IGN: mega_player11
Problém je vtom že my hacky nemáme takže to nechápu žádal jsem o prohledání pc ale ty do hned píšeš A-T pozná cheatra no to je důkaz že ne ja žádam o prohledání pc.Přoč bych hackoval když mam origo?
Přeji krásný zbytek dne.
IGN: PolakJack
A jakej bude důkaz, že se ti prohledá PC? Vymazat si to umí každej, víceméně se tady pořád točíme kolem jedné věci. Ty tvrdíš, že necheatuješ, přitom ve svých záznamech máš několik banů za cheating, co sice nemusí znamenat, že cheatuješ, ale minimálne divné to je. Když necheatujete, teda proč řešíme už druhej ban za cheating? Zajímavý co, že by se 2x spletl, hm. Nejak se mi to nechce věřit. Máš teda nejakej přímej důkaz na obhajobu, kterej by mohl dokázat, že jsi v tu dobu necheatoval ?
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: mega_player11
No to můžu se kouknout do složek mc a pak se kouknout jakou verzy jsem aktivoval ??
IGN: BlueFoxCZ
Dobrý den chtěl bych tu věc tak nějak vysvětlit...Hacky nemáme to říkám ja i bratr.Ale problem nastává že když dostanete Ip-Ban tak za to trpí i dalśí člověk na stejné síti/ip a Ip-Ban se taky dá obejít.A taky jsem nepochopil proč @TomasC hned dává Ip-ban.@Snaakestrafe nevím jestli mám to video pořád k dispotici ale skus se zeptat admina co dal těm hackerům ban.@Galaxynuqii takhle ti to řeknu potřeboval bych od tebe slyšet jediný důkaz co jde předložit neboli způsob obhajoby,jaksi jsem nenašel že by tu byly vypsané možnosti.
A jaká je IP TS ?
#Okenáři
IGN: snejciik
Zdravím, žádný důkaz ti předložit nemusím a ani nebudu. Tvůj brácha měl tak asi huzuni jak to šlo vidět a neuměl to nastavit. Protože údajně když TylerC824 šel k němu na 2-3 bloky tak udělal takovou věc k čemu byl jasný důkaz vidět, že měl KillAuru. Doufám, že ti toto vysvětlení stačí. Jinak ohledně toho banu za cheating nemám další argumenty. Jenom můžu říct, že jsme ho viděli asi 3 členové AdminTeamu a tvrdili, že asi něco má. A taky že měl. Vím jaké to je, úplně ve stejné situaci jsem byl i já neboj. Pokud ti umožní unban na ip adresu, tak si můžeš zakoupit unban za 30 kč. Jinak IP ts3 serveru je: 81.0.217.180:6178
✗Nuqii✗