IGN: NunoGXD
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
bolo mi nahlásené, že stojíš a afkuješ u farmy možno hodiny a klíkaš neustále na jedno miesto. A to aj v prípade, že tam nebol žiaden Vindicator, iba si tak klikal na jedno miesto očividne s AC. Toto mi nepríde moc v pohode, čo mi na to povieš?
100ry
Hey G
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Ja len niečo k téme.
1.17 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče. Do této sekce patří také různé autoclickery, doubleclickery nebo makra. Povolené modifikace jsou: Shaders mod, Optifine, Litemod, Rei's minimap, ArmorStatus, Damage Indicator, ToggleSprint, 5zig, Smooth font, TMI, Macro beybind mod a běžné resource packy (kromě X-Ray RP apod.).
1.19 Hráč může být na serveru afk pouze za předpokladu, že se nějakým způsobem nesnaží obejít ochranu serveru proti takovým dlouhodobým činěním (různé antiafk kolotoče, skákání na místě apod.).
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ImB0T
Pozri, AFK system si obchádzal, takže peniaze alebo itemy, ktoré si "zarobil" v čase porušovania pravidiel by som ti zobral. To, že si necheatoval je vec druhá, žiadne makro a ostatné veci si nepoužil, ak by sa u teba nenašiel AC, myslím že by si UB dostať mohol. Rátaj ale s tým, že si na minicrafte.
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
no ja som mu veci odobral, keďže to mal získané nie legálnou stránkou. Kľudne sem môžem zverejniť video a uvidí sa. Ak tam nebude niečo vážne v chate, tak zverejním dnes. Keby ano, tak to dám von až zajtra.
Hey G