Zvýhodňování hráčky domixx (Biuska) • Minicraft.cz



PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 4 let

Nebudem sa vyjadrovať nejako k téme pretože nemám šajnu o čo ide a toho hráča poznám len po mene. Vôbec ma nezaujímajú tieto bullshity, ktoré tu chrlite bez toho, aby ste niečo mali overené ale to je už vaša vec. Neviem, čo si ma @Legenda02 berieš do úst, nemám potrebu sa srať do všetkého ako nejaká storočná klebetná babka, teda tak, ako to tu bolo počas tvojho pôsobenia. Proste to ber tak, že neriešim to, čo sa ma netýka. Keď to bude na stole v AT sekcii, tak sa k tomu vyjadrim po zistení nejakých základných vecí, ak bude záujem. Inak nemám potrebu riešiť klebety a domnienky niekoho s tým kto trávi koľko času a s kým. Ber toto skorej ako moje úprimne vyjadrenie,nie ako vyjadrenie admina, keď si ma označil a potreboval si môj názor. To, že by som mal byť na saffa kriticky nie je žiadny problém, každý dokáže prijať kritiku a saff bude rád za spätnú väzbu, ale nemyslím si, že zrovna stojí o klebety. Čus.






E-mail: polakjack@minicraft.cz



MILENAJETETA
Helper+

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Ahoj, Môžete mi prosím poslať čo najviac informácií ohľadom tých resiek s hlavami a ohľadom toho KitPVP, nech to môžem aspoň trošku preveriť? Samozrejme všetko súkromné správy tu na fórume. Milenoš





IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let

Zdravím,

omlouvám se za pozdější odpověď nemám v poslední době čas na vše reagovat, řešit případy na Minicraftu nebo na něm nadále setrvávat, což je rovnou i odpověď na jednu z těch stížností ohledně mé absence na serveru. O těchto záležitostech ví vedení i někteří členové, zda to chci zveřejňovat je moje volba. Místo serveru se stavím na TS, kde afkuji nebo si povídám s Biou jakožto odreagování od mých záležitostí. Zároveň na TS stále plním povinnost člena AT a kdykoliv někdo chce vyřešit nějakou věc související se serverem, tak nemám problém vypomoci. Dále tedy tímto odpovídám na jednu podčást stížnosti. Dále jen podotýkám, že s kým já se stýkám a povídám, ti může být vcelku jedno a prosil bych aby sis své stalking prostředky skrýval, aniž bys nám to tu prezentoval. Píšeš: "Vždy když TomasC přijde na server konkrétně survival vždy ho vidím blízko hráčky a ne řešit nějaké reporty, jen dělá kraviny s hráčkou. " byl jsem na serveru v době narozenin a potom přes 2 týdny offline. Tedy by mě zajímalo, jak si mě mohl vidět, když jsem na serveru ani nebyl. V době, co jsi mě vidět mohl, tak samozřejmě, že mě uvidíš v kontaktu s hráčkou, když oba budeme online na Survivalu. Neznamená to, že nepomáhám ostatním hráčům a nevšímám si jich (řešení přes msg, helpop, emaily atd). To rovnou řekni, že se scházím s členama AT ve StaffChatu. Zbytek dotazu je viz zmíněn výše.

