souvislosti. Tvrdíš, že jste mezi s sebou neměli problémy a hráčka to náruživě přijímá, ale viz její email z té doby, kdy mluví o opaku.

 

Část 2.png viz screen:

 

 

Společně s tímhle dostaneš i odpověď na tu tvojí dohodu jak zde ve vláknu znovu otvíráš „Už vtedy ju chlapci vo vedeni zvyhodnovali tým, že vraj žiadna dohoda nebola a takisto že takého dohody sa nerobia.“ – však díky tvé dohodě byla hráčce prodloužena normální doba na trojnásobek. Za urážku členky AT místo týdne dostala skoro 3 týdny. Ty sis tvrdil, že AT nemá být mírný a očividně nebude odpouštět. Jelikož jsi již měl s hráčkou i spor v minulosti, tak jsme si dovolili ji uvolnit a ponechat ban na určitou dobu. Zároveň bych ti rád i vzal tvé další tvrzení „Ide nám opäť len o to, aby na minicrafte platil rovnaký meter pre každého.“, víš doufám o tom, žes dostal unban i poté cos měl ty sám permanentní zabanování? Kdyby neplatil ten metr, neměl bys ho ani ty přes nesouhlas veřejnosti. Přiznávám, že je někdy obtížnější se ke každému zachovat stejným metrem, když vidíš člověka, co se chová sympaticky, přívětivě a slušně oproti někomu kdo stále je agresorem. Tak při stejném vulgárním prohřešku se na chování hráčů taky přihlíží. To je už bohužel věc individuality AT.

Přesto po jejím unbanování jsi měl tu drzost a agresi vůči vedení, že tvá paranoia a egoismus převládaly nad zdravím rozumem a zaslal si saffovi výhružný email ve kterém jsi mě začal nazývat pedofilem. Už v té době začala v tobě růst vyšší a vyšší agrese, která zapříčinila zkreslovat pravdu do obrázků podle tvých představ. Když saffers nepřijal tvé požadavky, konal jsi tak, jak jsi slíbil. Bohužel nejednou si sepsal výhružný e-mail.

 

Vedení s tebou nemusí řešit nic. Stejně tak jako unban tvůj nebo jiných hráčů, byl udělen na základě rozhodnutí AT. Stalo se to nejednou, a i přes své zkušenosti a praxi v AT, tě to silně překvapilo.

Konec nahrávky jsou tvrzení Bii a poukázání na Cyborga.

Rad bych dále reagoval na některé vaše formulace:

Legenda: „en odkladakú a dávajú pod koberec, nechcelo sa mi to už riešiť.“ – tyto věci byly již dořešené formou e-mailu, jen legenda a toust nedokázali přijmout finální rozhodnutí. Na konci celé zprávy, přikládám další výhružný e-mail, ve kterém již saff i říkal, že nepřistoupí na jeho požadavky.

Legenda: „Ako NEfunguje vedenie“ – V pohledu hráčů, co nechce, aby vedení fungovalo, tak v těchto očí ani vedení fungovat nikdy nebude.

Legenda: „No ako vidím, opäť bludy“ – satira, které čelíš jsou tvoje výrok. Některé jsou i v té tvé hlavní nahrávce (např. Random-Gejmron, TomasC-perverze). Je to ve skutečnosti odraz tvých tvrzení. Jen upravených a zbavených vulgarit. Tedy jestli to nazýváš bludem, potom i tvé slova co říkáš jsou bludy.

Legenda: „Potom som dostal ban za šírenie toho videa, ktoré som nešíril ja, ale rainbow“ – kdyby ti šlo o server a komunitu, tak bys to řešil čistě soukromě nebo rovnou vytvořil ten post na fóru, ale tys opakovaně využíval svých zdrojů a snažil ses mě pošpinit. Ať tvrzením o pošpinění mé osoby pedofílií nebo rozšiřováním posměšků a narážek po Survivalu a TS (#HanbaLeader). Dále si také tu nahrávku hlavně rozšiřoval ty sám a ikdyby ji hráči rozšíří mezi sebou, jsi stále osoba, co za tohle brala hlavní zodpovědnost. Jestli by měla mít ban Rainbw nebo domixx, tak bychom museli podle tvých slov zabanovat, ale i ostatní co s tím přišli do styku. Tedy jsem to bral čistě jako opakovaný pokus mě zesměšnit a pošpinit, aniž by to mělo hlubší účel. Bohužel pro tebe, já si nenechám od nějakého šaška kálet na hlavu.

