IGN: ImNotSqvage
IGN: panic_exe
NotGabo said: Moderátor není o tom jak by si se změnil.. Je to o tom že AT kouká co děláš koukají na vše chování, dovody banu, teď máš ban za cheating tak nevím o co se snažíš :DSS si asi nepostoupil tak to je také - pro AT XX Za mě hloupost co píšeš.Sqvagoš <3
Doplnim - kukaju na to, aky si jeho kamarat a ako velmi sa s nimi bavis a potom uz je to len o efekte peknosti a ked clovek vidi ze typek ma 7+, tak mu logicky da + aj mod ktory ho nepozna za nostalgiou ze jeho kolegovia maju spravnu odpoved. Takto to tu chodi, chodilo a bude chodit.
IGN: TH3L0M1S
irie said:goodplayer365 said:Já tomu rozumím MILENAJETETA. Ale... Každý si zaslouží šanci. Ani nevíte, jak bych se jako moderátor choval. Ani jsem si to nemohl vyzkoušet. Vím co jsem udělal, vím, že teď s tím asi nikdo nebude souhlasit ale 1 šanci mi snad dát můžete.
Ahoj,
skús sa nad tým zamyslieť. Keby si ty osobne mal server, na ktorom by do AT chcel ísť hráč, ktorý mal cheaty a neustále porušoval pravidlá, ako by si sa zachoval? Možno máš pravdu v tom, že si každý zaslúži druhú šancu, ale v tomto prípade by som ako druhú šancu brala už len to, že ti ten ban raz skončí a budeš môcť znovu hrať. Byť na tvojom mieste, tak si keď tak počkám na ďalší nábor, kým budeš možno o trošku dôveryhodnejší.
S pozdravom, Irie
Tomu rozumím. Lidi vím že se dá těžko uvěřit, že po tak krátcé době zmoudřím. Ale ještě jste mě ani nepoznali jako člověka. Nevíte, jak si to teď vyčítám. Ale zkuste mi aspoň jednou věřit
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: drxgsobsession
goodplayer365 said:goodplayer365 said:irie said:goodplayer365 said:Já tomu rozumím MILENAJETETA. Ale... Každý si zaslouží šanci. Ani nevíte, jak bych se jako moderátor choval. Ani jsem si to nemohl vyzkoušet. Vím co jsem udělal, vím, že teď s tím asi nikdo nebude souhlasit ale 1 šanci mi snad dát můžete.
Ahoj,
skús sa nad tým zamyslieť. Keby si ty osobne mal server, na ktorom by do AT chcel ísť hráč, ktorý mal cheaty a neustále porušoval pravidlá, ako by si sa zachoval? Možno máš pravdu v tom, že si každý zaslúži druhú šancu, ale v tomto prípade by som ako druhú šancu brala už len to, že ti ten ban raz skončí a budeš môcť znovu hrať. Byť na tvojom mieste, tak si keď tak počkám na ďalší nábor, kým budeš možno o trošku dôveryhodnejší.
S pozdravom, Irie
Tomu rozumím. Lidi vím že se dá těžko uvěřit, že po tak krátcé době zmoudřím. Ale ještě jste mě ani nepoznali jako člověka. Nevíte, jak si to teď vyčítám. Ale zkuste mi aspoň jednou věřit
irie said:goodplayer365 said:Já tomu rozumím MILENAJETETA. Ale... Každý si zaslouží šanci. Ani nevíte, jak bych se jako moderátor choval. Ani jsem si to nemohl vyzkoušet. Vím co jsem udělal, vím, že teď s tím asi nikdo nebude souhlasit ale 1 šanci mi snad dát můžete.
Ahoj,
S pozdravom, Irie
hodne stesti tedy :D kdyz uz jsi cheatoval tak sanci tam mit uz vubec nebudes a to mi ver ze to neni nejhorsi ( tresnicka na dorte:) ) hlavne jak uz tu psal legenda ci toustik tak se tam nedostanes protoze berou do AT jen kamarady
myslim si ze by bylo lepsi aby se toto nejak zlepsilo protoze clen AT si tu prihlasku ani precist nemusi a muze rict ze se mu tento typek nelibi treba z duvodu nicku a da mu -
proste AT je plny clownu az na nektery vyjimky :D
IGN: drxgsobsession
goodplayer365 said:To mi ani neříkej. To so o tento server opravdu takhle blbě starají? To je přeci hloupost
On to spise saff neresi
IGN: TH3L0M1S
NervoxN1ght said:goodplayer365 said:To mi ani neříkej. To so o tento server opravdu takhle blbě starají? To je přeci hloupost
On to spise saff neresi
Myslíš?
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz