Stara epocha minicraftu - TomasC • Minicraft.cz



Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 3 let

More ale však Adaaam. totoo už je trapnééé.. Preeečoo to poraaad rieeesiiis

To nemáš svůj osobní život aby si řešil takové kravinyy?






Šulínek.



SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

IGN: TrippyBia
Od SquiffyBia » přes 3 let
Tyjo, člověk řekne, že saff je hezkej a hned jsou problémy. Bejby souhlasím s tebou, nechapu co furt řeší :D Btw toustik zlaticko v AT se chovám jako normální člověk a dokazu udelat vice prace jak celý AT. Raději jdi podat to trestné oznámení se kterým mi tu malem vyhrozujes





                                                                                lmao mit tak nudny zivot-



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Ahoj, nejdem sa tu nejako rozpisovať, je to zbytočné. No vyjadrím sa na pár veci.

1. Video som poslal hráčom: Saffers, milenajeteta, sir_stephan, impertubable, szyho. Jediný hráč (ostatní boli ešte členovia AT), ktorý tam bol je impertubable, ktorý mi tieto screeny poskytol, teda v tom problém nevidím.
Podľa mojich info a dôkazov, ktoré mám v PC si bol práve ty ten, ktorý to poslal Domix a neskôr Rainbow - ktorá to následne poslala 3 hráčom - exo, moravák a rafael.
2. Píšeš, že bia je inteligentná a že preto si ju chcel do AT. Neviem ako ty, no ja aj keby som chcel niekoho v At, nenapísal by som mu že:
1) prepašovať - čo znamená podľa slovníka "Tajne uniesť - https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=prepa%C5%A1ova%C5%A5".
2) Máš rada napäti a adrenalín - chcel si to s ňou podstúpiť - To, čo si napísal k tomu je totálna glupocina a ak si myslíš, že to realne niekto uverí tak si na omyle.
3. Porušenie GDPR - Prečo si tu zaslal moje súkromne emaily, ktoré som posielal? Sám si ho porušil, pokiaľ si si to neuvedomil. Ak niekto porušil GDPR, tak to bola najprv Bia, ktorá ten chat preposielala panicovi a ten to následne poslal mne.
4. Vyhrážanie Saffovi? Tiež máš zrejme málo info. So Saffom som volal a dal som mu možnosti - vyrieši to interne tak, aby som to neriešil hneď na fóre, alebo sa to bude riešiť hneď tu verejne. Povedal mi, že to do pár dni vyrieši. Áno, chcel som to riešiť najprv takto a nedávať to hneď medzi všetkých hráčov:).
5. Nehanbím sa za to, že ťa z AT/vedenia chcem vyhodiť. Chcem dobre pre ostatných členov, chcem aby tam bol niekto, kto sa o server zaujíma a robí pre neho niečo. Nech to je už milena, zub alebo iný člen AT.
6. Zaujímalo by ma, kto ti písal, že som video niekomu poslal. Takisto by som rád videl chat, kde to údajne posielam hráčovi. Samozrejme ak by trebalo, mám celú náhravku, ako to Rainbow posiela hráčovi, ako vraví od koho to má a komu to poslala. 
7. Možno mimo témy. Volal som ťa asi 2x na TS ísť pokecať, porozprávať sa o tom. Odmietol si. Nemôžeš teda povedať, že som to nechcel s tebou normálne prediskutovať.
8. Každý robíme chyby, takisto aj ja. Áno, písal som úchylnosti. Nikdy som ale z AT nevynášal a nezvýhodňoval hráčov. 

A otázka. Ban si mi dal teda z dôvodu, že ti niekto napísal, že som video údajne niekomu poslal? Chcel by som na to dôkaz, lebo ma prekvapuje, ako veríš čisto tvrdeniam hráčom. Bol to už 2. ban od teba, ktorý bol neprávom. Saff podklad tiež nedostal, teda ozaj neviem, kde je pravda.