 

 

 

Legenda: „Nahrávka má cez 2 hodiny, majiteľ ju dostal nezostrihanú.“ – tvoje nahrávka, kterou dostal majitel, nemá ani hodinu.

Legenda: „No myslím si, že Leader by sa mal trošku zaujímať o členov, komunikovať s nimi a nie prísť, dať gmko hráčke, zahrať piškvorky a odísť.“ - Je vidět, žes sledoval jen situaci v době mého afkování a relaxování. V té době jsem saffovi i ostatním členům AT říkal, že má činnost na serveru bude do značné míry omezená. Přesto jsem vždy na Survivalu ze začátku vyřešil pár hráčských problémů a potom jsem se zabýval svojí aktivitou (viz už bylo řešeno). Mimochodem, přesto jsem stále řešil interní věci AT a řešil jsem emaily (viz opakovaný proces s cheatingem). Do těchto věci jsi ale nemohl vidět. Kdybych byl tak netaktní, jak píšeš, neměli byste ve vaší nahrávce téma o zabanování Imperturbabla.

Legenda: „REC, ak sa tu aj vyjadrí Tomaš, opäť to bude o tom, ako to je celé vymyslené, ako je on nevinní a nikto ho nemá rad. Raz sme to už zažili, jeho sloh o tom, ako je svätý a aký som ja zlý“ – Sice odpověd jak od dítěte, kterou si asi sepisoval v prostém duchu, ale tvůj názor. Však nahrávka i screeny existují. Já jen říkám, že tvůj způsob myšlení ti dovoluje si pozměnit fakta. Nikdy jsem neříkal, že jsem svatoušek a že nedělám chyby, ale určitě si dovolím říci, že jsem pro server neudělal málo. Skutečnost mého působení a některá má neadekvátní zachování stále nejsou tak závažná, že by mě měly stát přijmutí tvých požadavků (vyhození z AT a permanentní zabanování). Nikdo z nás není dokonalý a osobně se dosti snažím vždy správně zachovat, i když to někdy může být dosti obtížné. Jestli mě „nikdo“ nemá rád, tak jestli máš zdraví rozum a uvažování, tak si lze povšimnout, že tato debata jsou převážně dva tábory (ti co podporují můj názor a ti co zase ten tvůj). Tedy kdyby „nikdo“ jak tvrdíš, tak by s tebou souhlasili úplně všichni. Osobně jestli mě někdo má rád nebo ne, dělám svojí práce a ta mě bude holt stát sepisování řádků defensivních slov. Každý máme svoji určitou skupinku, u které nás názor ohledně oblíbenosti zajímá.
Přečti si to znovu a s rozborem slov. Uvidíš, že tam jsou části, u kterých se přiznávám, ale stále to není žádná katastrofa. To, že se chováš jako zlý člověk, to bohužel souhlasím. Jedna věc se ti musí uznat, jsi zodpovědný a jdeš si za svým cílem. Jen kdyby ty tvé cíle byly jiné, než někomu se snažit vnutit svoji myšlenku a současně ho poštvávat proti někomu jinému.

 

Legenda: „no hráči si zaslúžia vedieť, ako to tu "funguje" – to máš pravdu, ale současně by měli vědět všechny okolnosti a přímou pravdu. Né tvůj pohled na věc, či dokonce změněná fakta.

Legenda: „Tým celým sme chceli ukázať najmä to, že hráčka má určité výhody a trošku iný vzťah, ako majú ostatní hráči. Všetci, ktorí ma poznáte viete, že som odišiel z AT kvôli tomúto.“ – hráčka sama dostala několikrát vyhazov ze serveru včetně banem ode mě. Tys odešel, protože si nedokázal přijmout autoritu, a že jsou i osoby výš v hierarchii, co mohou tvoji dohodu zrušit. Taky bys mohl dodat, že ač jsi byl tedy silně přesvědčen, že tvůj odchod z AT byl správný přístup, proč ses měsíc na to rozhodl vrátit? Podrobnější odpověd viz zde.

Legenda: „Už vtedy ju chlapci vo vedeni zvyhodnovali tým, že vraj žiadna dohoda nebola a takisto že takého dohody sa nerobia.“ – viz výše v nahrávce se vyjadřuji.

