IGN: AileXXX
Hoj,
Novinky
Příjde mi líto že saff už nedělá novinky za týden, no asi na to nemá čas.
Proto mě napadlo, co kdyby si to vzal na starost nějaký jiný člen AT?
Odměny
Jednou jsem sbíral všech 30 deních odměn, no nic zajímavého než coiny z toho nejsou, chtělo by to něco nového, např crate klíče na surv, nebo podobné věci.
Hotovo
Crates
Crates na všechny surv. servery, vím že jsou na survu, kde jinde, to nevím. Ale na pvp nebo technicu by se určitě ocenili.
Popř. by nebylo špatné je dát i na minihry, kde by se v crates nacházeli např. kity.
Retro SkyWars
Větší arény, min. na streamy, aspoň pro 8 hráčů.
(Jestli už to je, tak napište, škrtnu to)
Rotační minihry
Jak už by psáno tady, bylo by super se o tomhle pobavit,
nevím jestli to je už odhlasováno nebo tak něco, kdyžtak napište.
Unban žádosti
Udělat tomu pevný formulář, přes který to jinak nepustí, lepší jak pro AT, tak pro hráče co žádají o unban.
(Odkaz na nové vlákno stačí změnit na ten formulář.)
Hotovo
Dislike na forum
Přidat dislike k liku, nevím zda se někomu líbí, ale still je to nápad, napište názory :)
Nápady jsou pouze návrhy, není to hotová věc, děkuji za pochopení.
Kdyby někdo chtěl nějaký nápad rozvést pro sebe v novém vlákně,
nemám problém k němu připsat že byl přesunut.
Zároveň kdyby někdo chtěl nějaký návrh připsat, taky nemám problém.
Ail
//Chtělo by to aby se někdo vyjádřil, např. někdo z at.
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: majlop_cz
Zduř
Nemuí to dělat jen AT uděláme forko tam lidi přidají co je nového nebo informace jaké koliv a stoho mužeme udělat týdení info.
majlop Alá majlo
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: GejmronCZ
Ahoj @AileXXX, odpovím ti hlavně k novinkám.
Novinky
Poslední novinky jsem saffovi celé připravoval já včetně všeho, protože na to neměl čas. On je měl jen vydávat a případně dodat nějaký text. Záhy ale přestal dělat i to z časových důvodů. Nakonec jsme se domluvili, že by to chtělo nějaký skript a tím to lehlo úplně. Rozhodně bych uvítal, kdyby se novinky opět vydávali, aby tu nebyly pořád vidět na hlavní stránce jen ty nábory, RJho streamy a dražby o firmy (které jsou podle mě k ničemu, ftuj). Klidně bych je zase připravoval, ale musel by je vydávat. Vydávat je chce přímo on, nevím proč přesně, ale OK....asi se bojí nárůstu liků XD (Ano nabízel jsem mu, že to budu vydávat celé. Je ale fakt, že samotnej text a napodobení jeho stylu mi dělalo největší problémy.) @saffers
Crates
PvP by hlavně chtělo změnit na Prison. Je to prakticky to samé, ale zábavnější a tohle by se tam snadno aplikovalo.
SkyWars
SkyWars arény pro 8? Rozhodně! Nevím, proč jich tu pár už neni.
Rotující minihry (říkám tomu Arcade)
100%
UB formulář
Určitě bych to přidal. Formulář, který by vlastně sloužil jako založení vlákna a dál by to fungovalo jako normální fórum.
Dislike na fórum
To by mohlo být klidně v nové verzi webu. @saffers
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."