Nábor • Minicraft.cz

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Ještě bych chtěl dodat, že přihlášky stále přibývají. Trvá to dost dlouho, ale vzhledem k tomu, kolik lidí se do náboru přihlásilo, tak bych mohl říct, že je to skoro neskutečné :D

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Tomu věřím, je to tíha na vše kouknout a rozhodovat se, jak už jsem psal.Mně zajímá kdy už to bude :D

Ale jak se říká, kdo si počká, ten se dočká :) 

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

@matolkacz presne tak, treba byť trpezlivý...

@TheNightN ja osobne by som vytýčil nejaký deň odkedy sa už nebudú dať posielať prihlášky (zablokovať to na stránke), keďže si myslím že každý kto je dostatotčne aktívny a má záujem sa už prihlásil... Menej preberania zrna od pliev - viac dobrých kandidátov - lepší efekt...

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

přesně olilongi! 

měli by to zavřít aby už nebyli nové přihlášky zatím a až potom.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

Mě to ukazuje že jste ji ještě nečetli :D

angry

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Zdravím, LuKeXi když ti to píše že to nečetli, tak se nato koukli ale nechali tě protože máš zdřejmě nějakej potenciál :)

-matolka

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

ještě nevím jestli bude vyhlášení nějaké :D 

-matolka

ZEXON123
Sponzor

2 postů
0 reputace

IGN: ZEXON123
Od ZEXON123 » přes 9 let

Dobrý den saffers nemohl bych být Helper ??? jenom se ptám děkuji předem děkuji napiš mi na E-mail . děkuji ZEXON .

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

@ZEXON123 od toho je ta přihláška..

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

starshenCZ
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: starsh
Od starshenCZ » přes 9 let

muzu na neco upozornit???

na build creativu byl AFK spam ktery vytvoril Nech_Toho_Lukasi TAKY SI NA NEHO STĚZOVAL ZE MU GRIEFOFAL POZEMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JASNY?