Legenda: „Mojim odchodom z AT začal Tomáš robiť po minicrafte samé dohody“ – to dělá každý člen AT, když to pomůže serveru a vyřeší situaci. Je to určitý kompromis mezi členem AT a hráčem. Přesto to neznamená, že dohoda se v žádném případě nesmí zrušit, pokud to nevede k účelnému poškození hráče (např. zkrácení banu pod podmínkou vyššího trestu v případném dalším banu a po určitém čase by se dohoda zrušila a hráč by si musel odpykat zbývající trest, v takových případech dohody zanikají). Osobně si třeba nepamatuji všechny, kterým jsem kdy za pomoci dohod odpomohl ke snížení trestu. Myslím, že i sami hráči jsou rádi, že mají tuto možnost.

Imperturbable: „ako sme uz videli pri builderke Amelii_ stoji to za hovno“ , nakvakas hovna ake velke mas alibi“, „zakecanie vsetkych hovien“ – Správné chování vašeho revolucionáře, který neumí podat myšlenku bez vulgarit. Buď trpíš nějakou upgradovanou formou Touretteového syndromu nebo máš očividně nějaký duševní blok způsobený realitou. Neberu tvé odpovědi nijak za zlé, ale již v emailu pár měsíců zpět jsem ti říkal, že by ses měl naučit správnému chování, jinak tvé slova přijdou vniveč. Chlubíš se svojí arogancí a namyšleností, která tě akorát staví do postranní a velká část hráčů na tebe hledí skrz prsty. Nemluvím o spolku vaší skupinky, tam budeš pravděpodobně uctíván jako bůh. Pokud ti to brání v životě a propadáš méněcennosti, doporučuji navštívit případné oddělení. Píšeš, že budeš právník, gratuluji, ale až budeš psát posudky, kde všem budeš nadávat a psát vulgárně, neočekávej kladnou odezvu. Přesto pokud trpíš nějakým syndromem nebo máš v životě potíže, poté se omlouvám a beru zpět některá vyřknutá tvrzení. Současně mě omluv, ale mé odpovědi a případné reakce jsem raději směřoval tvému kolegovi Legendě, abych tě více nepoškodil.
Nicméně budu na některé tvoje důležité odpovědi taky reagovat. „zakecanie vsetkeho“ - nesnažím se nic zakecávat viz citace z tvého URL CITACE:„jsem ji dopomohl mít možnosti požitků z PvP.“ - Zde přiznávám své působení, ale neučiním tak poprvé, dokonce i u RandomJmena nebo hráčů na jiných minihrách jsem někdy krátkodobě dopomohl k lepším výsledkům.

Imperturbable: „prepasovanie do AT, poskytnem bez problemu cely screen bez akehokolvek orezania“ – Jednalo se o mojí fikci k hráčce, neboť měla věk, inteligenci, na serveru byla až nezdravě dlouho a k hráčům se uměla chovat zdvořile. Poslední rest měla pár měsíců zpět. Bia již v AT u nás byla a nábor by stejně byl přes AT. Nejde ani přesně možné říci, zda by prošla. Stejně tak jsem nabral Felixe a TheRikkagamer, a to vám nevadilo. I u dalších hráčů se během náborů ptám, zda nechtějí pomoci server (samozřejmě formou přihlášek, pokud již v AT nepůsobili). Stejně hráčka ani v AT není. Stále nevidím důvod, že by se mělo jednat o nějakou fatalitu, která zatřásá serverem. Mé činy mají naopak serveru pomáhat. Uznávám, že tvrzená „máš ráda adrenalin“ zní dosti krkolomně a pochybně, ale ti, co jsou v AT ho opravdu potřebují pro odvahu proti hráčům a další věci.

Imperturbable: "Podla mojich informacii je taketo vyhrazanie trestne.“ – Je pravděpodobné, že odpověď je mířena tobě, neboť ses v té době zachovával stejně tak jak se tu momentálně ukazuješ na světle přede všemi. Jako sprostý arogantní dobytek, kterého těší asi utrpení druhých. V případě ublížení kamarádů z mého kolektivu jsem byl ochoten podat útěchu a případné dodání sebevědomí. Jinak se jedná o soukromí chat, nevidím tam ani nick na koho to je přesně mířené a ve výsledku to nejsou nijak agresivně útočná slova, jen slova útěchy.
Dále co jsem slyšel, tak na internetu jak v chatu, tak na Discordu, sám toto ustanovení porušuješ a několikrát si dokonce hráčce sám vyhrožoval. Když už chceš podávat trestní oznámení, nejprve si zkontroluj svůj chat. Holt každému uletí pár vět, ale kdybych měl podávat trestní oznámení na každé kdo v soukromé zprávě chce někoho vzít po papuly nebo zapálit letlampou, to bychom podávali trestná oznámení každým dnem. Tedy mi tu nemusíte papouškovat trestní oznámení ve hře pro děti. Reagoval jsem na tvé tvrzení, přesto že to ani není hlavní myšlenka vlákna.

https://cdn.discordapp.com/attachments/723941486453981235/730117059991699457/unknown.png - Nic neříkající screen.

