IGN: RandomJmeno
Zdravím, plně chápu, že někomu někdo nemusí sednout. Je to v životě normální, ale poslední dobou tu začínají "války", které tu do té doby nebyly. Takéž tohle už může hraničit s kyberšikanou.
Tomáš má hodnost na serveru již téměř rok a za tu dobu mi nepřišlo, že by se nějak razantně změnil. Určitě měl i dříve své odpůrce, ale ti ho většinou ignorovali a tak na serveru nevznikalo tolik hádek a každý si "řešil svoje".
Navíc mi nepřijde, že byl měl videa nekvalitní, jak někteří píšete. U streamů dokáže souvisle mluvit na prakticky jakékoli téma několik desítek minut v kuse za čož by se nemuseli stydět ani někteří slavnější YTeři. Také jak odsuzujete, že u videí nemá žádnou grafiku; je nutná? Mění to razantně požitek z videa / streamu? Není snad důležitější samotný obsah než nějaké logo nebo intro?
Abych si osobně mohl vzít nějakou informaci z petice, tak by to chtělo petici z druhé strany pro porovnání hlasů. Nebo kolik je ta minimální hranice hlasů, abych si mohl říct "teď už musí končit"?
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: Tomas_Skill_CZE
Random má pravdu dělám pro server vše bavím hráče a to každý YouTuber
IGN: TomasC
Jedna věc je bavit hráče (což jsem rád, server je hned o něco zábavnější díky tobě), ale druhá věc je způsob vyjadřování. Nelíbí se mi jak manipuluješ s těmi co tě sledují (vždyt jim není ještě ani 15 let).
Řekl jsi aby všichni začali nadávat (což jiní youtubeři nedělají) na hráče Ultimatedragoncze a všichni jak smyslu zbavených začali z ničeho nic nadávat, pak ještě vyhraje tu tvojí soutěž. To že tě urazil neznamená, že ho hned budeš schazovat a říkat všem, aby začali psát do chatu, že dragon je "debil" ( tak si toho prostě nevšímej, a pak ho nahlaš nějakému adminovi oni to snad vyřeší ).
Chápu, že je nejspíš obtížné mluvit pořád v kuse, ale tvá řeč je velmi monotónní. Není tam minuta, kdy bys neřekl slovo LIKE či odběr. Samozdřejmě jsou to jen mé názor. Kazit ti sen nechci, jen chci abys zmírnil to své chování.
RandomJmeno na tomhle serveru hraju asi měsíc, a za tu dobu se s kyberšikanou potkávám pořád. To že má Tomáš už rok hodnost youtubera nic nemění na stavu situace, pouze se to začalo řešit, až v téhle době kdy se o Tomase začalo zajímat více lidí ( ti co ho mají jako svůj vzor a tací kterým se nelíbí jeho chování ). S tou druhou peticí souhlasim, at jsou vidět názory druhé strany.
IGN: MrFilip_CZE
Ty manipuluješ s lidmy, už si na serveru několikrát sexuálně obtěžoval malé holky, ale ty si s těmi streamy nedáváš žádnou práci, já osobně upravuji video 10 min., aby bylo kvalitní. Jestli byl tvůj sen, manipulovat s lidmi, tak sis ho splňil, blahopřeju.
MFCZE
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2
IGN: TopComp
IGN: UltimateDragonCZ
Randome, to že jsme založili petici o odvolání hodnosti rozhodně nemá nic společného s kyberšikanou. Hádky jsou, ale pokud někam povedou tak jsou podle mě důležité. A pokud má protistrana zájem, a´t si vlastní petici udělá. Grafika podstatná je, protože on si se svými streamy nedá v podstatě žádnou práci. Manipulace je více než zřejmá, potrvdil mi ji dokonce @MrLemonCZ takže pokud máte zájem o nemálo důkazů o manipulaci, stylu vyjadřování apod. Napište mi.
Dík,
Drago