WIPE na Survival • Minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahojte,

Ako iste viete, tak pred pár týždňami, zhruba mesiac dozadu tu bol návrh ohľadom uskutočnenia Wipe na časti Survival (odkaz) . Samozrejme padli tu mnohé návrhy a zopár z nich bolo aj celkom dobrých (napr.) , no keďže sa o tom prestalo diskutovať, či už na forku alebo v hre, tak táto myšlienka celkom upadla. Prosím, neargumentujte mi na tento post frázami typu "Ty nehráš na survivale a nič o tom nevieš" alebo "JA NECHCI WIPE". Taktiež vás aj prosím, v prípade, ak tento príspevok zoberiete dôležitejšie, tak to prosím nespamujte stále do chatu na Survivale, aby sa sem šli hráči vyjadriť bež nejakých logických argumentov, to je zbytočné.

Tento celý post vytváram kvôli tomu, pretože stále k nám na server a survival chodia noví hráči, ktorí si už ani nemajú kde vytvoriť rezidenciu, keďže je to pomaly celé zapratané, nehovoriac o ekonomike a iných veciach. 

S pozdravom,

MILENAJETETA

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 5 let

Zdravím všechny hráče a hráčky,

já jsem, možná jeden z mála, pro kompletní WIPE Survivalu, bez přenosu staveb, bez přenosu věcí a bez přenosu money (možná bych je nechal, uvidíme). Myslím si, že tento reset by pomohl Survival ekonomice se znovu postavit na nohy a také, jak Milena říkala, by se razantně uvolnilo místo pro nové stavby a nápady. Já sám mám na Survivalu hodně staveb i residencí, bude to škoda, ale tak co, postavíme si všichni baráček novej. Zamyslete se nad tím, a napište sem, co si o tomto myslíte. Také navrhnuji na nový Surv dát dostatečně velkou mapu + přidat pár pluginů. Nebo to třeba předělat kompletně na nějaký RPG, to by byla taky zábava, že? Survival RPG, pokud pamatujete něco jako od Minecrafaka, asi před 10-ti lety cca? Najdu odkaz

S pozdravem,

~653

//EDIT: Ten odkaz na to RPG https://www.youtube.com/watch?v=2OeHgZAM78o (ne všecho bude proveditelné :( )

PS: Omlouvám se za nesmyslné věty, nebo nějakou chybu - Jsem velice unaven po dnešku, určitě to pochopíte. :)

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

Tak sem pridám aj jeden názor z pohľadu klienta,

Diskusia upadla, hlavne preto, že bolo poukázané na problémy na ktoré nie sú zatiaľ žiadne riešenia, opakovať sa nebudem, v predošlom príspevku som to myslím pekne vyjadril a opäť zvýrazním: toto je krátkodobé riešenie. Všetci ste do toho nadšený ako bude nový svet a veľa nového priestoru ekonomika bude zas jak má byť atď. je to BS. A ak sa to zavedie zajtra tak takto o rok tu budú zas špekulovať ľudia o ďalšom wipe, z úplne rovnakých dôvodov... a poznámka k Adamovi ... pls fakt nie.. na survivale len survival, nech je RPG napr na techniku...

//EDIT: Tak to RPG byl jen takový nápad do větru, ale mohl by se na to udělat spec. server, například na Modpack na Technic Launcher či tak. ~653

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj,

To je hlavný dôvod, prečo som tento topic opäť rozvinul. Buď nech sa to podčiarkne ako zlý nápad, alebo nech sa robí s tým. Viacej vecí je nedokončených, preto som chcel aspoň toto uzavrieť.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

villag3r
Sponzor++

96 postů
142 reputace

IGN: _villag3r_
Od villag3r » přes 5 let

Uprimne neviem ci by to moc nadchlo hracov ci uz novych alebo starych.

-1

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Já jsem za to, aby se toto odložilo a otevřel se tento nápad až budou zprovozněny BC světy. Hráči by si pak moc nestěžovali kvůli ztraceným stavbám a dalším věcem.

Jinak bych jen udělal novou mapu a upravil ceny v obchodě + zmenšil resku pro normální sponzory zpět na 256x256

To by stačilo, aby se ekonomika i mapa vzpamatovali a najelo to postupně zpátky. Kompletí wipe by ničemu nepomohl, akorát by se to řešilo za rok znovu nehledně na naštvání všech aktivních hráčů.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 5 let

Zdar,

pořád omíláte stejné věci dokola. Pár z vás napíše, že chcete total wipe a další řekne, "ani náhodou", ale řešení této situace nenajdete. "Uděláme novou mapu", nová mapa byla minulý červenec a už přesun všech staveb dával AT docela zabrat. Nebudeme každý půl rok dělat novou mapu. Ještě dnes mi píšou hráči, že chtějí přesun na nový svět. Dále kdyby hráči tak moc chěli total wipe, proč by si ty stavby jinak nechávali "skoro" všichni přesunout. Nemusíte si žádat o přesun a udělejte si svůj osobní total wipe. Plno hráčů mělo i drzost nadávat, že jejich stavbu nezalije sluneční svit slunečního paprsku, ikdyž měli jeskyně či věci v jungly. Tím podotýkám, že většina má svou pýchu vůbec něco zahazovat.

Server už dříve měl rozštěpený svět, kde jeden svět měl doly, druhý skyblock a jiný zas lehce upravený, ale všichni vždy hráli jen na tom jednom serveru, tedy je zbytečnost něco dělit. Ekonomika serveru se vám vždy časem pohnojí. Smazáním peněz zároveň připravíme hráče o peníze, které investovali. Problém je, že se už špatně dohledávají a vracet těmto hráčům coiny je velmi obtížné. Dále svět není třeba zvětšovat, stačí dojít blíže k hranicím Survivalu a najdete vklidu místo. Jednomu hráči jsem přesouval resky, které mají dohromady asi 1000x1000 a našel jsem místo. 256x256 reska je normální reska a nejde vytvořit větší reska. Taky nechtějte po AT, aby vám jednotlivě přesouvala stavby na jiný server.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Tome, nevím jak to říct, ale máš zase pravdu.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."