(Backdoor,Spyware,Malware,červ) Maruška ti chce pomoct • Minicraft.cz

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 7 let

@dane77 ty ničemu nerozumíš, tak se tu nevyjadřuj....

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Filipe, nemusíš hned vyjíždět. Vyjádřit se může každý. 

Moralizujeme společnost

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

IGN: tofonek
Od tofonek » přes 7 let

jo poslouchej ActiveAngels :D

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
@MrFilip_CZE naozaj inteligentný prejav správania hráčov od moderátora +. Len pokračuj ;)

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 7 let

Bože moj jak takovej člověk ještě může pořád být v AT? (MrFilipCZE)

1. Neustálé gramatické chyby

2. Stím vyjížděním souhlasím a nestalo se to poprvé

3. Inteligence někdy taky to mi fakt nejde do hlavy (Nechcu říkat že jsem chytrý...)

4. Se nedivím že noví Moderátoři co byli nedávno přidání mají dříve helpera než ty.

(Nechcu rozvíjet hádku ani se nad sebou povyšovat, Děkuji)

batalanto
Hráč

14 postů
0 reputace

IGN: batalanto
Od batalanto » přes 7 let

Jak říkám jenom vás chci informovat.

Nejsem jediný infikovaný tímto virem. Proto se na server nebudu připojovat. 

bohužel to jim říci nemohu.

Pokud budou problémy, můžete mi říct informuju o tom firmu.

S pozdravem Martin Janský.

Martin Janský

batalanto
Hráč

14 postů
0 reputace

Nikdy nevíme co se může stát,

proto kdyby měl A-Team problémy (Technické) apod.

tak mě může ale nemusí zde informovat.

S povolením hostingu serveru, server překontrolujeme a vir si táhneme k sobě k dalšímu výzkumu.

Na server se z bezpečnostních duvodu připojovat nebudu a ani oni. Nejsem totiž jediný.

S pozdravem Martin Jánský

Martin Janský

darkblack
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: darkblack
Od darkblack » přes 7 let

Smazáno

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let

Zdravím, pokud máš v počítači jakýkoli vir, tak se ho stoprocentně zbavíš formátováním disku a přeinstalací systému. Nejlepší je vypnout a už nezapínat počítač, stáhout si na jiném počítači nějaký live systém (třeba mnou oblíbený Slax Linux) a přes něj zazálohovat důležité soubory a pomalu (kompletně) zformátovat disk. Potom jen stačí udělat čistou instalaci standardního systému, který používáš.

Žádný infikovaný počítač server nijak ohrozit nemůže, protože neexistuje možnost, jak by se vir k serveru měl dostat a natož přeposílat hráčům dalším hráčům.

Btw celý tenhle topic, který jsi založil je nějaký "záhadný".  

batalanto napsal:

Nejde o to pomoci mně.. Vir se šíří více způsoby.. ani o tom nemusím vědět.. může se stát cokoli.. zavirované téma zde na foru napojene na váš server....

Zavirovat fórum? To jako, že tu boti začnou psát nesmysly? To ohrozí maximálně naše nervy při mazání...

Ještě k tomu, že bys to chtěl se svojí firmou řešit; dle jména jakým se podepisuješ, jsi jednatel firmy Kanep s. r. o., ale ta firma provozuje papírnitví. Oni se v papírnictví řeší viry?

Navíc proč máš email registrovaný na absolutně jiné jméno?

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

batalanto
Hráč

14 postů
0 reputace

Já nic neříkám počítač na kterém jsem to dělal už v podtstaě neexistuje.

Forum je ale napojene na server ne ? nebo banlist. potom se dá na server přes forum dostat.

Pouze sem říkal že pokud by na vašem serveru byly problémy můžete mě kontaktovat já s firmou s povolením hostingu proskenujeme vás server a vir si v karanténě pževezmeme k sobě.

K dalšímu výzkumu viru.

Chtěl bych upomenout že na internetové servery je tento vir zpracovaný. U nás ve firmě se stal přesný opak toho co tu tady píšete. Nepřišel jsem se vámi hádat...

o viru který skoro nikdo ještě neviděl. Hodně lidí vědí jak už hackeři pokročili. Tak proč nevyrobit něco takového že ?

Mimochodem O to se nemusíte aktuálně starat.. jsem tu anonymně.. ani IP adresa není pravá.

V dnešní době už ty viri dokáží cokoli. 

Jakákoliv škvíra ve zdrojovém kodu nebo protocolu serveru může znamenam i to nejhorší.

Nebudu se tu svámy hádat. Pouze sem vás varoval. A chtěl sem dohodnout převod viru ke mě kdyby se u vás nalezl.. já se aktuálně do svého modemu nedostanu....

počítač se kterým sem to zkoušel a byl zavirovaný už nejde ani zapnout jak říkám.. proto je aktivita viru anonnymní. Až do doby dokud  nedosáhne všech potřebných informací k destrikci počítače. 

S pozdravem Martin Janský.

Martin Janský