Byly nám sebrány čistě vydělané peníze a uděleny bany • Minicraft.cz

DrunkBacteria
Hráč

2 postů
3 reputace

IGN: DrunkBacteria
Od DrunkBacteria » přes 5 let

Asi před dvěma dny jsem našel SignShop vytvořený hráčem Cigi37CZ, kde vykupoval jeden diamant za 200 tisic. Tak jsem toho shopu vyuzil a vydelal si krasnych 350 milionu. Vcera me a kamaradum penize sebrany a udelen ban. Poprosil bych o unban a vraceni penez. Chci podotknout, ze jsme nevyuzili jakekoli chyby ci bugu a tento incident se stal ciste z duvodu hlouposti hrace Cigi37CZ, ktery si neuvedomil, ze prejmenovane itemy si nemuze vytvorit jenom on. Mel totiz vytvoreny scammovaci system, kde jste zaplatili 100tisic na to, aby jste meli zhruba 2% sanci ziskat 200tisic (museli by se vam rozesvitit 3 svetla, prvni melo sanci rozesvitit se 33%, druhe 25% a treti take 25%)-- 100tisic za 2%ni sanci ziskat 200tisic -- myslim si, ze jediny, kdo tu porusil pravidla, byl on - tim, ze vytvoril shop kde byste ohromne prodelali a jedine co byste z toho meli by bylo jedno sklo za 100tisic(sklo bylo udajne vstupenkou do loterie)

saffers
Majitel

5699 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím,

jedná se o stejný případ jako u hráče VulcanSF. Jak jsem již zmiňoval, tak přesně tato situace není zahrnuta v pravidlech, ale jedná se o prakticky jednoznačný a úmyslný podvod na zmíněného hráče.

Peníze tedy určitě zpět nedostanete, o zkrácení banu bych uvažoval jen v případě, že by se dotyční hráči nesnažili hledat záminky pro posouzení jejich činnosti jako správné nebo férové.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

DrunkBacteria
Hráč

2 postů
3 reputace

IGN: DrunkBacteria
Od DrunkBacteria » přes 5 let

Nevhodný příspěvek - smazáno.