(Backdoor,Spyware,Malware,červ) Maruška ti chce pomoct • Minicraft.cz

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 7 let

Dobrý den, o co ti teď vlastně jde? Netaháš nás jen za nos, a chceš jen přístup do minicraftu a nějak mu uškodit nebo co? Fakt nevím, jestli ti máme věřit, když tu na chvilku napíšeš, že máš počítač v háji a najednou že jestli se nemáš zkusit připojit... Navíc, i kdyby byl virus nový, šel by na pár stránkách najít, tak to je u všech virů.

batalanto
Hráč

14 postů
0 reputace

IGN: batalanto
Od batalanto » přes 7 let

Zdravím,

Jak to můžete vědět ? 

záleží pouze na tvůrci jak se rozhodne..

může to být kdokoli kdo se může pokusit nabourat do hostingu a tím pádem ohrozí i váš server.

protože virus bude mít přístup prakticky tam kde ho mají i administrátoři. Přes backdoor a spyware si s vámi Utočník může dělat co chce.

Je na vás jeslti mi chcete věřit nebo nechcete .. já vás jen varuji.. na tomto foru to píši z toho duvodu protože na váš server se připojují 2 nakažení hráči. 

Pokud by došlo k tomu že by se přihlásili na fakahedu (pokud u ni hostujete) a vir by se tím pádem mohl dostat do hostingu.. pokud by pak infikovaný kliknul na váš status serveru opsal IP kterou si Virus automaticky přečte a pošle jí utočníkovy i s dalšímí výpisy z konzole když se budete připojovat na server je možné cokoli.

Proto jenom říkám že pokud by byli nějáké problémy. Můžete ale nemusíte mě kontaktovat.. a já s povolením hostingu 

Virus vyskenujeme a pokusíme se ho dát do karantény ze které pak provedeme další výzkum.. 

Němusíte mi věřit, od toho tu nejsem.

S pozdravem Martin Jánský.

Martin Janský

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

A z kama víš, že jsou to 2 hráči?

batalanto
Hráč

14 postů
0 reputace

osobně jsem s nimy mluvil. 

je totiž možné že jeden z nich je utočník..

netuším jak je to možné.. 

normálně sem s nimy hovořil přes Skype, asi za 12 minut mi poslali soubor.. od té doby to celé začalo.. nehorší je na tom že když sem se ho s firmou pokoušel skenovat

zmizel.

kdybych váš server chtěl zničit nebo přivlastnit nemyslíte že bych se o to už pokusil ?

S pozdravem Martin Jánský.

Martin Janský

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

No, já mám takový pocit, že ty sám ten vir vyvíjíš, nebo nás jak jsem psal taháš za nos.

batalanto
Hráč

14 postů
0 reputace

Zdravím,

Viry jsem dříve vyvijel ale né tento...

Tolik programace už je na mně trochu moc.

Jak sem říkal je na vás co si o tom pomyslíte.

Nabídl jsem vám pomoc. Jak můžete infikované hráče dohledat.

Např tady máte věci přes které se dá vir automaticky směrovat

<link href="/styles/themes/Minicraft11/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
  <link href="/styles/themes/Minicraft11/css/custom.css" rel="stylesheet">
  <link href="/styles/themes/Minicraft11/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet">
  <link href="/core/assets/css/toastr.css" rel="stylesheet">
  <link href="/core/assets/css/custom_core.css" rel="stylesheet">
  <link rel="icon" href="/core/assets/favicon.ico"><script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); 

Díky tomu se vir dokáže přenést přes celém vašem profilu. Až dokud se nedostane na server.

Navíc když už je utočník ve vašem počítači .. což už je pokročilejší fáze. Backdoor .. tak vám může cokoliv přepsat... i tady na stránky se musíte registrovat...

Utočník může dělat s vámi prakticky cokoliv .. protože už mu vlastně patříte.

Právě proto chceme vědět kdyby provokoval váš server.. aby jste nám dali vědět (kdyby ste chtěli) něž by to zašlo daleko.. až by virus otevřel utočníkovy Backdoor.

aby sme ho oskenovali a analyzovali. A odstranili ho. 

Je to jenom váše věc a vaše rozhodnutí

po případě zde mohu napsat příkaz který by vir po tom až by ste se dostali do.. no spíš pokud by ste se dostali nějákým zpusobem do jeho konzole.. nebo Output.

Stačí napsat příkaz. : External:**Exit>CyberSystems*´´SSPPL (enter)

ale pochybuji že to bude fungovat ... musel by ste se dostat do samotného programu nebo mít práva od utočníka

S pozdravem Martin Janský.

Martin Janský

batalanto
Hráč

14 postů
0 reputace

Pokud chcete mohu sem virus zaslat v Zipu.

Je li to vubec možno

S pozdravem Martin janský.

Martin Janský

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

[Příspěvěk byl Smazán] - iGaara_

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

[Příspěvěk byl Smazán] - iGaara_

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 7 let
Klidně mi ten "virus" pošli na email ESCPlayz@gmail.com, dekompilovat si ho umím sám, a z VMware NAT se nedostane.