stížnost na AT + log • Minicraft.cz



ajw712
Hráč

19 postů
10 reputace

IGN: ajw712
Od ajw712 » přes 6 let

Adame prosím nebuď tady arogantní jak politici děkují... Vím, že AT má na starost dost věci a každý udělá chybu ale vadí mi na tomhle serveru jedno... AT se chová jak banda komunistu, kde za každé slovo musí být trest nebo vyhrůžky. Neřeknu když se lidi hadájí v msg tak je třeba zakročit ale když se normálně baví o čemkoliv (ať je to seznamení, sport, sex, TV...) tak si myslím, že není vhodné zakročovat jak to tady máte. V pravidlech není nic o msg zpravách jak mi tady tvrdíš. Pokud chceš aby tvrzení bylo správné tak ať majitel dopíše do pravidel, že je zakazáno se bavit všem i v msg.

 








Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 6 let

V našem banovacím pořádku není psáno, že se msg má ignorovat vulgarita jako vulgarita. Hráčka se kterou jsi si psal msg psala v podstatě v každé zprávě 'Voe' a ano psala 'voe' né 'vole' . Vedení si toto určitě přečte a nevím kde je pravda, počkám jak to vyřeší, prozatím toto téma zamknu.






Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.



ajw712
Hráč

19 postů
10 reputace

IGN: ajw712
Od ajw712 » přes 6 let

takže můžu psát do chatu krao pokud to dobře chápu?








Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let

Zdravím, "Vole" To už vůbec není nadávky, ztratilo to všechen zneucťující význam a nikdo se tím necítí urážen.

Je to tak zpopularizované, že se to jako nadávka nebere.

Mezitím, co "Ty krávo" se jako nadávka bere. Spíše jako nadávka na ženy. 

Spíše se mi vůbec nelíbí tvoje chování. Možná si myslíš, že to vypadá slušně, ale "Nedelej ze sebe cancer" a "Chci vysvětlit logiku demence tohoto serveru, ze nemuzes nic psat", vůbec slušné není.

Pokud vím, tak vulgarita je na serveru zakázaná. Nikde není napsáno, že v msg nadávat můžeš.

 






Moralizujeme společnost



DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 6 let

Zdravím Admina RoboPlay. Hráč ajw712 očividně není jediný, kdo si na jednání A-Teamu stěžuje, už jsem posílal svoje zprávy ostatním členům A-Team a dle mého má ajw712 pravdu.

To, že mu dáte mute za to, že si píšou ze srandy je urážlivé. A-Team by měl jednat tak, že by měl prvně danou situaci pořádně prověřit a nejednat tak, že dávat mute, nebo ban.

 








Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let

Mute za nadávky, které jsou ze srandy je urážlivé? Můžu já snad někomu nadávat a za to dát 5 smajlíků a bude to v pohodě? Nevidím vůbec důvod, proč to je urážlivé.






Moralizujeme společnost



DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 6 let

Takže už mě fakt štvě, jak jsi člověk nemůže projevit svůj názor na A-Team. Myslím si, že každý má právo projevit si názor na kohokoliv, ať je to člen A-Teamu, nebo hráč, jsme ve svobodné zemi, která nám umožňuje prosazovat si vlastní názory, tak proč by to nemohlo být na tomhle serveru, už mě to přestává bavit toto, jak děláte rozdíli mezi hráčemi. Každý má v životě stejná práva.. a né každé jiné, dobřě beru, Vip, Sponzory a tak dále, ale mají stejné lidské práva jak mi, obyčejný hráči, tak s námi nejednejte jak s kusem hadru, už mě to fakt vyloženě sere, jak váš A-team se chová.. Toto je můj rejstřík za dobu, co jse hrál minicraft :

Takže jsem dostal ban za to, že porušuji pravidla na hře murder - Nespravedlivě jsem dostal ban, prý že jsem týmoval... přesto jsem honil hráče.. ale to už je minulost, od této chvíle jsem začal být na A-team trošku naštvaný, ban jsem neřešil a počkal si na to, až vyprší. 

