IGN: NobodyCaresYou
IGN: Elylith
@xSadBejbyy zde má každý svoje slovo, čili bych tě poprosil nenapomínat tady hráče za svůj názor na tohle téma. Děkuji
IGN: SajmonOriginal
Já s Bejby nikdy nějaký problém neměl, i přesto že o ní pořád slýchám nepěkné věci. Upřímně to co o ní slyším se mi nikdy nestalo a nepotvrdilo, když jsem s ní byl v roomce na tsku či hrál na serveru. Když ale tyhle nepěkné věci slyším od 6 různých lidí tak na tom něco možná bude..
Nechci tě urážět, paní " Builderko ", ale kdyby jste trochu myslela tak víte že jsem nestavěl z důvodu že jsem neměl ani práva na serveru.
Bože.
Právě teď ses potopil.?
To má znamenat co, budeš mě urážet i zde na foru? To je přístup a reprezentace projektu?
Když jsem ti tedy řekla že stahuješ stavby, kde je důkaz ?
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
Vzhledem k tomu, že jsem byl včera na TS a tohle řešil, mám na to i já svůj názor. Chci ale zmínit, že chci zachovat dobré vztahy AT.
1, to že @xSadBejbyy napsala, že má více mínus, než-li plus bych zase tak vážně nebral, kdyby přímo napsala, kdo, co pod přihlášku napsal, by byl problém mnohem větší.
2, Screen většinou jako důkazní materiál nestačí, ani mně se to nezdálo, ale to, že napíše bez důkazů doslova to, že hráč krade stavby z internetu není moc v pořádku... Později jsem se ji ptal na TS, řekla mi, že se osobně zná s leaderem serveru, na kterém stavaby byly... Tohle už posuďte sami. Mám i danou konverzaci z TS uloženou, ale nemyslím, že by jsem ji sem měl dávat... Přece jen, byla to soukromá zpráva.
To je tak vše, děkuji a přeji pěkný den
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: Obchodnik003
Ja osobne s Bejbyynou problémy nemám, dokonca sa moc ani nebavíme, takže si ju tu zrejme obhájim.
V prvom rade @Elylith keď vieš, že vynášanie informácii je zakázané tak čo si vôbec čakal, že ti odpovie na otázku prečo stavba nebola prijatá? Toto je tá najlepšia odpoveď nakoľko tá informácia je v podstate tautológia, z toho že si nebol prijatý je jasné, že samé pozitíva tam asi neboli... Ďalej tie screeny len ukazujú súkromnú konverzáciu, kde vo výsledku je len to na čom ste sa s Bejbyynou zhodli, že si chcel zažiadať o buildera. Neni tam potvrdené ani vyvrátené že by si bol neaktívny v BT, alebo že by si v ňom vôbec nebol.
Okej povedzme že ti môžme veriť že povedala "myslím že ty stavby sou stáhlé", to by bolo jedno negatívum z pohladu jedného buildera, ako už bolo povedané tých mínusov v prihláške bolo viac ako plusov, navyše na základe jedného názoru sa AT nerozhoduje, Bejbyy neni hlavný builder a zjavne nie je jediná ktorá tvoju prihlášku pozerala a kritizovala.
A @GejmronCZ, toto by ma zaujímalo k akej téme odbočila, od prvého riadku len defenzívne hovorí svoj pohľad na vec. Skúste sa všetci od toho, že je to ona odosobniť, možno potom budete mať menej zaujatý a viac objektívny pohľad na vec.
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: GejmronCZ
@Obchodnik003 Je vidět, že sis to přečetl až poté, co zprávu editovala. Mimochodem, podívej se na mou předchozí zprávu a dojde ti, že já jsem obejktivní až až.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: Obchodnik003
Okej máš pravdu, správu som pred editom nevidel. Ale to o objektívnosti bolo mienené všetkým preto som to písal v množnom čísle
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
@Obchodnik003, máš krásný názor na toto téma, ale v žádném případě ti nemůže dát builder mínus za to že si myslí že máš stáhle stavby, kde jsme?Pokuď tu stavbu nikde neviděla, nemá jediní důvod si myslet že tu stavbu jsem stáhl či ne.Mohl bych tě jen poprosit si mojí první odpověd přečíst, aby jsi pochopil o co jde.
Já budu tak laskavý a vysvětlím ti to znovu.xSadBejbyy říkala Builderům, nevím jestli někomu jinému ještě že se hlásim na WarfareMC a že jsem tam nic nepostavil.Čili jsem toto chtěl odvrátit a poslal jsem vám moje soukromé zprávy s Vedením,Majitelem,Bývalým builderem. Kde nebyla ani jedna zmínka o tom že mám nějaké práva či že mám něco postavit na serveru.
Toť vše.