IGN: Emeqq
Zdravím,
napadlo mě, že by možná bylo dobré udělat wipe survivalu, nemyslím jenom mapy ale celkově všeho (money, stavby, itemy, atd.) Možná by to nejen pomohlo novým hráčům v tom, aby měli lepší start do nové hry, ale možná by to ocenili i někteří stávající hráči, včetně mě. Pravděpodobně to tak nemají všichni, ale jednoduše už nemám chuť hrát survival, protože nevím co bych v něm měla dělat. Stavět farmy je mi k ničemu, když si můžu koupit vlastně téměř každý block co potřebuju v shopu s tolika penězi, co tady hodně hráčů má to není problém. Vím že existuje minicraft vanilla server, ale co si budeme, stejně tam nikdo nehraje a část hráčů ani neví, že existuje. Wipe by se mohl udělat s příchodem 1.16, všechen dosavadní progres by se smazal a začalo by se od znova. Někteří hráči by možná odešli, ale myslím si, že by nějácí noví i přišli. Pište vaše názory, nápady a cokoliv.
Děkuju Emma :)
IGN: panic_exe
Ja suhlasim, lebo raz za cas by wipe robit mal uz len z dovodu ekonomiky, lebo ekonomika sa raz po case rozpadne aj sama. Co sa tyka prechodu, vela pluginov nebude podporovat tu verziu, takze by som to moc neunahloval
IGN: TomasC
Zdar,
to žádný wipe nezachrání imbeingtoasted. Si můžeš udělat spousty wipe a stejně ti může zlobit plugin na WE či jiné. Wipe byl minulý rok, tedy bych řekl, že momentálně bude zbytečný. Kdyby hráči opravdu chtěli čistý wipe, tak by si nenechávali přesouvat současné stavby. Nicméně jestli o to hráči žádají nechal bych tu i možnost pro ty, co úplný wipe nechtějí, tedy možnost přenést pouze stavby bez věcí, peněz, .. . Velká část vidí vzpomínky ve svých stavbách a nemyslim si, že by souhlasili.
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
Já souhlasím s @TomasC . Nemyslím si, že by to wipe zachránil, a kdyby, tak by se alespoň přenášeli stavby. Je pravda, že pro mě survival s WE, penězi, fly a god není tak záživný, ale vždy se objeví nějaký nový projekt, na kterém začnu pracovat. Proto tedy myslím, že by byl možný wipe věci a peněz, ale stavby ponechat.
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: ZoubkovySkritek
Ahoj,
já osobně souhlasím, protože ta mapa je vážně strašná. Když se dělal wipe mapy, tak se očekávalo, jak to bude nerozmálácený a pěkný, pak se dostavilo kopírování přes WE a ze survivalu se stal tankodrom. Lítající stavby, prohlubně, no prostě hrůza děs. Co se týče hráčů a jejich věcí, je to jenom hra a čas od času začít od znova nikomu neuškodí. Aby hráči, co hrají dlouho, nebyli bití, tak navrhuji, aby se přičítal nějaký peněžní obnos podle jejich odehraných hodin. Např. podle vzorce: 10 000$ * Počet hodin. Stavby si postaví znova, protože tohle přenášení je strašně moc práce pro členy AT a navíc to tak jako tak zničí vzhled světa.
ZS
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: GejmronCZ
Naprosto souhlasím s @TomasC Spousta dlouholetých hráčů jako já vidí ve svých starých stavbách velké a krásné vzpomínky, které jsou k nezaplacení. Jak psal @Legenda02 tak bych klidně zvýšil ceny v shopu, aby se ekonomika trochu vzpamatovala. Po nějaké době bych je mírně snížil a tak to již nechal. Co se týče problému se stavbami, tak myslím, že by to částečně mohl vyřešit jeden menší projekt, který právě bude začínat na Build Creativu, takže uvidíme jak to pomůže. Je to projekt o vytvoření několika světů, přičemž by na každém byl jiný stavební styl. Hráči by mohli přidávat své stavby na tyto světy a zabudovat je pořádně do okolní krajiny a tím by vznikly nádherná města a místa. Řekněme, že to bude společný projekt celého serveru. Hráči by pak měli kam dát své vzpomínky, ale Survival nezrujnovat a přitom pomoci udělat něco krásného. Samozřejmě stavby na úrovni.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: Jakub864
Podle mě je to blbost .
1, ) lidé co tam hrají už delší chvíli se vynasnažili aby měli svoje stavby , věci atd.
2. ) noví hráči budou mít start takový nebo takový tak je to jedno
3. ) když začátečníci budou začínat tak jim starší lidi pomůžou co a jak a někdy jim dají i nějaké money
Nesouhlasím s wipem protože se na svoji stavbě snažím už dost dlouho a kdyby byl wipe tak desítky hodin práce budou k ničemu.
Taký je můj názor.
S pozdravem Jakub864
IGN: Sir_Stepan
Jakub864 řekl:Podle mě je to blbost.
1,) lidé, kteří si užili dovolenou, aby mohli vaše budovy, věci atd.
2.) noví hráči budou mít začátek nebo jsou považováni za jedno
3.) když začátečníci budou začínat tak starší lidé pomůžou a jak jim někdy i dají i své peníze
Nesouhlasím s wipemem, který se nachází na vašem počítači, očekáváte, že jste dost dlouho a můžete být otřeni i desítky hodin práce budou k ničemu.
Taký je můj názor.
S pozdravem Jakub864
@ Jakub864 máš pár věcí , které mi moc nezamlouvají, i když jsem taktéž proti návrhu. Jinak s tebou ale naprosto souhlasím.
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l