Nábor • Minicraft.cz

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

a myslíš že tohle patří pod Nábor ? Ne. Udělej si na to vlastní Vlákno a pak se uvidí

..

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím zexone, musíš podat přihlášku, pokud tě příjmou, ozvou se ti na kontakt který si dával, ne že jen tak napíšeš " Zdravím, mohu bejt helperem?" Jestli jsi podal přihlášku dobře, ale musíš počkat.. Saff nemá čas na tohle moc koukat.

Trpělivost musí čekat :)

A jinak cca nábor je prodloužen minimálně až do velikonoc, pokud půjdě vše dobře :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

IGN: Ary_CZ
Od Idontknow » přes 9 let

Zdravím Starshen, musíš mít důkaz, aby mohl dostat popřípadě ban, nebo si ho měl nahlásit přímo ve hře.smiley

Hellou

Can you hear me?

laugh

ZEXON123
Sponzor

2 postů
0 reputace

IGN: ZEXON123
Od ZEXON123 » přes 9 let
matolkacz said:

Zdravím zexone, musíš podat přihlášku, pokud tě příjmou, ozvou se ti na kontakt který si dával, ne že jen tak napíšeš " Zdravím, mohu bejt helperem?" Jestli jsi podal přihlášku dobře, ale musíš počkat.. Saff nemá čas na tohle moc koukat.

Trpělivost musí čekat :)

A jinak cca nábor je prodloužen minimálně až do velikonoc, pokud půjdě vše dobře :) Sorry

Vexterity
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Vexterity
Od Vexterity » přes 9 let

Prosímvás, dneska jsem psal přihlášku, a omylem jsem zmáčknul enter před dokončením, dá se to nějak vrátit zpátky abych to dokončil? Moc prosím a omlouvám se za moji nešikovnost, děkuji.frown

16 y.o. STRONGMAN,MONSTER,GAMER

EAT,SLEAP,LIFT,REPEAT

!! 46 CM BICEPS !!

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

@Vexterity zamítl jsem ji, aby jsi mohl napsat novou.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Vexterity
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Vexterity
Od Vexterity » přes 9 let

Děkuji

16 y.o. STRONGMAN,MONSTER,GAMER

EAT,SLEAP,LIFT,REPEAT

!! 46 CM BICEPS !!

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, pokud se každej teďka bude přihlašovat na náboru tak to bude ještě přodloužené.Jako, nevadí mi že se někdo ještě po náboru který furt jde tak se přihlásí, akorád to občas lidi naštve že se prodlouží, a jinak : 

Edit 22.3.: Vybírání helperů odloženo na konec března.

Pokud někdo to nezahlédl.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

:D kde si bol celý mesiac ? :D to si včera začal hrať na servery že si si skôr nevšimol nábor ? 

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

kde si bol celý mesiac ? to si včera začal hrať na servery že si si skôr nevšimol nábor ? 

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.