Úprava nastavení • Minicraft.cz

HalFoxCZ
Sponzor++

29 postů
8 reputace

IGN: HalFoxCZ
Od HalFoxCZ » přes 4 let

Když jsem ve čtvrtek 29.10. v 17:31 dostal ban, tak jsem byl AFK, mněl jsem přepnutý útok na klávesu space, a jump na "Q". Nemám ani Minecraft Forge, a tím pádem ani  "autoclicker". 

HalFoxCZ - just a furry MC player

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

To, že máš niečo na klávesnici ako ťažidlo a tým pádom si vytvoríš vlastný autoclicker systém, tak je tiež zakázané. Inými slovami - dostal si trest za to, že si nadobúdal niečo takou aktivitou, ktorú si nevykonával ty.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

Ahoj, ban ti zkrátím na 10 dní dle ban pořádku použiji výjimku "autoclicker na farmách",  tvůj čin ti nezajistil žádnou herní výhodu, protože si byl celou dobu na lobby.

S pozdravem,

Desting_

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
MILENAJETETA said:

Ahoj,

To, že máš niečo na klávesnici ako ťažidlo a tým pádom si vytvoríš vlastný autoclicker systém, tak je tiež zakázané. Inými slovami - dostal si trest za to, že si nadobúdal niečo takou aktivitou, ktorú si nevykonával ty.

Milenoškovo

Prepac, ale co je to za hlupost? Keby ste banovali AFK, v pohode, beriem, ale tuto vec priam dovoluje sam minecraft a nerozumiem co je na tom neskutocna vyhoda, ze ma zatazene tlacitko. Navyse pokial viem, toto v pravidlach nie je citovane.

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

Od Desting_ » přes 4 let
imperturbable said:
MILENAJETETA said:

Ahoj,

Milenoškovo

Prepac, ale co je to za hlupost? Keby ste banovali AFK, v pohode, beriem, ale tuto vec priam dovoluje sam minecraft a nerozumiem co je na tom neskutocna vyhoda, ze ma zatazene tlacitko. Navyse pokial viem, toto v pravidlach nie je citovane.

Už jsme se o tom bavili zde. Sám minecraft ti dovoluje i gmc a další příkazy, ale přesto jsme je tady na serveru zakázali. Zatížení tlačítka může mít stejný dopad jako softwarový autoclicker, jak psal Milena. Tvůj argument je z mého pohledu neplatný, protože o tom právě servery jsou, nastavují různá pravidla, aby zlepšili hráčský požitek a vydělaly peníze a pokud si server dovolí nepřiměřený zásah, hráči přejdou na jiný server.

S pozdravem,

Desting

Napiš mi email

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
Desting_ said:
imperturbable said:
MILENAJETETA said:

Ahoj,

Milenoškovo

Už jsme se o tom bavili zde. Sám minecraft ti dovoluje i gmc a další příkazy, ale přesto jsme je tady na serveru zakázali. Zatížení tlačítka může mýt stejný dopad jako softwarový autoclicker, jak psal Milena. Tvůj argument je z mého pohledu neplatný, protože o tom právě servery jsou, nastavují různá pravidla, aby zlepšily hráčský požitek a vydělali peníze a pokud si server dovolí nepřiměřený zásah, hráči přejdou na jiný server.

S pozdravem,

Desting

To prirovnanie na zaciatku nema absolutne ziadnu pointu s tym co sa snazim povedat. Tou druhou vetou si mi ukazal, ze neovladas co autoclicker robi. Ta posledna veta nie je argument, ktory by mal presvedcit kohokolvek o tom preco je to zakazane

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

Od Desting_ » přes 4 let

Dobře zkusím to vysvětlit jednodušeji, ale prosím, založ si na tento návrh na úpravu jiné vlákno, další příspěvky podobného rázvu v tomto unban vlákně budu mazat. 

Ano máš pravdu v tom, že definice autoclickeru je - An auto clicker is a type of software or macro that can be used to automate clicking.

ALE nezáleží jakým prostředkem dosáhneš neoprávněné výhody, normální hráč by musel klikat fyzicky, nicméně ty si to upravíš způsobem, že to nemusíš dělat ty manuálně a tím si ušetříš práci a automaticky tím znevýhodňuješ ostatní poctivé hráče.

Pokud stále trváš na svém ZALOŽ NOVÉ VLÁKNO, díky.

Napiš mi email