X-Ray (Sponzory) • Minicraft.cz

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

@matolkacz  Znamená to že sa niekomu zbytočne niekto podlizuje, len aby ho mohol neskôr využiť...

Len neviem čo tým chcel @bixo naznačiť, keďže tvoje poďakovanie bolo v rámci slušnosti...

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

@olilongi777  nehovorí to len o neskoršom zneužitý, je to podlizovanie / násilné tlačenie sa do niekoho pozornosti.

@matolkacz Neviem totiž či si tak vychovaný, alebo to robíš naschvál ale zbytočne reaguješ aj na veci na ktoré sa ťa nikto nepýta a je to až príliš okaté, ak to je výchovou tak sa hlboko ospravedlňujem. Ale občas to znie ako keby si sa chcel napchať do zadku adminom.
BiXo

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, @bixo hele, řeknu ti to takhle, nejedu po adminů, normálně pomáhám, moje angažmá je o takovem tom pomáhání, práce a tak dále, jak už říkám na serveru jako např. Gejmronovy, každej může pomáhat, pokud tě to nějak štve, tak řekni tvé negativnost u mně, čím jsem divnej atd, a takhle se mohu poučit, ale pokud tě nějak štvu, tak moje zprávy nečti co píšu na fórum, a v pohodě...

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

@matolkacz a nemal by som nič proti tomu ani keby po adminovi ideš, lebo sa staráš, a premýšlaš, ja som ti chcel len vyjadriť svoj názor na to akým štýlom občas píšeš.

Werner von Siemens.

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Já po nikomu nejdu, já normálně rád akorád pomáhám lidem..

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

@matolkacz ja som to nemyslel zle, zamysli sa nad tým, ak to chceš ďalej riešiť máš odo mňa PM

Werner von Siemens.

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Já jsem to taky na tebe nemyslel zle, ale občas mi to tak vypadalo, co kdyby jsme tohle neřešili ale zpíše by jsme už byli takový "Team"  a budem dále pomáhat :)

Vím, že i ty pomáháš rád i já, tak budem dělat to, co se nám líbí :) 

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

Poď do správy.
BiXo

Werner von Siemens.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 9 let

Zdravím,(toto sem píšu jen protože jsem byl jmenován)

matolko, za 1.) díky že jdu příkladem (aspoň v něčem :D)

za 2.) správně, server by měl být čistý

za 3.) máš pravdu, taky dokážu pomoct i tomu kterýho nesnášim (pokud je u mě tak má hubu od krve :D)

za 4.) správně pomáháš  a píšeš, jen si myslím jako BiXo že se někdy pleteš kam nemáš (ehm jako někdy já :D)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

@GejmronCZ čistotu servera udržujú admini, treba im zato poďakovať , k tomu tretiemu bodu, keby ma neznášaš asi si k tebe chodím sadnúť aj do triedy len aby som sa uistil či sú tie silné reči v zátvorke pravda (to je totiž to či si myslím že do inteligentného rozhovoru nepatrí) .. Keď ma niekde chceš označiť , použi pred menom @ a príde mi o tom upozornenie, pletiem sa kamkoľvek kde uznám že je moje vyjadrenie vhodné a môže vyriešiť situáciu ktorá nastala, zlepšiť niečie chovanie alebo keď už nič iné tak naznačiť že si treba dávať pozor na ústa a vyjadrovanie lebo ťa stále niekto sleduje, a keď už sa nechováš slušne kôli sebe , si drzí, hlúpy (čo je však občas ospravedlniteľné) alebo sa vyjadruješ hrubo som tu od toho aby som ťa upozornil, každý kto má predsa o čom hovoriť má nárok povedať svoj názor, žijeme predsa v "demokracii" kým tvoj názor nič neznamená tak ti ho nikto nezakáže šíriť avšak aby niečo znamenal treba ho podať na adekvátnej úrovni.
Sladné sníčky vandráci,
BiXo

Werner von Siemens.