Profil - SadEmo • Minicraft.cz


SLEDUJÍCÍ

(42)

                                          

SLEDOVÁNÍ

(1)

 

SadEmo Sponzor++

Offline


Bydliště: Za sedmero kopečky a devatero potůčky.



 

VARM__ | Apr 22, 2019

Velice hentai boy který šetří i na toaletním papíru, prostě nemám slov... .

3 To se mi líbí



Registrován: 01 Jan 2019, 23:45
Poslední přihlášení: 11 Feb 2024, 18:03
Příspěvky: 210
Reputace: 318

Posledních 50 příspěvků ve fóru

Chápu tvůj pohled na věc, no stále nechápu v čem je teda tak moc zvýhodněn? Jakože kdyby byl zvýhodněn v předhánění v buildbattle tak to pochopím ale tu není nijak zvýhodněný maximálně jak jsi sama napsala tak že normální hráč takto ty blocky bez módů nepoloží.. ale to samé (a tím to odpovídalo na závěrečný dotaz) je že hráč bez módů beeInfo a ShulkerTooltipu nedokáže říct kolik je honeylvl beeHivu a nebo co vse je v shulkerboxu... Hráč s těmito módy je pak také zvýhodněný oproti normálnímu hráči bez těchto módů. A ulehčuje si tím práci protože nemusí pokládat pořád shulkery aby našel věci co hledá. A taky to dle mého ulehčuje hraní od otravného pokládání a kopání shulkeru a nějaký ten požitek nebo jak jsi to napsala tam je.

Více méně vím co chceš říct ale tyhle extrémní případy bych řešil jak jsem zmiňoval X krát v případě build battlů a nebo kdyby byla stavitelská soutěž ale ne v případě kdy si hráč staví sám pro sebe nebo pro server 💀🙃🙃

Logika, kterou jsi tohle celé pojala by se dala přelomit a brzy můžete začít banovat lidi co mají OptiFine protože oproti normálním vanilla hráčům budou mít lepší FPS rate a budou pak lepší i v PvP apod... 

A jak jsem psal tohle fakt řeš až ho to reálně bude nějak zvýhodňovat v soutěžích nebo buildbattle... Ohánět se tu co požitek je a co není je docela subjektivní názor obecně tedy s tím že bych držel hubajznu kdyby mu to givovalu blocky a nemusel je mít v inventu a pracně si je natěžit/získat.

Jak jsem říkal.. nebanujte si zbytečně lidi, kteří na tom serveru ještě rádi hrají a snaží se ho něčím obohatit.

PS: Sám vím, že následně upravit pravidla není takový problém ale např sám mám 1 mód, který jsem ukazoval a i si s ním psal s TomasC jménem Tweakaroo. Umožňuje mi pokládat blocky šikmo a nebo směrem kam nevidím. Mám to hlavně pro stavění/pokládání redstone repeaterů apod. kdy bych jinak musel rozkopat polovinu obvodů abych se k tomu bez /gamemode spectator dostal.... Sám Tomáš mi řekl, že dokud to nezneužívám nijak např v soutěžích tak v tom on tehdá problem neviděl a hlavně abcyh se vyvaroval používání jej na The Bridge apod. minihrách, protože s tímto módem mohu poločit block do vzduchu zrovna tak jako gejmron a to i vertikálně a nepotřebuji k tomu žádný hologramový block... Vím co mi tehdy TomasC řekl (a vždy jsem se ho na podobné hovadiny ptal stejně jako s mým tehdejším odpalováním bedrocků) a vím, že nikdy žádný z mých módů nebyl využit k sebeobohacování se nedej hůř ke kažení hry ostatním.

Buď si tedy přiznejme, že se Gejmron tímhle módem nijak neobohacoval nýbrž stavěl hezkou stavbu na Vašem projektu, kde můžete být rádi za pár lidí, co tam chce stále stavět a přispět tak komunitě.... A nebo si vybanujde 70% serverové populace protože mohou dělat s módy věci co normální vanilla hráči nemohou.
A jestliže se uchýlíte časem k 2. variantě.... Amen se servertem a saffovou peněženkou a nervami v Emailech.... 

Zde pár tipů které znám a vím o nich:

Accurate Block Placement - Stačí držet tlačítko a staví to blocky (normální hráč musí vždy klikat)
AdvancedChatCore - mohu vidět čas odeslání zprávy (normální hráč musí do %appdazta% a tam složky logs)
AdvancementInfo - Mohu vidět jaké achievementyxx mi v MC chybí a co udělat pro jejich splnění (normální hráč musí na minecraft Wiki)
Axolotl Item Fix - Vidím jakého Axolotla mám v kyblíčku (normální hráč musí pokládat kyblík a zase chytit axolotla)
Beenfo - Vidím Honey lvl a kolik je v BeeHivu včel (normální hráč toto nemá skoro jak zjistit a já to tam mám jak na stříbrném podnose napsané)
Better Mount HUD - Na koni vidím i svá HP a Hunger (normální hráč vidí jen HP maunta)
Better PVP Mod - Vidím jak je na tom můj armor a kolik mám v invu šípů aniž bych se musel dívat do inventáře (normální hráč musí otevřít inventář) ---> O Xaerově minimapě asi psát nic nemusím že?
Better Third Person - Mohu být v F5 a otáčet se dle libosti (kamera normal hráče se otáčí s ním takže v F5 nepořidí tak hezký úhel skinu jako já)
Better F3 - vidím vše přehledně a nemusím v F3 hledat věci 5 let (normální hráč tu stráví mlátí než najde XYZ v chunku pro nalezení pokladu na 9 Y 9)
Boat Item View Fabric - oproti normal hráči mohu vzít mapu v lodi do ruky a zobrazí se mi v minimalistické verzi a ne přes celý monitor jako na A3 papíru... (normáslní hráč skrze tu mapu pomalu nevidí na cestu)
Bobby - Doslova "Allows for render distance greater than the server´s view-distance setting." víc snad ani dodávat nemusím protože už jen kupovat si sponzora++ jen abych si na mini mohl vyfortit svou velkou stavbu je docela paytowin v mém pohledu...
Boosted Brightness - mohu si nastavit Gammu světla na kolik chci klidně na night vision lvl a nemusím si kvůli tomu craftit potion jako vaniolla hráč nebo kupovat VIP a držet v ruce torch abych měl nightVision
Cat Eyes - stejný mód jako Boosted Brightness jen bez nastavení úrovně gammy
Camera Utils - Mohu si F5 nastavit např s odstupem kamery 20 blocků namísto 5 nebo kolik je defaultně (oproti normal hráči mám kameru výše a vidím za různé kopúečky a dále ua obzor)
Crafting Tweaks - nemusím klikat jednotlivě do políček ale mám v craftingu toolky na posouvání itemů (normal hráč by to musel pracně naklikávat a přesouvat)
Distant Horizon - mechanika snad už dnes všech her kromě MC co zhořší kvalitu upozaděných objektů a mě tak zvýší render distance (normal hráč za 8 chunků vidí max modrý void)
EasierVillagerTrading - nemusím po každém obchodu znovu naklikávat jen jednou kliknu a villager mi trejdne co chci (normal hráč aby se zde uklikal a vyrostl mu bicák na ukazováčku)
Inventory Tabs - Stojím mezi 5 bednami otevřu jednu a z té jedné mám nahoře lištu a nemusím se na ní dívat nebo zavírat GUI bedny abych se dostal do druhé (hráč musí zasvřít bednu a podívat se na jino uaby jí otevřel)
Lithematica - vidím hologram staveb a mohu na ně kliknout a samo mi to hodí block do ruky (normálkní hráč kdyby kliknul na místo kde já mám hologram... tak se nic nestane jen bude jak tatar klikat do vzduchu)
MiniHUD - Jeden z nejzákladnějších módů, kde si mohu nastavit i render pro conduit a beacony (normal hráč musí počítat blocky od beaconů aby mu to vycházelo kdež to já to krásně hologramově vidím kam beacon dosáshne)
MoreChatHistory - vidíum zde text co si psal Šalamoun s vladařem a co se vyprávělo o Ježíši (normální hráč vidí na survivalu chat sotva 2 minuty do historie s tím jak moc se spamuje s hráčskými shopy a casíny)
Mouse Tweaks - Mohu kolečkem miši si určit kolik blocků chci přesně vyndat nebo dát do beden (opět normální hráč aby si uklikal nervy)
Roughty Enough Items - Vidím recepty a mohu vyhledávat jednotlivé itemy v search baru i v survival gamemodu (normální hráč si může googlit a zapínat Minecraft Wiki :)))
ScreenShot to Clipboard - Nemusím lézt do složek abych udělal screen a jen dám Ctrl + V (normal hráč -> %appdata% -> .minecraft -> screenshots)
Shulker Box Tooltip - Nemusím pokládat shulker a vyndávat ho z bede nabych viděl co v něm je (normal hráč sbohem za púět let než najde co hledá)
Sign Tools - Mohu skopírovat celou cedulku a jen dát tlačítko paste (normal hráč tu cedulku musí 50x opisovat)
Status Effect Bars - Ukazuje mi na jak dlouho mám ještě potion efekty a nemusím kvůli tomu otevírat Invent (normal hráč hledá čas v inventu)
Time to Live - Mám nad TnT odpočet kdy bouchne (hráč bude asi spoléhat na śtěstí)
Where Is It - V inventu dokážu díky search baru najít item a pokud je vmé nastavené blízkosti tak mi to ukáže a duhově zvýrazňuje bednu kde se ten item nachází pokud jsem tu bednu už někdy otevřeů (Normal hráč aby hledal 20 let :)))
WI Zoom - Vidím tak 50x dále než normální hráč bez zoomu

