IGN: GejmronCZ
@BiXo tak jestli to chceš takto tak fajn ale nejsi člen AT aby si mě napravoval.
Já si dělám co chci a ty "silné řeči v závorce" to je pravda už se tak párkrát stalo :)
A ano svůj názor mám takový. Ale správně si napsal že čistotu serveru udržuje AT, jenže s tím potřebuje podporu hráču, protože když uvidí hekr člena AT tak okamžitě ofuje a nezajímá se.
Ale díky příkazu "/report (nick) důvod " jim to můžeme ulehčit na které hráče se mají dívat.
A myslím, že v tomhle "románu :D" říkáš jaký jsem KID.
Tady se zastavim. Za 1.) já KID nejsem 2.) sem na to dost háklivej 3.) kdybys byl blízko tak si zjistim kde přesně si a nakopu ti p......! , ale že si slovák sem línej utrácet.
Ano nevěděl jsem že když před nick dám @ tak to hodí upozornění tomu dotyčnému. No a? každej se furt učí i když formou hry.
A jako poslední bod chci říct : dej mi pokoj jinak tě na serveru stihne takový peklo žes to ještě nevidě :)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: olilongi777
@GejmronCZ @BiXo klídek chlapci, treba byť menej agresívny a byť viac pokojný...Predsa len riešiť takéto habaďury sa dajú inde a inak...
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
IGN: matolka
Hele, tohle je téma o hackerů, a jinak uklidněte se.. jak psal již olilongi, nemusíme se tu hned "prát" a nadávat nebo nějak úrážet toho druhého.Buďme aspoň nějaká dobrá komunita co se jedná serveru, tak i fórumu.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: TheNightN
@GejmronCZ nikdy si nemůžeš dělat co chceš, protože tu jsou vždy pravidla, která jsou nutná dodržovat. Ohledně těchto hádek, tak mi přijde zbytečné a hloupé se takto navzájem přesvědčovat a urážet. Pokud máte názor, tak stát si za tím můžete, ale neměli by jste to někomu nutit, tvoříte tím zbytečné konflikty.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: Bixik
@gejmnronCZ prvý bod, nepísal som o tebe, bol to príklad, neoznačil som ťa ako kida, ak chceš môžme sa ísť porozprávať na teamspeak, nie som ten pravý človek ktorému by si sa mal vyhrážať, za prvé, si pre mňa nikto a za druhé keby je ktokoľvek kto je mocný vypýta moju adresu tak mu ju dám a počkám ho pri bráne , ja sa nemám čoho báť keďže som nikoho neponížil ani som nikomu neublížil.
Ako kid, alebo dieťa si sa oznažil ty v tomto poslednom statuse, ja som to nikdy nespomenul, toto označenie mi príde urážlivé, avšak podľa tvojich videí som usúdil že máš asi tak 15-16 rokov, takže prosím, odpusť si tieto rečičky, ja s tebou neplánujem viesť žiadny konflikt.
Len aby som ťa uviedol na pravú mieru, mám pomaly 21 rokov mám 117 kg a 188 cm , skutočne tým že mi nakopeš prdel po internete nevystrašíš. To že povieš že sa to párkrát stalo, to je ako keby som ja povedal že mám helikoptéru a tankuje mi ju Ježiš, aj keby to bola pravda nikto ti to neuverí a budeš znieť iba ako väčší hlupák vlastným pričinením.
Za , myslím že tretie by som sa chcel vyjadriť k tomu @, aj keď to vyznelo zle, ja som to nemyslel urážlivo, chcel som len aby som vedel o tom keď ma niekde označíš.
K tvojmu poslednému bodu, to ty si tu ten ofenzívny, ja som ti nič nespravil, berieš si veci príliš osobne, ostatným sa ospravedlňujem že túto tému ďalej riešim, ale nedalo mi to.
Oli, Mato a Night, vám ďakujem že ste sa vyjadrili, ale ja sa s nikým nejdem hádať ani to nijak riešiť, len chcem uviesť veci na pravú mieru.
