Zvýhodňování hráčky domixx (Biuska) • Minicraft.cz



anotherone
Hráč

1 postů
12 reputace

IGN: anotherone
Od anotherone » přes 3 let

Zvýhodňování hráčky domixx (Biuska) 

 (Nevím do jakého vlákna to dát,tak to dám sem)

Dobrý den, jisté události mě přiměli napsat zde na forum ohledně zvýhodňování hráčky kterou tu jistě všichni znáte. Rozdělím to do pár bodů a budu rád, pokud se k tomu vyjádří někdo z vedení. 

1.Hráčka a bany 

Tato hráčka má poměrně pestrý ban list, dostala podmínku a měla dohodu s bývalým členem AT Legendou02. Toto několikrát porušila a všechny bany co měla jí byly zrušeny. Nedávno dostala znovu ban, tentokrát za porušení nařízení od vedenía to nemluvit a nezmiňovat nikde builderku xSadBejbyy. Probíhalo to následovně-hráčka napsala na discord že dostala perma ban právě za toto porušení a hned následující den přišla s tímže má unban. Důvod nám však nedala. Unban dostala od TomaseC. Jak je toto možné? A znovu, vždy dostane unban právě od TomaseC 

Poslední dobou si všímám určitého ,,vztahu,, mezi nimi. TomasC tráví s hráčkou na ts poměrně dost času a pochybuju že řeší nějaké problémy. Vždy když TomasC přijde na server konkrétně survival vždy ho vidím blízko hráčky a ne řešit nějaké reporty, jen dělá kraviny s hráčkou. 

2.Hráčka a práva 

Hráčka se už po několikáté dostala k právům, které by normální hráč neměl vůbec mít. Jako příklad jsou práva k event systému, které ji stále dává ProbablyNight. Dostala je nějakou dobu před tím než byla eventerka. Před několika dny je dostala znovu. Přišel jsem na survival kouknu do /admins a najednou má práva. Jako další příkladco jsem se dozvěděl od jednoho hráče, který to má od někoho z ATdostala tato hráčka na několik minut gmc od TomaseCJak je tohle možné?  

3.Hráčka a zvýhodňování 

Hráčka už byla několikrát zvýhodňována. Jeden z příkladů je kitpvp. Kamarád šel proti ní a zjistil, že jí to nic neubíralo. Mimo jiné taky zabila například hráčku Toxicnothing_x na dva hity, což není úplně normální. Ve stejnou dobu tam byl i TomasC, který, i když možná ironicky, psal že hráčce dával /heal. Jako další příklad jsou NPC postavy. Byl jsem na spawnukde se nacházeli oba hráči a najednou se přede mnou objevila NPC postava zvířete pojmenovaná ,,domixx,,. Ještě ten den jsem byl v jejich reskách a našel jsem tam další NPC postavu. Zvýhodňování ohledně rušení banů snad už zmiňovat nemusím. 

Dalšíco tu musím zmínit je její res kde má přes tři tisíce hlav. Kdysi hlavy získávala zakázaným způsobem, za což byla i potrestána, teď má najednou po pár měsícíchco jí skončili bany přes tři tisíce hlav. Narážím na givování, protože není možnéaby jich tolik za tak krátkou dobu najednou sehnala. 

Na závěr chci říct, že mě tato situace opravdu překvapuje. Hráčka se delší dobu baví hlavně s AT a snaží se je tak ovlivnit, což se jí daří, mám podezření i na posílání osobních fotekTomasC s ní tráví dost času a zvýhodňuje ji kdy může. To stejné ProbablyNight a práva na eventy. Opravdu čekám, kdy se tato hráčka objeví v AT, díky svým kontaktům tam. 

To je vše a děkuji :) 








SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

IGN: TrippyBia
Od SquiffyBia » přes 3 let

// Night - Smazáno - Netýka se vlákna.






                                                                                lmao mit tak nudny zivot-



Kiri
Hráč

21 postů
16 reputace

IGN: BlessedForever
Od Kiri » přes 3 let

// Night - Smazáno - Netýka se vlákna.








imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 3 let

// Night - Smazáno - Netýka se vlákna.








SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

IGN: TrippyBia
Od SquiffyBia » přes 3 let

// Night - Smazáno - Netýka se vlákna.






                                                                                lmao mit tak nudny zivot-



Kiri
Hráč

21 postů
16 reputace

IGN: BlessedForever
Od Kiri » přes 3 let

// Night - Smazáno - Netýka se vlákna.








SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 3 let

8.2.3 Je zakázáno psát do tématu o něčem jiném, než k čemu bylo původní téma určeno. 

Chtěl bych poprosit aby se tu nepsali komenty typu: Xdddd , Prodám motorku atd atd.

Zbytečně spamující zprávy. Díky






Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt



Moravak
Sponzor

23 postů
24 reputace

IGN: NobodyCaresYou
Od Moravak » přes 3 let

@Biuska to né xd PETICI ! xddd

Jenom takový detail pro toho, kdo to psal, myslím, že takhle ničeho bez důkazů nedosáhneš. Věř mi, vím to xd








tophx
Developer

1006 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 3 let

Zdravím,

Nějakou dohodu co byla bych tu neřešil.

1. Bany za ty dohody řeší sám TomasC to se tě absolutně netýka. (Takže má právo kdykoliv odbanovat nebo zabanovat)

2. Ano dal jsem ji práva na svůj plugin a jsou to zakladní práva na eventy takže nic extra. Ohledně toho GM tak to nevím na kolik je táto informace pravdivá.

3. To kdo se jak s kým baví není tvá věc ani nijak zakázáno. Když máš důkaz k tomu co píšeš tak nám ho tu můžeš zaslat jinak je to bezpředmětné.

A hráčka v AT být nemůže kvůli její trestné minulosti.






Poslat zprávu na webu.


E-Mail: dev@minicraft.cz



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Zdravím,

síce neviem kto si, ale som prekvapený, že to konečne niekto napísať tak, ako to je. Velká škoda, že tu nie je ešte spomenuté, ako bola hráčka zvýhodnovaná aj vanishom a dokonca gmc na survivali. Je dosť smutné a zarážajúce, že členovia, ako je Zub a Jack s týmto nič nerobia. Myslím si, že u majitela majú dosť veľké slovo a mohli by vidieť a začať riešiť to, ako toto NEfunguje. Je fakt, že by museli ísť vlastne prosti svojmu "šéfovi", no toto je fungovanie AdminTeamu a vlastne dôvod môjho odchodu. Čo sa týka hláv, tak tie, ktoré boli nagivované boli odobrané. Ku hlavám ktoré má momentálne sa vyjadrovať radšej nejdem.
Aby som upresil situáciu, domixx dostala ban za porušenie dohody, ako si spomínal/a. Po pár dňoch som si všimol, že začala komunikovať s Najtom a Cybom, ktorí ju následne bohužial chránili. Neskôr sa pridal aj Tomáš. Raz som prišiel na mini, kedy som videl že hráčka dostala unban. Bol som silne predsvedčený že ban, ktorý som dal bol daný právom a aj cez všetky unbany, ktoré bavali týto jej kamaráti som jej dával ban. Následne som dostal ban za neakceptovanie vedenia na 24h a odišiel som. Bohužiaľ, vždy som sa snažil "bojovať" za spravodlivosť v adminteame a takisto na serveri, no keď je "zlo" hore, nedá sa. 

Chyba je, že @saffers necháva všetko na tomáša a zrejme nedokáže povedať "stačí". Každopádne mi napíš kto si, lebo som rád že sa konečne niekto odvážil niečo takéto napísať. Dúfam to odborníci vo vedení nezmažu resp. nepresunú do skupiny, do ktorej hráči nevidia.

Poprosím vyjadrenie hlavne od @milenajeteta @_villag3r_ @polakjack @zoubkovyskritek 

//edit čítam že si o tom gmc písal, nejak som to missnul
//2: je mi smiešno, ako tu nabehol celý gang domixx laugh
Legi