IGN: MyDarkDesires
a myslíš že tohle patří pod Nábor ? Ne. Udělej si na to vlastní Vlákno a pak se uvidí
..
IGN: matolka
Zdravím zexone, musíš podat přihlášku, pokud tě příjmou, ozvou se ti na kontakt který si dával, ne že jen tak napíšeš " Zdravím, mohu bejt helperem?" Jestli jsi podal přihlášku dobře, ale musíš počkat.. Saff nemá čas na tohle moc koukat.
Trpělivost musí čekat :)
A jinak cca nábor je prodloužen minimálně až do velikonoc, pokud půjdě vše dobře :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: ZEXON123
matolkacz said:Zdravím zexone, musíš podat přihlášku, pokud tě příjmou, ozvou se ti na kontakt který si dával, ne že jen tak napíšeš " Zdravím, mohu bejt helperem?" Jestli jsi podal přihlášku dobře, ale musíš počkat.. Saff nemá čas na tohle moc koukat.
Trpělivost musí čekat :)
A jinak cca nábor je prodloužen minimálně až do velikonoc, pokud půjdě vše dobře :) Sorry
IGN: Vexterity
Prosímvás, dneska jsem psal přihlášku, a omylem jsem zmáčknul enter před dokončením, dá se to nějak vrátit zpátky abych to dokončil? Moc prosím a omlouvám se za moji nešikovnost, děkuji.
16 y.o. STRONGMAN,MONSTER,GAMER
EAT,SLEAP,LIFT,REPEAT
!! 46 CM BICEPS !!
IGN: RandomJmeno
@Vexterity zamítl jsem ji, aby jsi mohl napsat novou.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: matolka
Zdravím, pokud se každej teďka bude přihlašovat na náboru tak to bude ještě přodloužené.Jako, nevadí mi že se někdo ještě po náboru který furt jde tak se přihlásí, akorád to občas lidi naštve že se prodlouží, a jinak :
Edit 22.3.: Vybírání helperů odloženo na konec března.
Pokud někdo to nezahlédl.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka