Youtuber nebo Pohroma serveru? • Minicraft.cz

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let
Asi před půl hodinou přišel Ferrari na pvp jenom napsal all na YouTube chanel Tomáš skill a odpojil se, to už je jenom o tom aby si díky serveru nasbíral odběratele, úplná retardac* MFCZE

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Funny_Enjo
Hráč

1 postů
1 reputace

IGN: Funny_Enjo
Od Funny_Enjo » přes 8 let

Tak ako.. no ľudia chápem vás v jednej veci súhlasím a to sa netýka Tomiho ale Anami,ako po prvé na Tomiho nemáte žiadný určitý dôvod kydať snaží sa podporovať server tým že točí na tento server,chce aby ho navštevovali viac ľudí... ale takto ste to nemuseli napísať veľmi chápem ako sa cítia hráči na tomto servery čo maju okolo 860 cca sub.a YouTubera nemaju je mi to fakt ľuto čo sa týka Anami neviem ako ona dostala YouTubera s 20-30 sub..? na tu otázku si kladiem každý deň mala by byť vôbec YouTuberka alebo nie? nebola náhodou podmienka cca 750.sub alebo sa mýlim? tak ľudkovia:) tak prosím ano možno Tomi urobil pár chýb noa čo že mal ipBan na 10 dní noa myslím že asi každý správny hráč ho mal tak čo ;) yes a mimochodom Tomi ma mať právo byť YouTuberom ale do iných sa ja navážať nebudem.. pretože viem ake to je.. tak že HHHHEEEEY 

s pozdravom Funny heart

Mimulikk
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: StillSkull
Od Mimulikk » přes 8 let

dobre, spravil Tomáš chybu, ale nemusíte ho za to hneď súdiť..fajn, máte pravdu v tom, že toho youtubera si madgirl,ferrari a ani anami nezaslúžia.. keďže tie videá nie sú ani jedného z nich :) sú Tomášove.. takže nevidím dôvod na to aby si pýtal pre druhých youtubera (tomi no hate) ale proste musíte aj vy pochopiť jednu vec.. Tomáš sa snaží pomáhať druhým.. chce aby raz cítili tú poctu od druhých.. ale myslím, že Anami ani Ferrari si toho Youtubera nezaslúžia.. pretože je podmienka mať  750+subs a to Tomáš splnil.. Anami a Ferrari nie :) Takže navrhujem tým dvom toho Youtubera odobrať a ďalej tieto hlúposti neriešiť :)) 
P.S. hate beriem :)), pretože každý človek má svoj názor a má právo sa k veciam vyjadrovať svojimi očami ;)

Ďakujem

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Pokial viem Youtuber je človek ktorý natáča videa či už zábavné alebo poučné ... Na svojom kanály máš okolo 1000 subs. Takže máš právo mať Youtubera ak spĺnaš podmienky. Keďže ferrari 458 a Anami_LP youtube kanál kde by natáčali videa nemajú tak by nemali mať ani Youtubera. Čo sa týka madgirl jej youtube kanál som nenašiel ale počul som že má okolo 200 subs. Neviem či to je pravda ale rozhodne nespĺňa požiadavky. A vraj máš sestru ktorá má tiež Youtubera trollgirl alebo tak. Zase nespĺňa požiadavky. A čo sa týka teba tak tebe ide len o čísla. Včera: "80 like na livestreame :3" Na streame "Velký Hype zdielajte..."

Krátke zhnutie môžem sa aj mýliť preto si urobte vlastný názor.

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 8 let

Zdravím.

Nejsem sice žádný andílek, ale souhlasím s tím, že Tomas dělá problémy na serveru souhlasím. Není pěkné, aby YouTuber spamoval do chatu po všech či většinu serveru jeho channel.

Jestliže hráči mají zájem se na jeho kanál podívat, tak si snad o něj řeknou.

Co se andílka týče. Přiznám se, hráč mě nenahlásil, nevím proč, ale byl by to trunf pro něho. Každopádně jde o to, že jsem měl svůj špatný den a napsal jsem mu nevhodě nadávat.

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

IGN: lolakova123
Od Ceonejlep » přes 8 let

Hele hele... Zvnikla tu zbytečná hádka... Tomáše má každý rád jen kromě vás... Já ho mám taky rád. Tak proč by jste se k tomuhle vůbec vyjadřovali?!

Adam Hurčiňák
Hráč

4 postů
3 reputace

IGN: ferrari458
Od Adam Hurčiňák » přes 8 let

Kevinku sice stím souhlásím taky se mi to nelíbí. Ale chce být oblíbený a skoro každý člověk chce být oblíbený Tomáš je oblíbený až moc :) . Děkuji s pozdravem Adam Hurčiňák. Přeji krásný zbytek dne :). 

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Nehcem nič hovoriť ale keď sa pozriete na Osoby ktoré ho moc obhajujú tak čo si myslíte ? Ja si myslím že tomáš zase šiel spamovať som na fórku podte mi trošku pomôcť

Týto hráči majú okolo 1 post takže niečo za tým bude.

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

IGN: lolakova123
Od Ceonejlep » přes 8 let

Prosím, jak už sem říkal, nehádejte se!! Je tady pak zbytečně zaplněné fórum!

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 8 let

Dobře. Nechce být oblíbený a proto všude s svými kamarády spamuje svůj channel?

Nepříjde mi to normální. Na serveru se bavím jen s pár hráči a to z toho důvodu, že jsou inteligentní a neudělali by hlouposti :)

Nevím o co mu jde. Shlédnutí? Odběratelé? Netuším, ale vím jedno. Nestačí mu to a proto spamuje svůj channel..