Mimochodom Gejmron ak sa rozhodneš že sa chceš somnou porozprávať na úrovni nájdeš ma vždy okolo deviatej na jar-team.cz (teamspeak) room BiXo, vždy sedím v odheslovanej, ktokoľvek ´další by sa chcel pridať, ste vítaný.
Prípadne mi pošli PM a môžme sa porozprávať bez toho aby si sa vyhrážal, nebaví ma to totiž čítať :)
Zatiaľ toľko,
s pozdravom,
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: GejmronCZ
Tak..., čím mám jen začít...
@olilongi777 =možná se uklidnim tady na PC ale v realu ne :)
@matolkacz =no tady se uklidnit můžeme to bez debat, nicméně máš pravdu že toto je o hekrech ( tyto potyčky bych dal do koše fóra)
@TheNightN´sGamings = pravidla jsou skoro všude a tím že si můžu dělat co chci sem myslel jako že neposlouchám (většinou :D [krom AT])
@BiXo = za 1.) už nepiš ty romány je to hrozný po tobě číst :D
za 2.) TS nespustim ani kdybyste mě zabili, je to ta největší kravina na světě (z programů)
za 3.) 15 mi bude a brzy :) a to že tobě je 21 a vážíš 117 Kg a seš vysokej 188cm tomu teda moc nevěřim a ([bez urážky] představuju si tě jako někoho trošku tlustčího :D fakt)
a vysoký sme asi stejně a vážim kolem 55 - 60 Kg což je tak akorát (i když žeru jako Fetty Pillow XD)
za 4.) jestli chceš znát můj názor na tebe tak jestli chceš tak ti pošlu zprávu (soukromou)
za 5.) tim Ježíšem si mě pobavil, to se musí uznat XD
za 6.) jestli si myslel to @ že nebylo urážlivý, jak myslíš mě to tak připadalo
za 7.) že si beru věci moc osobně? hm : abych řekl pravdu tak asi někdy, ale nemyslím že to je ten případ. Prostě úplně nesnášim když někdo jen naznačí že sem KID, to mě dokáže dost vytočit, tak jestli to mělo být tak že ne, no tak OK.
za 8.) že budu znít jako hlupák s vlastním přičiněním? , to teda NE. A když bude válka (mezi mnou a někým, ne třeba ty, ale někdo jiný) tak bude válka a já jí za každou cenu vyhraju (kromě heků :D). Tohle možná zní namyšlěně, ale ujistim tě že není.
za 9.) ještě jsem tě na serveru nikdy neviděl, tak nvm co hraješ i když píšeš že hraješ hlavně survival. A že chceš uvést věci na pravou míru? hmm Já se jen bráním co proti mě někdo snese, ale když někdo řekně že mám třeba heky a je to pravda tak se nevzpírám.
Víc už asi nemám co dodat,( půl hodiny to píšu -_-).
A prosím už můžeme v tomhle pokračovat někde jinde? :D Prosím, o vyjádření mi piště do soukromé schránky :) DÍKY
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: TheNightN
Další odpovědi ohledně této debaty si piště třeba do ZS, nebo in-game v MSG. Toto téma vybočilo absolutně jinam, než by mělo.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: Bixik
Páči sa mi ako sa dnešné deti urážajú keď sa im povie že sú deti, každý do 18 rokov je oficiálne dieťa a dieťa vždy budeš, urážať sa zato je skutočne divné, asociujete si to očividne s niečím zlý, ale hovorí sa len o vašom veku, je hrozná sranda aké haló z toho robíte , tiež by som sa tak mal nasierať keď ma niekto nezve dospelým alebo adult ?
Občas neznieš že máš v hlave nasrané, tak toho využi a snaž sa trošku premýšlať, mohol by byť z teba príjemný spoluhráč.
Na minecrafte som posledné 3 dni poriadne ani nebol (len okolo polnoci) keďže chodím do práce a mal som dlhé dni, ak ma chceš stretnúť in-game, survival, a troška štastia by ti to mala zaistiť.
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.