Youtuber nebo Pohroma serveru? • Minicraft.cz

Adam Hurčiňák
Hráč

4 postů
3 reputace

IGN: ferrari458
Od Adam Hurčiňák » přes 8 let

Já vím ale o streamu taky dáváš vědět tak prosím toho nech Kevine ;)

Myslíš si že si tu nejchytřejší ale nevypadáto tak :). Zdravím. Přeji hezký zbytek dne.

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 8 let

To, že jsem dal vědět o svém streamu bylo z důvodu, že to dělá neustále Tomas. 

Měl jsem za to, že to je na serveru normální. Do té doby, než mě někdo na to upozornil :)

Udělal jsem to jen jednou.

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Ano, ale jako když chodí na všechny server a spamuje tam 7x zprávy příde ti to normální ? Adam Hurčiňák

Adam Hurčiňák
Hráč

4 postů
3 reputace

IGN: ferrari458
Od Adam Hurčiňák » přes 8 let

Ziky ne nepříjde mi to normální :) Ale stáčí napsat jen 1x a něco máleho. Ahoj kouknětě se na můj kanál mám tam nové video ahoj, To to by nemnělo být zakázané. S pozdravem Adam. Přeji hezký zbytek dne.

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 8 let

V žádný případě. Prostě je nenormální, aby to psal. Jde mu vyloženě o to, aby se na ten kanál podívali. 

Jestliže hráči se podívat chtějí, tak se o jeho kanál zeptají. Proč by měl psát na Minecraft serveru, že vydal nové video?

Nepřijde mi to ani trochu normální. Ano, chce upozornit hráče, že vydal nové video. Jenže se podívají sami, pokud chtějí..

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

Může to napsat, ale ne aby šel na každý server jen proto aby si udělal reklamu, mimochodem mu nic neříká velké písmeno na začátku názvu videa.

MFCZE

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
No, jak to tu ctu.. Souhlasim s vetsinovou casti, ze Tomas dela problemy a taky mi neprijde uplne normal, ze kazdej s kym natoci video ma hned YTbera.. Takze muj nazor zde..

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Ano, soulasím s tebou Alexiku

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 8 let

Youtubera mohou dostat pouze, pokud jsou vlastníky / spoluvlastníky kanálu, který splňuje podmínky pro tento rank. Se spamem se může udělat krátky proces, YouTuber by dostal povolení na Alert (hromadnou zprávu), který může poslat jednou za den. V alertu pouze upozorní, že vydal nové video a může dodat název kanálu, na kterém video publikoval. No a ovšem by video muselo být z minicraftu. Všechny jiné zprávy, spamy s videem mimo alert by se dočasně banovaly.

Prozatím zamykám, aby tady nevznikal flame war. Až bude mít saffers / dudu / epic na toto názor, tak možná odpoví.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

IGN: Tomas_Skill_CZE
Od Tomas_Skill_CZE » přes 8 let

Komu ?