Druhý ban jsem dostal za nevhodnou stavbu na mé parcele na pět dní, dobře.. podílel jsem se na té stavbě, to už bych bral, že jsem měl dostat ban a myslím si, že A-team jednal správně a ban byl oprávněný a ban jsem neřešil. Ban jsem dostal od NightRabbit 

Třetí ban jsem dostal zase za nevhodnou stabu, zas na pět dní, ale v tuhle chvíli jsem opravdu vybouch, sice byla na mé parcele stavba, za kterou jsem dostal ban, ale ještě před tím, asi 7 hodin než jsem dostal ban, jsem stavbu sám zníčil a ještě k tomu jsem se na té  stavbě nepodílel, tudíž jsem ji nestavěl, takže v době, kdy jsem dostal ban stavba na mé parcele sedum hodin nebyla, to jsem tedy začal řešit, nepodával jsem žádost o unban, ale dostal jsem ho..

No a toď vše, pak jsem dostával běžné Mute, které byli oprávněné a členem A-team byli správně udělené, ale když napíši do msg kamarádovi, že "A-Team dělá hovno, že akorát dokáže nasrat" (mimochodem, bylo to na mě.. kam bych to napsal, buď bych mu to napsal na skype, ale v tu chvíli jsem ho neměl otevřený, tak jsem mu to napsal na msg, protože se mě ptal, proš jsem naštvaný). Byl to názor, který si může říci každý člověk, kdo žije v této zemi.. nemám chuť se znovu hádat, protože mám svojí hlavu.. a měl jsem právo toto napsat.. protože vládne demokracie...

No a teď jsem dostal ban znovu za to, že jsem si řekl svůj názor, asi 30minut jsem se hádal s třemi členy A-Teamu, nebyla to hádka, říkejme tomu spíše rozhovor.. psal jsem jim, co tu dělají špatně.. /zas svobodný názor) a ban jsem dostal na 7dní za to, že jsem jim napsal, že "jsou banda debilů" Víte co je na tom vtipné ? To, že bych chtěl vidět, jak snáší váš A-team názory v reálném stvětě.. lebo nic jiného neumí než dávat mute a bany, nic jiného.. a v reálném světě to tak nefunguje, tohle fakt ne... To,že si člověk projeví názor, to je špatně ? Berte to takhle, když vám nikdo napíše, že A-Team je best (je to názor) a vy mu poděkujete.

Ale, když někdo napíše, že A-team je banda debilů (je to názor) tak dáte mute, nebo ban.. fakt.. nesnáším to.. blbě jednáte...

 

Toto jsem posílal majiteli. A proto jednám tak, aby jste si to uvědomili. Neberte to jako urážku, ale jako názor, jak se chová A-Team.








Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let

Zdravím, "banda debilů" může být názor, ale uráží to hráče (člena AT), ale když nám někdo napíše, že jsme BEST, tak to je pochvala. Ty si snad dovolíš jít třeba za ředitelem (Nevim, jestli studuješ nebo pracuješ) a říct mu, že je debil?






Moralizujeme společnost



Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let

Další věc, kdybych přišel na server a začal ti nadávat, tak to budeš brát jako názor nebo to poletí hned na forum? 






Moralizujeme společnost



DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 6 let

Nevím, zda-li jsi si někdy všimnul, ale na forku si stěžuji jen na hráče A-Teamu. Tudíž má odpověď na váš poslední příspěvek je ne, snažím se sním prvně jednat. A pak to nějak řešit a ano. Já sám bych si to dovolil říci. Protože se nebojím projevit svůj názor, jenže.. Minecraft je hra a člen A-Teamu je pro mně hráč, který má před jménem "Moderátor","Admin" a tak dále, tudíž jsou to lidi jako já. A zákon umožnuje vyjadřovat si vlastní názor.