o hlodně banu... • Minicraft.cz

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

IGN: BlueFoxCZ
Od BlueFoxCZ » přes 7 let

@Snaakestrafe ale on hacky nemá a  kvůli tomu že vy nemáte TS a na discord nemáte support tak potom jak jde požádat o unban když ti nejmenovaní Admini nepoznají hacker/cheatera.

Není tu žádný zpusob jak se domluvit protože nejmenovaní admini ti na to nedaj šanci není tu jak dokázat že on hacky nemá.A nebo je to nevím protože jsem se ptal a nejmenovaní admini mi to neřekli :)

#Okenáři

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Jenze mi furt unika na cem se chces domlouvat.. Kdyz te, nebo tvyho brachu videl tak se asi moc neni o cem domlouvat. TS 3 server mame, jen pro zajimavost. Kontroly PC minimalne ja moc nepodporuju, kazdej si je umi vymazat a pak mit plnou hubu prazdnejch kecu o tom, ze ani nevi co cheaty jsou a nevi ani kde ne stahnout, nedejboze pouzit. Kdyz chces unban, bylo by taky dobry to resit s chladnou hlavou, ne, abys delal cirkus jak minulej prispevek. Ja osobne nevim komu mam verit, teda proc tu hrajes, pokud vim, byl ti udelen ban od tomase za cheating, dokonce mnel i video (ktere jsem bohuzel nevidel, ale to je jedno). Ve skratce, je velice divne, ze za kratkou dobu schytas nejdriv ban ty, pak o par dni cistou náhodou tvuj bracha.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

@Snaakestrafe problém nastáva tam že vy tu nedáváte žádnou možnost jak se má hráč ospravedlňovat.Můj bratr ještě není tak starý jak si myslíte a ani se moc dobře neumí vyjadřovat tak se to pokouším řešit já...Pravda ale je že bych to neřešil takhle šíleně kdyby tu byl normální způsob jak dokázat svojí nevinu ale vy ho tu jaksi nemáte,také je to z důvodu že mám ban už po druhé za nic...

#Okenáři

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

PS:ja ani on Hacky nemáme.A ani nehci říkatz že nevím co to hacky jsou moc dobře vím co to je a jak fungují.Ale nepodporuji je nenávidím když někdo hackuje a to se netýka jen Minecraftu už jsem takové incidenty měl i v realitě a vím jaké to je.

#Okenáři

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Ta nevina se trosku tezko dokazuje, kdyz tvyho brachu videl hackovat. A nechce se mi verit, ze by byl zasedlej nebo by jen pro srandu banoval. Ono by idealni dukaz byl to, ze bys napr. natočil nejakyho hackera primo pred tvym banem. Nebo neco, kde by bylo zachyceno tve hrani. Taky by bylo dobry, kdyby clen AT to natacel, ale trosku me desi to, ze bych kazdeho hackera, ktereho zabanuju mel natacet..

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

@Snaakestrafe ale ja mám záznam z hrani před banem..To je to video kde jsem nahlašoval ty 2 hackery asi 15 min potom jsem dostal ban..

#Okenáři

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Tak nám ho prosím posli.

mega_player11
Sponzor

55 postů
6 reputace

IGN: mega_player11
Od mega_player11 » přes 7 let

Galagynuqii a Snaakestrafe a Nightrabbyt_ mám hacky jooo jasně ten kdo tě zabije má hacky třeba má skill a umí to dobře to pvp.to znemená že když tě někdo zabije Galaxynuqii tak hned ban.žádam o prohledání notebooku.

Přeji krásný zbytek dne.

mega_player11
Sponzor

55 postů
6 reputace

IGN: mega_player11
Od mega_player11 » přes 7 let

*Znamená omlouvam se za chybu.

Grell
Hráč

47 postů
12 reputace

IGN: GrellSutcliffCZ
Od Grell » přes 7 let

Za to, že jste dostali ban si můžete sami. Nevím, u události jsem nebyla, ale pokud je tu někdo, kdo u toho byl, nevím proč by lhal. 

Takže jste si za to zodpovědní ty a tvůj "bratr" a Admin Team akorát zatěžujete situací, která se řeší zbytečně.

Přeji hezký den

We're All Mad Here

Tvůj milovník Anime

Grell~