A teď módy, které už jsou bannable např.
Zmiňované Tweakaroo - využívám jej čistě ke stavbám a ne k zvýhodnění se v minihrách jako TheBridge nebo buildbattle a TomasC jsem o tomto módu informoval snad už to bude rok a půl nazpět.
Free Cam mód - přepne mě do spectator módu a mého panáčka nechá stát na místě = dokud nepovím co jsem viděl nikdo nikdy nepřijde, že tam poletuji ve spectatoru
InvMove - Nemusím se zastavovat pro přerovnání inventu pro mě ideál u stavění kdy se nerad zastavuji u práce... pro někoho ideál na přerovnání soupek v Kitku.
Xaerova Minimapa, která je součástí hromady mod clientů nebo jiných módů např Better PvP Mod - dokáže zobrazovat i armorstandy a jednotlivé např minecarty jako entity v mineshaftech.
Accurate Block Placement - idéální na the bridge apod kde mohu rychlostí blesku dělat SpeedBridge zatímco jiní musí klikat.

Hele jak jsem psal suma sumárum mi to je asi jendno jen nerad vidím server, ke kterému jsem měl tak blízko padnout na takovou úroveň, kde si radši vybanují 70% populace než aby řešili reálný problém aneb např ta lithematika na build battlech nebo zneužití lithematiky aby si hráč udělal hologram na mapě v TheBridge a tam skládal blocky do vzduchu out of nowhere...
Mějste se tu krásně a nebanujte prkotiny.
Mír s Vámi - Peace
Emo

06 Nov 2023, 20:52

Dobrý říct svůj názor k AT není nic špatného ale poprosím Vás aby jste si na tohle vytvořili vlastní vlákno a rád bych se vrátil zpět k tématu banu a řešení módů. Protože mě opravdu zajímá jestli budou dostávat bany lidi co nemusí pokládat shulkery, když normální hráči to musí dělat jinak by nezjistili co v shulkeru je. A jestli Saffers přepíše a rozepíše pravidla serveru na dalších X stránek stylem že módy jsou povoleny ale rozhraní těch módů už ne... 

06 Nov 2023, 17:28

Heleď Choco chápu trochu i tvůj pohled na věc, ale spíš bych to chápal např. kdyby to gejmron použil na buildbattle ale doslova v tomhle případě se nijak neobohacuje.

A sorry ale ohánět se slovy, že gejmron oproti ostatním hráčům jen klikne na hologram block v módu a tím to tam položí a že je to cheat, protože to ostatní hráči nemohou... Sorry to neberu jako cheat a nebo zakaž rovnou celý mód, protože normální vanila hráč sice nepoloží block do vzduchu na místo kde je hologram ale zároveň nevidí plánek stavby block po blocku v hologramech jak v plánku Lega... Takže je to taky zvýhodnění. A to samé platí že v default nastavení lithematiky je funkce, kdy při kliknutí kolečkem myši na hologramový block to ihned daný item hodí z inventáře do hotbaru a do ruky... To normálnímu hráči taky neudělá když tam nemá ten hologram. Takže vlastně i ty při stavbě svých katedrál jsi byla zvýhodněná oproti normálním vanilla hráčům, kteří v mailu saffovi škemrali o přesunutí stavby a nakonec se museli napojovat z buildů na surv pořád dokola. Takže tím že normální hráč tohle nesvede bych se tu dvakrát neoháněl, protože normální hráč bez optifine rozšíření ani nedokáže zoomovat <3

Peace

Dodatková otázka: teď hráči budou dostávat bany např za shulkerbox tooltip ? Protože normální hráč není schopen vidět vše v shulkerboxu dokud ho nepoloží? Nebo jak to bude? Vybanujete si teď polovinu serveru co ještě minecraft hraje? 🙃 A že jsi napsala že jsi dala už více banů za podobnou věc.. nezlob se na mě ale chudáci ti lidi... 

06 Nov 2023, 11:02

Hoj byl jsem označen a myslím si, že v tomhle oboru a problému mohju také lec čím přispět do tématu.
Jak je zde psáno a co jsem tak pochopil, tak má Gejmhonič ban za součást módu lithematica... Dle videí co jsem viděl, jsem nepochopil, kde jste vzali označení jako cheat...

Už jen to, že má hráč hologram jako osnovu, podle které staví je docela zvýhodnění oproti hráčům co tento mód neznají/nemají a musejí se napojovat na singl a na multy nebo jak je zde psáno z BuildCreativu zase na Survival. Z dlouholeté zkušenosti v AT a nejen např zde ale i na GameTeamu nebo nyní už nějaký ten pátek na projectu BasicLand dokážu říct, že cheat je spíše něco pro kažení hry ostatním, získavání různých objektivů viz. Xray a diamanty s netheritem a nebo nedostatečný skill např v PvP viz. KillAura nebo Reach a AutoSoup.... ale to, že hráč položí schod z jiného úhlu, než ze kterého se dívá??? 1. to není ani skill a za 2. je to usnadnění o pár vteřin / usnadnění pokud by hráč musel ukopávat vícero blocků jenž už má postavené a chce jen položit blocky z toho směru.

Udivil mě už jen ten fakt, že jste tohle vzali jako bannable variantu módu, kord přeci jen když sama Chocolate byla první člověk na Mini od kterého jsem o lithematice a jejím stavění nádherných katedrál dle předlohy skrze hologram blocky slyšel... Nemám informace o tom, že by využívala EasyPlace variantu módu, ale STÁLE. To se teď hodlá rozlišovat jaké funkce módu mohou být a jaké ne ? A PŘIROVNAT to k XRAY cheatu, kde se hráč obohacuje, kde tu naopak hráč obohacuje server nádhernými stavbami??? Sorry... být to na build battle... tak mlčím a ano to je ban na tutáč bo tam se hraje i o čas a improvizaci... Ale v tomhle případě je asi i jedno jestli to Gejmron postaví díky EasyPlace za 2 měsíce s jeho leností a nebo za 3 a půl měsíce nebo se snad pletu?
Když to vezmu z jiného soudku příště by se mohl banovat OptifineZoom, protože jiní hráči mají menší render distance než hráči ranku Sponzor++ (pay to win a jednorázová vstupenka na blacklist) Nebo nedej bůh aby se nezačalo banovat betterPvP mód protože já oproti vanila hráči nemusím otevírat Inventář abych viděl jak špatně je na tom mé brnění. To samé v případě BeenInfo, který mi ukazuje lvl beeHivů a i kolik je v něm včel (nijak mě to neobohacuje ale vím toho víc než normální hráč, který to musí hledat v F3 apod). TAKTO BYCH MOHL JET DO HALELUJA.

Suma sumárum bych to banoval, pokud by se tím hráč měl nějak obohacovat/kazit hru jiným a ne banovat jej za přispívání a rozvíjení server zdemolované krajiny na kráse. Asi je mi to jedno ale dokud hráč nemá doslova mód aby Vás viděl ve vanishi nebo mód na autonuke kdy jde afk a staví to za něj samo... tak bych tohle opravdu neřešil, sám mám např. mód Sign Tools kde mohu nakopírovat text z cedulky a nemusím ho psát např 50x při dělání shopů, a ostatní hráči musí pracně opisovat 1 text 50x. Znamená to, že cheatuju? obohacuji se snad nějak?
Je rozdíl mezi realným cheatem a obohacováním sebe sama a normálním hraním smódy, jenž ulehčují práci, nejsou v seznamu cheatů a ani Echo a paladin je neregistrují jako cheaty a jsou všem hráčům dostupné. Ruku na srdce a pravdu na jazyk: Vy hrajete čistou vanilu ? Bez shaderů, které vám nabízí hezčí fotky a zážitek ze hry? Vy hrajete bez OptiFinu s 3 FPS ? protože někteří kdo o OptiFinu nevědí tak takto hrají... najednou jste lepší a "Cheatujete"
Asi zpráva na závěr.. nepleťte si cheating s obohacováním se a dokazováním si např. v pvp, že jste lepší neboť máte KA... s normálním hraní , kde je hráč rád, že může na vašem serveru s něčím přispět a něčím ho obohatit.
Přirovnání Lithematica EasyPlace = Xray a kopání... Sorrka to neberu... tohle je spíš případ zakažte Lithematica rozšíření mimo buildbattle = odeberte builderům Arceon a ať hezky znovu jedou jen na WE a Voxelu... Neodhánějte si hráče co Vám tu zůstali, minecraft na tom není zas až tak slavně...

Peace <3
Emo

Dodatek: Doufám teď nedostane HAFO lidí ban za to, že mají shulkerBox tooltip a nemusí pokládat shulker aby viděli co v něm je, přeci jen mi to taky usnadní práci a ušetří čas tak jako Lithematica nebo BeeInfo.

06 Nov 2023, 01:54

Hoj lidi omlouvám se velice, že se vám do toho vlkádám a tak nějak se přicpu k tématu, ale legendario možná by jsi mohl přestat řešit kdo co kde jak řekl, pokud si sám nejsi jistý jaký admin ti to povolil :D Další věcí je to, že ty nespravuješ server, to má na starost AdminTeam převážně Helper+ a výše nemýlím -li se, takže pokud ti řeknou, že by jsi tu farmu měl přestavět... tak to prostě udělej tak, aby ti fakčila a zároveň jsi nemusel řešit potom následné prkotiny na fóru. Dále tu máme i pravidlo 1.18 Admin tým má právo vyzvat hráče k ukončení jakékoli činnosti, jenž porušuje pravidla serveru. Hráč je povinen výzvu uposlechnout.  9.10 Každý hráč je povinen uposlechnout příkaz člena AT.Jestli se v tom chceš dále babrat, a přijde se na to, že jsi ještě neukončil činnost na výzvu člena AT jen ti to přispěje k nynějšímu trestu si myslím :/ Ta kouzla s Elytrou jsou něco, co ani Houdini nesvedl hele. Dokonce sám jsi psal cituji " pritom mam pocit ze jsem psal jen o tobe." Ještě jednou se omlouvám, že jsem se vecpal, jen mi příjde zbytečné to nadále piplat a neustále se bavit o nepodložených doměnkách o tom, že tamten říkal.. a vlastně tenhle říkal :/ Pěkný zbytek noci a pro jiné tvory než jen noční přeji i pěkný zbytek dne :3 Peace

25 Aug 2022, 02:11

Díky, vidím to docela běžně tak mě to jen praštilo do oka. Poprosím topic uzamknout :3

11 Apr 2022, 21:21

Hoj, chtěl bych jen podotknout, že to není poprvé, kdy se i po dlouhé době mé nepřítomnosti setkávám s tímto: https://prnt.sc/84sLO6dnnDTX (Dobrá možná v tu dobu byl na serveru jediný mód) Pamatuju dobu kdy bylo jasně řečeno, aby AT měl alespoň podobný nick jako má normálně, Super příklad např. iHqteKonikk_ -> Koník, tohle mi jen připomíná dost stejný a častý případ co býval testrgames -> Simča... ???? prosím ? to kdo je z X helperů? Já ty lidi znám a i komandy jako je /staff, no novější hráči, co potřebují pomoct snad s každou prkotinou to často neví a jen se spamuje do chatu MODERATOOR! MÓOOD!, a když mu místo opicaka odpoví jakýsi xJankoo tak pak jen kouká jak na to Mód Opicak sere. :/ Pokud tohle nepsané pravidlo, kdy AT měl mít podobné nicky změnilo tak se omlouvám, ale do té doby si myslím, že by se mohli alespoň z části podobat :/ Jinak tu můžeme mít druhou Amelii -> SexyZena  DD:

