Petice • Minicraft.cz

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Grafika je důležitá, na tom trvám, zvlášť u neznámých youtuberů. A ta známka neschopnosti - Ano, já vím že je neschopný a i to je jeden z důvodů proč chci aby už nebyl youtuber. A Jirka Král je špatný, ale to nesouvisí s projednávanou věcí. Nechápu, jak může mít někdo rád někoho, kdo slibuje soutěž za 50 liků, poté za 100 a vyvrcholí to na 130? A ta Army je protože to viděl u mě a není jediný kdo zneužil koncept Army. To by mi až tak nevadilo.  

Odeslaný screenshot obrázek

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, radil bych ti abys o nějaké army pomlčel.. Stále si pamatuju, jak si zmanipuloval army, aby psala do chatu #WeHateMrLemonCZ

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Pokud vím spamoval jsem to jenom já a to že to Army neschválila to je další důkaž že zmanipulovaní nejsou. Ale tehdy jsem to tak nějak zamýšlel, i když teď je to mnohem lepší.

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 8 let

Zdravím! 

Viděl jsem zde něco o Kyberšikaně? :o

Toho jste se hned chytli?

Co takhle se podívat na to i z jiné stránky. Myslíte, že kdyby se uměl Tomas chovat slušně, uměl se vyjadřovat, řešit dané situace sám a podobně, že by byl Kyberšikanován?

Já myslím, že ne.

Dle mého si to i zaslouží. :) Začnete tu řešit takovou věc, ale jeho chování a činny na pokraji se zákonem vás nezajímají? 

Tvrdí o sobě, že mu bude brzy 18 let a sexuálně obtěžuje malé dívky. Došlo to tak daleko, že okamžitě, jak uvidím Tomase někoho sexuálně obtěžovat v jeho 18ti letech, tak zajdu na policii. Tohle se mi opravdu nelíbí. Ať si myslí co chce, ať to klidně dělá jen ze srandy, ale tohle není opravdu pěkné a už vůbec ne "legrace". 

Doporučuji všem členům AT žáhnout si na dno srdce a říct si. Má opravdu cenu zde obhajovat takového člověka? Má opravdu cenu se ho natolik zastávat, že vám ze serveru odchází plno inteligentních lidí?

Děkuji. S pozdravem, Kevin.

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

IGN: Tomas_Skill_CZE
Od Tomas_Skill_CZE » přes 8 let

A jeje už zase kevinek :) ten co zabanoval půlku A-Team :) 

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

Ahoj.

Netuším co máš za problém. Toto téma, které zde zmiňuješ je úplně k věci.

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let

@Tomas_Skill_CZE Ale opravdu.. Toto je ubohost.. Vytahuješ na lidi něco co je vyřešeno, jen proto, že on něco vytáhl na tebe? Bomba.. @KevinekHD Souhlas.. 

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

reputace for me 

+++

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Jako vážně?? Tomáši ty jsi tak neuvěřitelně naivní až mě doháníš k slzám smíchu. Vytahuješ tu na Kevina tak divný ,,obhajoby", které snad ani nemůžeš myslet vážně?! Schválně, zkus se tu plnohodnotně obhájit, ale sám! Žádný tvý holky a zmanipulovaný diváci, a že jak holek tak diváků je hodně.

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

Je smutné, že jeho kamarádky si neuvědomí, čeho je Tomas schopný.

Nelze se čemu divit. V takovém věku nemají dostatečný rozum. Nechci je nějak urazit, jenže je to bohužel pravda.