IGN: ferrari458
Já vím ale o streamu taky dáváš vědět tak prosím toho nech Kevine ;)
Myslíš si že si tu nejchytřejší ale nevypadáto tak :). Zdravím. Přeji hezký zbytek dne.
IGN: Ziky
Ano, ale jako když chodí na všechny server a spamuje tam 7x zprávy příde ti to normální ? Adam Hurčiňák
IGN: ferrari458
Ziky ne nepříjde mi to normální :) Ale stáčí napsat jen 1x a něco máleho. Ahoj kouknětě se na můj kanál mám tam nové video ahoj, To to by nemnělo být zakázané. S pozdravem Adam. Přeji hezký zbytek dne.
IGN: KevinekHD
V žádný případě. Prostě je nenormální, aby to psal. Jde mu vyloženě o to, aby se na ten kanál podívali.
Jestliže hráči se podívat chtějí, tak se o jeho kanál zeptají. Proč by měl psát na Minecraft serveru, že vydal nové video?
Nepřijde mi to ani trochu normální. Ano, chce upozornit hráče, že vydal nové video. Jenže se podívají sami, pokud chtějí..
IGN: MrFilip_CZE
Může to napsat, ale ne aby šel na každý server jen proto aby si udělal reklamu, mimochodem mu nic neříká velké písmeno na začátku názvu videa.
MFCZE
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2
IGN: AlexikCz
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: TheNightN
Youtubera mohou dostat pouze, pokud jsou vlastníky / spoluvlastníky kanálu, který splňuje podmínky pro tento rank. Se spamem se může udělat krátky proces, YouTuber by dostal povolení na Alert (hromadnou zprávu), který může poslat jednou za den. V alertu pouze upozorní, že vydal nové video a může dodat název kanálu, na kterém video publikoval. No a ovšem by video muselo být z minicraftu. Všechny jiné zprávy, spamy s videem mimo alert by se dočasně banovaly.
Prozatím zamykám, aby tady nevznikal flame war. Až bude mít saffers / dudu / epic na toto názor, tak možná odpoví.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: Tomas_Skill_CZE