UNBAN NunoGXD • Minicraft.cz

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

IGN: NunoGXD
Od NunoGXD » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru.             --> NunoGXD
  2. Důvod banu.                            --> Cheating
  3. Čas a datum banu.                    ---> Včera 11:31 a zbívá 2 měsíce 27 dní 12 hodin 7 minut 
  4. Nick admina který ti udělil ban.   --> 100ry_
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).  --> Dočasný
  6. Uveď proč chceš unban.         --> Aby jsem mohl hrát dál s DanDEMONCZE
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? --> Necheatoval jsem  jenom jsem farmil u Vindicator XP farmy   
  8. Důkazní materiál (Nepovinné). --> nemám

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahoj,

bolo mi nahlásené, že stojíš a afkuješ u farmy možno hodiny a klíkaš neustále na jedno miesto. A to aj v prípade, že tam nebol žiaden Vindicator, iba si tak klikal na jedno miesto očividne s AC. Toto mi nepríde moc v pohode, čo mi na to povieš?

100ry

Hey G

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

Od NunoGXD » přes 4 let

No díval jsem se na druhý monitor a přitom jsem si zatížíl space a v CONTROLS jsem si dal attack na space 

to je můj důvod nevím jestli to je nějak hříšné :/

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Ja len niečo k téme.

1.17 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče. Do této sekce patří také různé autoclickery, doubleclickery nebo makra. Povolené modifikace jsou: Shaders mod, Optifine, Litemod, Rei's minimap, ArmorStatus, Damage Indicator, ToggleSprint, 5zig, Smooth font, TMI, Macro beybind mod a běžné resource packy (kromě X-Ray RP apod.).

1.19 Hráč může být na serveru afk pouze za předpokladu, že se nějakým způsobem nesnaží obejít ochranu serveru proti takovým dlouhodobým činěním (různé antiafk kolotoče, skákání na místě apod.).

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

Od NunoGXD » přes 4 let

takže budu mít ban i když jsem necheatoval ?

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

Od NunoGXD » přes 4 let

Jako věděl jsem že nemohu používat nějaký cheat clienty na Auto click atd ale jestli byste byli tak hodní tak mi dali unban a já přísáhám že se polepším :)

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Pozri, AFK system si obchádzal, takže peniaze alebo itemy, ktoré si "zarobil" v čase porušovania pravidiel by som ti zobral. To, že si necheatoval je vec druhá, žiadne makro a ostatné veci si nepoužil, ak by sa u teba nenašiel AC, myslím že by si UB dostať mohol. Rátaj ale s tým, že si na minicrafte.

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahoj,

no ja som mu veci odobral, keďže to mal získané nie legálnou stránkou. Kľudne sem môžem zverejniť video a uvidí sa. Ak tam nebude niečo vážne v chate, tak zverejním dnes. Keby ano, tak to dám von až zajtra.

Hey G

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

Od NunoGXD » přes 4 let

takže ten unban dostanu ?

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Ako, na videu to určite bude vyzerať ako AC, to si myslím že tu dávať nemusíš. No čo tak urobiť SS na AC? Veď, to 5m zaležitosť :D