 

Imperturbable: „Mesiac dozadu (respektive je viditelne, ze saff neprejavoval zaujem o vyriesenie tohto problemu) a preto prosim, aby to ktokolvek kto to ma v kompetencii vyriesil ako uz bolo slubene, no nebolo vyriesene a hlavne my hraci sa postavili proti vynasaniu, vyhrazaniu a inym poruseniam pravidiel od VEDENIA.“ – situace by měla být již vyřešená, neboť již v tu dobu Legenda psal saffovi výhružný email, že pokud se nestane podle něho bude případně jednat. Saffers na požadavky mého úplného vyhození z AT ani na permanentní zabanování nepřistoupil.

 

Zde zasílám screeny logu, že věci byly řešeny již přes email s jasnou odpovědí safferse. Jelikož saffers nepřijal požadavky Legendy, bylo tak učiněno a vzniklo tu vlákno.

 

 

 

Celé vaše snažení mi přijde jen jako velká snaha o nějaký druh pomsty vůči mně. Buď zabanování za nějaký prohřešek nebo v případě Legendy zkrácení pár banů u hráčky Bia. Bohužel, jestli bylo vaše ego pochroumáno a vy si to potřebujete kompenzovat agresí vůči mně, potom vás naprosto chápu. To je naneštěstí součást člena vedení. Zároveň i žádám, až budete příště něco vytvářet, zkuste u toho ve svých vlastních důkazech nepomlouvat ostatní a už vůbec ne členy AT od kterých žádáte vlídné chování. Klidně dodej celou nahrávku, aspoň hráči uvidí, co o nich říkáš a tvé další úvahy viz tvrzení o Randomovi.
Taktéž bych vám rád touto odpovědí dokázal, že AT si váží vaší kritiky a zpětné reakce. Kdyby nám nezáleželo na vašich odpovědí, nepsal bych tu román a nesnažil se vám ukázat jiný pohled na věc. Věřím, že velká část jiných serverů by vám vlákno smazala a dotyčné rovnou trestala. To určitě není ani naše priorita utlačovat svobodnou volbu slova a nepřijímat konstruktivní kritiku. Některá tvrzení, co říkáte rozhodně přijímám, ale z velké části tu jsou stanoveny zkreslená fakta nebo snaha o incest. Výše uvedené mé argumenty a psané věty jsou opřeny o důkazy. Zároveň se omlouvám za některé mé kontroversní výroky, či případné překlepy a hrubice.








imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 3 let

joleeeeeeeer tomiii, neprekocil si moje ocakavania, trojstranova esej ako vysita a niekedy mi kludne nejake tie seminarky mozes napisat kludne aj bakalarku

vyjadrim sa celoplosne k tym hnojom co si tu vygrcal a hlavne k bodom ktore tu snad asi nikto nepreberal

1.To, ze to ty beres ako porusenie GDPR si mysliet mozes, ale napr. policia by to tak nebrala. Saff sam povedal, ze to ani on neberie ako porusenie GDPR - prvy hnoj

2. To ze to hracka domixx poprela mam hlboko u zadnice - nemam problem si overit ten dokazovy material a aj som urobil a kludne ak chces, mozeme to vyhrazanie riesit policiou a zahrniem tam aj to video, ktore od ISP providera posudia oni sami ak by ti to vyhovovalo tymto sposobom ovela viacej.

3.Tymi screenmi absolutne nemam sajnu co sa snazis dokazat? Snazsi sa dokazat, ze to video ma vela ludi? Rozposlal ho sam saff tebe a ty si to siril dalej - dalsi hnoj

4.Tie hnoje co si pisal o legendovi nesuvisia so mnou, pis si o nom co chces, ale teraz sa rad vyjadrim o tych kvakotoch co si pisal o mne a snazil sa zubami-nechtami ukazat, ze psychicky manipulujem slecnu a milujem utrpenie druhych aj ked do urcitej miery s tebou musim suhlasit.

Imperturbable: „prepasovanie do AT, poskytnem bez problemu cely screen bez akehokolvek orezania“ – Jednalo se o mojí fikci k hráčce, neboť měla věk, inteligenci, na serveru byla až nezdravě dlouho a k hráčům se uměla chovat zdvořile.  yaaas boy, presne. Chcel si vypomoct serveru s posilou menom domixx, ktora sa chova ako prasiatko v hline a stale sa nevie vykupat. Vsetci vieme ako sa slecna chova a ako aj sa tu sama vyjadrovala

Imperturbable: „ako sme uz videli pri builderke Amelii_ stoji to za hovno“ , nakvakas hovna ake velke mas alibi“, „zakecanie vsetkych hovien“ – Správné chování vašeho revolucionáře, který neumí podat myšlenku bez vulgarit. Buď trpíš nějakou upgradovanou formou Touretteového syndromu nebo máš očividně nějaký duševní blok způsobený realitou  skus tymto nenarazat aj na svojich clenov AT, ku prikladu Skritka ktory ma plnu hubu nadavok a pokial beries ,,hovno" za nadavku, uprimne ta lutujem. Tento pokus o zhodenie je celkom desperated, nemyslis?

Imperturbable: "Podla mojich informacii je taketo vyhrazanie trestne.“ – Je pravděpodobné, že odpověď je mířena tobě, neboť ses v té době zachovával stejně tak jak se tu momentálně ukazuješ na světle přede všemi. Jako sprostý arogantní dobytek, kterého těší asi utrpení druhých. V případě ublížení kamarádů z mého kolektivu jsem byl ochoten podat útěchu a případné dodání sebevědomí. Jinak se jedná o soukromí chat, nevidím tam ani nick na koho to je přesně mířené a ve výsledku to nejsou nijak agresivně útočná slova, jen slova útěchy. Skvele, az na to ze ma to nezaujima. To, ze som sprosty arogantny dobytok je uz moja vec, ktora je mimo teba. Dalsi pokus o zhodenie a sebalasky - V pripade ublizenia kamaratov z tvojho kolektivu im kludne podaj prvu pomoc a zachran ich, sorry, ale ja to neurobim. K tej vete, neklasifikujem sa ako clovek, ktory potrebuje kamaratov. Sukromny chat je mi uplne ukradnuty, je to agresivne utocne slovo a da sa to riesit cez policiu a to by si ty ako leader mal vediet.

 

https://cdn.discordapp.com/attachments/723941486453981235/730117059991699457/unknown.png - Nic neříkající screen. - opravim ta, ten screen hovori ze sa snazis najst moju adresu za ucelom teda toho zbitia. Patri to k predoslemu vyhrazaniu, pokial by sa teda pristupilo na policiu, tak si to overim viac in-depth.

Imperturbable: „Mesiac dozadu (respektive je viditelne, ze saff neprejavoval zaujem o vyriesenie tohto problemu) a preto prosim, aby to ktokolvek kto to ma v kompetencii vyriesil ako uz bolo slubene, no nebolo vyriesene a hlavne my hraci sa postavili proti vynasaniu, vyhrazaniu a inym poruseniam pravidiel od VEDENIA.“ – situace by měla být již vyřešená, neboť již v tu dobu Legenda psal saffovi výhružný email, že pokud se nestane podle něho bude případně jednat. Saffers na požadavky mého úplného vyhození z AT ani na permanentní zabanování nepřistoupil. Super, lenze situacia vyriesena nebola. Saff donekonecna cakal na udajny podklad, ktory pravdepodobne nedostal. Legenda pisal mail o tom, ze ak sa to zase zametie pod koberec, tak pristupi k forum postu aby sa ukazalo ake prasa a co za cloveka si. Chceli sme to riesit v klude, ale ani v tvojom a ani v saffovom zaujme to nebolo. Nemal by som problem to riesit akym kolvek sposobom priamo s tebou, ale skoda slov. Tie screeny nedokazuju absolutne nic.

 

Niekde si tu taktiez spominal, ze som sa vyhrazal aj ja a robil nelegalne veci. Vidiet ze veci medzi mnou a biou vies ovela lepsie ako ja, no bohuzial nie. Pokial ma mas za dementa, ktory sa vyhraza po tom co si sa vyhrazal ty, tak ma podcenujes.