Chápu, že většina příznivců bude soucítit s Legendou a jeho spolem, ale větu, co jsi dal dohromady je vcelku nesmysl. Píšeš: "několikrát porušila a všechny bany co měla jí byly zrušeny" Zrušen jí byl pouze ban za údajné bugování věcí v systému "Trade", což podle logu se ukázalo jako chybná dedukce. I když Legenda věděl, že podle Logu hráčka nic neduplikovala, stejně jí ponechal permanentní ban s tím, že do svého rozhodnutí ještě zaslal své osobní spory s hráčkou, kvůli údajnému udání na jeho jméno a osobní spory nesmí ovlivňovat celkové rozhodnutí člena AT při stanovení trestu. Během toho procesu stejně měla hráčka ban tak na 6 dnů možná i více, tedy ve výsledku ani zde jí nebyl ban ihned zrušel ale došlo k jeho prošetření počást, kterého byla zabanována. Jedním z větších faktů k přehodnocení byl právě jejich osobní spor a neobjektivní rozhodnutí (https://ctrlv.cz/svnz). Další ban byl kvůli porušení nějaké dohody s Legendou kdy hráčka urazila builderku xSadBejbyy. Dohoda o zákazu porušení pravidel serveru je ve směs dohodou každého hráče co zde hraje od prvního připojení. Velkou část dohody splnila, když se 2 měsíce nepřipojila na server za opakované obcházení IP banu, od té doby krom incidentu s Trade systemem neměla hráčka spory a stala se i eventerkou. Tuto hodnost nedáváme každému hráči. Hráčka se umí prezentovat, komunikovat a chovat na úrovni. Když byla zabanována za údajné porušení dohody podala si odvolání na e-mail, kde docházelo k prošetření. Kvůli nedávným sporům s legendou (možné osobní spory) a jejímu zdvořilému chování jí byl trest stanoven na dvojnásobek maximálního klasického času za porušení trestu, tedy ze 7 dnů za urážky člena AT jí byl vyměřen na 14 dnů. Permanentní ban v takovéto situaci byl neobjektivní a zbytečný. Kdyby hráčka opakovaně cheatovala, dělala problémy a nepořádek na serveru mohla dostat přísnější trest. V neposlední řadě dodávám, že vedení AT může nařízení členů AT, jejich rozsudky kdykoliv změnit nebo je přímo zrušit a Legenda nebyl součástí vedení AT, aby do těchto věcí mohl zasahovat.
Dále konstatuji, že jsem osobně prověřoval důkazy, logy a posílal zprávy vedení. Nikdy jsem nestanovoval přímo rozsudek. Mohu poslat posouzení, ale přímé vyhodnocení a učinení závěrů bylo vždy ponecháno saffovi, který i u ostatních odvolání má poslední slovo, tedy bych rád kdybyste si zkreslené fakta laskavě přepsaly do faktů. Hráčce jsem nedal unban a ani jsem jí nezrušil její ban. Zrušení banu je případ, kdy před samotným závěrem se od toho upustí a hráčka nedostane žádný trest. Vždy měla hráčka nějaký trest po nějakou dobu. To, že momentálně nejsou vidět její bany je z důvodu chybné databáze v banlistě. Při jejím zabanování je potřeba počkat na interakci saffa.
hráčka porušila dohodu o ignoraci, za který dostala permanentní ban, ale po prozkoumání blíže se jednalo pouze o hádku mezi ní a hráčkou xSadBejbyy o post Eventer, tedy jsem přehodnotil své závěry a hráčce ban zkrátil na den nikoliv ho zrušil. To jak si stanoví člen AT své rozhodnutí je čistě na něm, pokud ho vyšší hierarchie není nucena změnit. Projednal jsem svůj úsudek se saffem a hráčce ban zkrátil kvůli své zbrklosti, která se očividně line Vašimi řadami.

 