Nejdem sa vyjadrovať ku všetkému, boli by sme tu dlho.
 

//Nemám problém ani teraz ísť na TS a porozprávať sa normálne ako ľudia, ak by si mal záujem, v poho napíš:).








Moravak
Sponzor

23 postů
24 reputace

IGN: NobodyCaresYou
Od Moravak » přes 3 let

Zdravím,

Je pěkné, že jsi tu zjišťuješ nějaké informace, ale aby jsi se mě zeptal, to koukám nehrozí, že? No dál se k tomu vyjadřovat nebudu, protože o TomasC a jeho chování vím od jedné hráčky a z různých situací své a k té hráčce, většině lidí asi dojde, o koho se jedná. :-)

No well, tak to tu můžete řešit dál, stejně nedosáhnete ničeho, je to očividné.

Jinak by se tu mohla vyjádřit i Rainbw, myslím, že by se určitě mohla rozepsat o hodně věcech.

Přeji pěkný den :)

S pozdravem Moravák








Kingofking
Sponzor

33 postů
71 reputace

IGN: kingofking
Od Kingofking » přes 3 let

Zdravím, četl jsem jen kousek a dále ani číst nebudu - Dle mě utratím zbytečně čas - se tu hádáte jak štěkavý psi kdo má nebo nemá pravdu. A kde že je ta pravda? Každý jistě dobře víme, že kozy a něco jiného mnohdy dostanou chlapa do kolen a dělá pro ženu všechno možné - Tak jednoduchá věta která rozváže celou tuto vášnivou debatu, že? Když vyjde pravda na povrch tak se to člověk místo přiznání mnohdy snaží všelijak obejít(vykecat) a hledá i nemožné aby to nešlo ani právně. Je to lidská vlastnost na obranu před pravdou která může dotyčného buď ponížit nebo se mu nehodí do kapsy. Po staletí opakována u nejrůznějších situací a ještě nějakou dobu potrvá.

Cituji: "AUTOR ZPRAV ODMITA  TOTO TVRZENI  A NARKNUTI Z PSANI TAKOVYCH VECI. MUZE BYT UPRAVENO :)" Člověk co nic neskrývá, by pověděl buď je to pravda nebo ne..

Každý koho to zajímá ať si udělá vlastní obrázek o tomto případu, jen ke čtení je totiž potřeba i rozum k pochopení kontextu.

A o jakých kozách že mluvím? No přeci i o těch mečících. Zvlášťě u kůzlat, které mohou dostat do kolen člověka, co má rád zvířata od srdce :-)

 

Přeji všem hezké sny a rovnou i krásný den který brzy přijde.

Kingofking








MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

Dovoľte mi sa vyjadriť ako člen z vyšších radov na aktuálnu situáciu, ktorá ma z časti už unavuje. Na situáciu sa snažím osobne pozerať z oboch strán, tak prosím aby nevznikali domnieky, že som zainteresovaný len voči niekomu.

Vzhľadom na dostupné informácie ktoré mám, tak vynášanie z AT v počiatočných mesiacoch tohto roku rozhodne bolo, no nie je ale úplne známe, od koho to prúdilo a teda nejaké priame dôkazy naň nie sú. Je celkom možné, že pri takomto veľkom spore, kedy je s tým spájaný Leader s hráčmi, tak pravdepodobnosť sfalšovania nejakých vecí tam samozrejme môže byť, i keď by to vo výsledku nedávalo zmysel, ak by sa na to prišlo a na hráča by to vrhlo negatívny tieň.

Mne osobne to, že hráčka mala pri sebe pár NPC, ktoré potom ostali na tom svete moc neprekáža. Je pravda, že hráč/hráči mali aspoň menšiú zábavu a možno sa trošku zblížili s AT. K obohacovaniu ohľadom kitpvp ja info nemám, v predošlom príspevku od "anotherone" som to tiež žiadal, no nič sa mi nedostalo. Je možné, že tam niečo bolo, ale ak to nebol nejaký extra prehrešok, tak taktiež v tom problém nevidím. (Ja osobne napríklad na SB občas pospawnujem namiesto 1 krát , kľudne aj 10 krát chestku na spawne s free lootom, ale nejaké extra obohacovanie to není a hráči sa v konečnom výsledku len potešia.)

