Neadekvátní chování xSadBejby, ke mě. • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

@Elylith a ja viem či to niekde videla alebo nie? Predpokladám že hej, rovnako ako predpokladám, že hovoríš pravdu o tom že to povedala. A teraz neviem čo si chcel znovu vysvetliť, Skvele si napísal že tam o tom není ani zmienka, preto neviem k čomu tie screeny vlastne boli, je to random konverzácia o buildera na inom serveri, useknuté v momente kde ťa odkázal na (zrejme) iného člena AT. To źe si nedostal práva sa tam nepíše ani nijak sa tam na to nepoukazuje. Kde sa mýlim, povedz mi... Tak keď už si tak laskavý tak mi vysvetli čo tie screeny znamenajú/dokazujú z tvojho pohladu ešte raz (asi som trochu natvrdlý no...).

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

Elylith
Hráč

5 postů
13 reputace

IGN: Elylith
Od Elylith » přes 5 let

Pokuď by je tedy viděla, tak by mě zajímalo kde.Nemůže hned obvinovat když vidí nějakým způsobem hezkou stavbu.Další ty screeny ti naposledy vysvětlím.

Tvoje " RANDOM KONVERZACE ", to určitě není. Je to konverzace o tom že tam právě není ani zmínka o tom že bych tam měl práva nebo měl stavět.. Snaž se nad tím trošku zamyslet co píšu. xSadBejbyy, říkala že jsem tam nic nepostavil a že se tam hlásím. Proč sem tam nic nepostavil? Protože jsem tam neměl ty práva, a proto jsem poslal screeny né tvé " Random Konverzace ", ale je tam konverzace s Vedením,Majitelem,Bývalím Builderem, kde není nikde napsáno že bych byl měl nikde stavět, proto jsem poslal ty screeny.

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

Už sa bugujú príspevky tak keď tak PM, To čo hovorím že je to konverzácia v rámci 1 dňa, keď builder nie si a ideš podať prihlášku tak napíšeš 3 ľudom ktorí si ťa prehadzujú, anyway - to na čom staviaš je že keby si bol builder, tak v rámci toho dňa ťa ešte príjmu a hneď ti dajú robotu samozrejme na discord tak aby to tam bolo určite vidieť, a nakoľko to tam vidno nie je tak builder nie si? Ak by ťa aj prijali ďalší deň a dali by ti robotu tak tiežby si to mohol tú konverzáciu v tomto bode orezať... keď ti pošlem konverzáciu so saffom v ktorej sa moje VIP nespomína znamená to že ho nemám?

Ale som rád že počúvaš Pokáča, dobrá voľba :D

@Elylith

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 5 let

Zdravím,

Rád bych se k celé situaci vyjádřil a to i s předešlými vlákny a neshody.

Přihlášky - Každý člen má právo napsat svůj názor a nikdo se na nikoho nepojí, proto upozorňuji, že přihlášky nebyly zamítnuté z důvodu hlasu xSadBejbyy, ale z úplně jiných důvodů, např. obsáhlost přihlášky či chování na severu (uvádím pouze příklady). Proto vás ujišťuji, že přihláška nebyla zamítnutá z důvodu xSadBejbyy.

Chování xSadBejbyy - Dle mého její chování není na úrovni pro vyhazov. Ano, někdy její chování není přímo na profesionální úrovni, ale spíš vidím ze strany hráčů provokaci, takže se není čemu divit, že někdy nemá náladu něco řešit, když jí každodenně obtěžují hráči.

Kyberšikana a chování ze strany hráčů - Nejprve nechci strašit a ani vyhrožovat, ale předem vás upozornit. Jak jsem psal v předešlém odstavci, tak se spousta hráčů dopouští k jednomu trestnému činu, a to tedy Kyberšikaně, za kterou hrozí až 1-4 roky odnětí svobody. Slyšel jsem pomluvu, že se na serveru vypráví, že se dostala do ATeamu pomocí svých intimních fotografií, tuto skutečnost jsem si také zkontroloval v záznamech v logu. Stalo se i to, že jsem si pár hráčů, kteří tyto pomluvy vynášeli vzal k sobě na TS a zeptal se jich s pomoci kolegy na pár otázek, jedna z odpovědí byla, že se do těchto činností nepouštějí, nicméně záznam v logu a screenshoty mluvily pravý opak. Na základě domluvy s Vedením, můžeme klidně zpřísnit trestání. Samozřejmě pro jakýkoliv trest je potřeba důkazní materiál.

Prozatím toto vlákno zamykám, pokud by se chtěl vyjádřit někdo z Vedení, můžete si vlákno odemknout,

Díky, kaktusator_666

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"