Druhá část je mířena na Zexena (ProbablyNighta) na kterou ti již odpověděl. V době, co tyto práva měl tomikko, tak ses ani neuráčel nic sepsat a jakmile se jedná o tvojí rivalku, tak tu máme stížnosti na stole. Píšeš že jsem hráčce nastavil gamemode. To je pravda jednalo se ale o jiný svět a bylo to v době, kdy nefungovalo duplikování itemů v GM, abych mohl použít hlavy černé a bílé barvy. Hráčka i kdyby něco sebrala, neměla možnost to přesunout na Survival kvůli oddělenému inventáři. Přesto jsem jí monitoroval a kdyby hráč Villiger více zaostřil své vnímání, všiml by si, že jsem na hráčku zkusil i příkazy jako invsee nebo prohlídnutí logu, abych zamezil nějakému úniku věcí třeba na trh. Zároveň fly a jiné okolnosti používám i na jiné hráče, když si potřebuji dopomoci. V době přesunu residencí jsem hráčům taky dával fly nebo Spectatora. Proč si mi v této době taky nenapsal stížnost, že využívám své práva k pomoci druhým. I zde u Bii jsem jí vypomohl, abych jí nenutil používat nepřehledné bloky. Jinak tuto věc jsem použil víckrát, když hráč mě chtěl vyzvat v partii. Tímto způsobem dávám například svoji trofej v podobě hlavy a když jsem byl vyzván, neměl jsem problém přijmout výzvu. Kdyby se stala tato snůška náhod i u jiného dobře se chovajícího hráče, tak bych se zachoval stejně. Jestli unikly věci z toho dne a hráčka si duplikovala věci a stihla zneužít GM, potom nesu plnou odpovědnost za vzniklé škody a nebudu mít problém jim čelit. V opačném případě nechápu, proč se řeší již vyřešená záležitost, kterou jsem diskutoval s vedením AT.

Plugin Citizens je jeden z mých osobně nejoblíbenějších modifikací ve hře s kterým lze příjemně strávit čas. Hráčka se optala jak se vytvářejí NPC na /spawnu, kdy při vyšším zájmu hráčů o určitou věc, nemám problém je blíže seznámit. Stejně jako builder může na náš BCW, tak jiné hráče, co se zajímají o programování a příkazy rád nechám nahlédnout pod roušku možností s daným pluginem. Jen rád zase podotýkám, že podobné večerní zábavy jsem učinil už mnohokrát i v den Vánoc, ale zase mě nikdo nešel nahlašovat. Ukázky a možnosti jí byly předvedeny nejprve na /spawnu kde bylo více hráčů co používáli tyto NPC. Potom jí byl předveden další seznam zvířat a mobů a na závěr možnost textování a samovolného pohybu NPC. Připomínám, že se jednalo o pozdní večerní hodiny a na samotném konci jsem mazal ty NPC co jsem měl v dohledu. To, že některé NPC ještě zůstaly rozmístěné po světe včetně spawnu, její resky a dalších míst, jsem si uvědomil, až po odchodu ze serveru. Dalšího rána byly stejně NPC smazány a ve výsledku nenapáchaly žádné škody. Měli jste možnost využívat skin saffa a nechat se svézt na jeho hřbetě i vy. Jestli jste z toho psychicky poznamenáni, tak se omlouvám a v případě neutuchajícího se zhoršení doporučuji vyhledat případnou odbornou pomoc.

V době narozenin Minecraftu jsem hráčce poskytl možné prostředky. Jednalo se hlavně o duel mezi ní Cyborgem a hráčem _ImN0tLegit, který vykazoval úctihodných výsledků v PvP. Jelikož hráčka disponuje handicapem, tak v době narozenin, jsem jí dopomohl mít v těchto dnech taky možnosti požitků z PvP. Přesto jednalo se asi o 5-ti minutovou záležitost. Je možné že v té době se dostala do kontaktu i s hráčkou Toxicnothing_, což se omlouvám, pokud se jí to nějak dotklo. Měla nařízeno bojovat pouze s Cyborgem a hráčem _ImN0tLegit. Zde přiznávám své působení, ale neučiním tak poprvé, dokonce i u RandomJmena nebo hráčů na jiných minihrách jsem někdy krátkodobě dopomohl k lepším výsledkům. O této menší sešlosti byl majitel informován. Přesto se nejednalo o žádné převratné a dlouhodobé zneužívání pravomocí.