Ako pokračujem troška bodmi z toho panicovho príspevku, tak ma zaráža to vyhrážanie, čo sa mi vôbec nepáči. Neviem, ako sa k tomu hráči dostali, no rád by som si pozrel neorezaný ten screen. To vyhrážanie mi pripomína doslovne nejaký všeobecný príklad zo života, kde sa dvaja milujú, tretí povie niečo zlé na dievča toho chalana a chalan toho dievčaťa sa mu ide vyhrážať. Ak to bolo myslené z humoru, tak okey, no ale ak nie, tak je strašné, čo sa kvôli jednej jednoduchej hre pre deti robí.

Čo sa týka tých dôkazov a celkového riešenia tejto veci, tak musím hodiť na pravé svetlo, že situácia bola braná seriózne, odkedy mal legenda ten telefonát so saffom. Sám som bol s tým oboznámený a ten mail niekde ešte zapatrošený mám. Ale tento spor sa tiahol celkom dlho, až som na to nemal neskôr popri práci čas, takže pardon, ale tu už neviem, ako to pokračovalo.

Žiaľ musím aj povedať, že sa mi nepáči niekedy správanie od Tomáša, keď sa jedná o nejaké hráčky. Pardon, ale to správanie na ten vekový rozdiel a zároveň to, že kopec hráčiek sú deti, tak mi vôbec nesedí. Ja osobne pár takých vecí píšem babám, s ktorými mám bližší vzťah, prípadne niečo iné s nimi chcem mať. Pripomeniem aj situáciu, kedy si musel Trpaslík vypočuť rozhorčenie na jeho osobu, kedy nechcel porušiť pravidlá servera a tým pádom hráčke nepomohol (azra05) ohľadom presunu stavby v jej reske. Podľa správ s realizáciu tejto veci problém u Tomáša nebol, i keď sa nejedná o extra veľké prekročenie pravidiel. Samozrejme je dobré, ak sa hráčom pomáha, to áno, ale keď si odporujú autority v AT, tak to u nás vyzerá ako v holubníku. Ešte si dovolím povedať jednú vec, ktorú stále neviem pochopiť. Kedysi som písal saffovi so žiadosťou o vypnutie príkazu LB hide nick, pretože v dobe, kedy tam boli tie NPC pri hráčke domixx, šachy s gmc, tak tento príkaz bol pomerne dosť využívaný a dôvod doteraz nie je známy.

Celkom podrobne som si prešiel oba hlavné príspevky, v jednom sa mi nepáčila od panica tá opakovaná vulgarita, urážky a u Tomáša zase kopec slov ponižujúcich druhé strany a niektoré neodpovede na otázky. Na dané body som si aj ja napísal či už kladné, alebo záporné odpovede, no takto to cítim ja a takéto mám z toho pocity a vôbec sa mi ale nepáči, že takéto niečo sa deje kvôli majnkraftu. 

*Týmto postom nejdem voči vedeniu. Na serveri zotrvávam rád, no na niektoré veci mám odlišný názor.

S prianím pekného dňa,

Milenoškovo






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Ahoj, mohol by sa niekto z kompetentných ešte vyjadriť k otázkam a nejasnosťam, ktoré tu stále sú? 








Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 3 let

Co je na tom nevhodného?

Věta : More co ty furt nechápeš






Šulínek.



smazak
Sponzor

8 postů
24 reputace

IGN: smazak
Od smazak » přes 3 let

Smazáno - Nevhodné

//Koolyc








Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 3 let

Počkej, počkej :DD

Co je na tom spam? napsal to jednou, max by to bylo že nevhodný.. urovnej si to trochu






Šulínek.