Poslední část je ohledně hlav hráčky. Tyto věci jsme kontrolovali vícekrát a vše má buď z minulé resky, která ji byla navrácena nebo je má zakoupené od hráčů. Od přidání možnosti "Dražba" má hráčka o poznání více hlav, díky snadnému obchodování. Pokud jste na její residenci byli a zkoumali blíže situaci určitě by vám došlo, že dost hlav se jí tam opakuje. Dříve hráčka už za využívání multiacc (givování hlav) byla potrestána, což vedlo k jejímu obcházení IP a následnému zabanování na již zmíněné 2 měsíce (viz začátek psaní). Od té doby byla hráčka monitorována. Kontrolu těch hlav probíral i saffers hlavně v době, kdy dostal zde Legenda ban za potíže na serveru.

Dále laskavě berte v potaz, že jsem taky hráč a né stroj co pracuje podle jasný a daných vzorců. To, že si zahraji PvP, šachy nebo si s někým popovídám na veřejné sociální síty vám nedává právo mi házet na hlavu špínu, která se nikterak nikoho nedotkla. Ještě v době, kdy své osobní zájmy musím upřednostnit ve veřejných prostředcích týkajících se mé budoucnosti. Při psaní jiné stížností se laskavě vyvarujte psaní zkreslených faktů, povrchností a útoků na moji osobu. Do mého soukromí vám není tuplem nic a nějaké fámy a ohyznosti jakožto "údajní posílání osobních fotek" je dosti závažné a ohavné obvinění. Rád bych vyjádření a jasné objasnění situace proč anonymní osoba s VPN učiní tyto závěry ? Pokud je to výrok jen na základě záště a nějakých komplexů, tak by se takováto osoba měla zamyslet nad svojí osobností a učinit nejprve závěry na sobě samém. Stejně jako v odstavci výše by měla takováto osoba raději svoje názory projednat s ostatními a zveřejňovat je jen po prodiskutování s někým cílevědomějším s vyšším intelektem. Silně si doprošuji, abyste hráče bez nějakých zřetelných důkazů takto neúctivě a veřejně obviňovali z nějakého šíření fotek.

Pár vět ještě k postu, co psal Legenda. Píšeš, jak je to vše špatně v AT, všechno se hroutí, Zub a Polak by měli nosit vítězné prapory a transparenty s nápisem "Chceme lepší vedení", ale nikdo z nich to nikdy neměl za potřebí. Jen tvoje arogance a nutkání být lepší tě jen ženou vpřed psát tyto nesmysly. Každý z AT může napsat kritiku nebo požadovat bližší informace k nějakému rozhodnutí. Co tys udělal v těchto dobách? Hrál sis na Šuhaje a bojoval za TVOJÍ spravedlnost? Když jsi tak silně proti vedení a hájíš si svojí větu: "Bohužiaľ, vždy som sa snažil "bojovať" za spravodlivosť v adminteame a takisto na serveri, no keď je "zlo" hore, nedá sa.", tak proč ses chtěl tak vrátit do AT? Kdyby to bylo aspoň v době prvního dubna na apríl, tak jako žert by byl dost poveden. Jestli ty jsi to "dobro" jak nám tu ukazuješ, proč v době tvého banu mi přiletěla nahrávka s tvojí výhružkou ohledně zveřejňování jmen a možného givování OP předmětů na Survivalu, které sis naskladoval v době tvého působení, pokud nepřistoupíme na tvé požadavky? Takhle se podle tebe chová "dobrák" ? Saffers má své možnosti volby a nikdy na něho netlačim ani mu neříkám, že to tak MUSÍ učinit. Sám si tedy řeší tyto věci.

Jen na závěr ještě dodám, že hráčka se do AT dostane po odhlasování členů AT. Ikdybych jí chtěl v AT nebo Zexen, tak musí chtít i zbytek členů AT. Taky jen dodávám tip k tvé pochybnosti, já k přihláškách jsem spíše neutrální, hlavně k přihláškám, kde více s hráčem komunikuji.

Děkuji za přečtení až do konce a doufám, že jsem odpověděl na všechny dotazy. Taky se omlouvám za některé ze svých chyb, nejsem bohužel dokonalý člověk.