11 Apr 2022, 14:56
Promiňte mi že se ozývám (vím že bych neměl ale nechci zakládat topic na další dotaz),ale začal jsem nově hrát pvp bo už nejsem builder tak chci zlepšit i své pvp dovednosti. Chci říct, že se nikoho nezastávam ale chci se optat abych se do takové situace nedostal také, chcete říct, že pokud v určitý čas zabiju hračku a během chvíle mám už report nebo trest tak to znamená jako hráč musím bezpodmínečně každého zabít? Nechtěl bych dostat ban jen protože jsem zabil hračku a pak dvě minuty, nebo kolik to bylo jí nepotkam na mapě nebo nezabiju a hned mám ban.
14 Feb 2022, 09:47

To je na tobě, ale nedokázal jsi počkat ani 10 hodin na odpověď. Jak říkám, je to na Bie jestli budeš mít unban nebo ne, takhle by jsi mohl zbytečně přijít o 1 kebab.

 

06 Feb 2022, 19:44

Hoj bia má i osobní život ne jen ten herní. Když ty jsi měl dost času na X-Ray tak ona má dost času irl než ti odpoví. Vyčkej si ona se ozve. A dej si pozor na double post díky.

Peace, Sad Emo

06 Feb 2022, 18:29

https://minecraft-ids.grahamedgecombe.com/ Hoj tento web používám někdy i já, nemohu-li si vzpomenout, ale už od pravěku znám ID např na birch wood 5:2 atd. Stačí mnohdy otevřít googdle. Jinak jak zde psal ImB0T od 1.13 se nezobrazují ID itemů v závorkách za názvem při kombinaci F3 + H. Jako builderskou radu ještě mohu dodat, že pokud se chystáč něco stavět doporučuji blocky z 1.8 nebo 1.12 (terracotta tam řeší většinu věcí co si budem), jde o to, že více a více nových hráčů ba je server na 1.18 verzi tak hrají např na 1.16 nebo i 1.12 a poté nevidí krásu staveb a místo toho jim tam skáče cobble,stone,glowstone,bricky sám stavím tedy nejběžněji z 1.12kových blocků a nikdy jsem s tím neměl porblém postavit hezkou stavbu.

28 Jan 2022, 23:56

Nemohu za to, že se enemy mobky nelogují :d "otestováno"

25 Jan 2022, 19:47

https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=10491&p=2 Hoj ještě jednou tě poprosím o přečtení mého příspěvku, konketně část za "PS:" Tohle nikdy nikam nevedlo a nepovede a dost mi to připomíná kauzy s xSadBejbyy a petice proti ní... byla to blbost a nikdy se nic nevyřešilo. Máš-li stížnost a nějaký pádný důvod a důkaz který by PolackJacka jasně usvědčil pošli jej na mail k vedení. Tohle je jen další zbytečná hloupost. 

Jinak mohu se optat kde se vzala blbost, že Builder a develoer není součást AT ? :DDDD Jak je myšleno někdo pořádný z AT ? :DDD  Vím např, že matino dost řeší věci,reporty,bugy atd ale i já jako builder chodím na reporty, díky svému bývalému postavení hl.buildera mám dokonce práva, která mi dovolují řešit griefingy, krádeže, tpakilly, staré nadávky v chatu, opravy spawnů u miniher, a mnoho dalšího :D To znamená že jsem taky pořádný člen AT nebo odkud se tohle rozlišení AT vzalo :D Docela by mě zajímalo jestli by pořádný člen AT dokonce u prefixu neměl mít např Builder@ a nepořádný jen builder :DDD Aile pokud máš tabulku pořádných a nepořádných členů AT pošli mi jí prosím :D nebo jestli např Adam653 který je elitní builder (Několikrát hl.builder) není pořádný člen AT jen kvůli postu buildera i přes jeho přispívání v programování a nvrhu stránek, či projectů ? :D

25 Jan 2022, 18:41
AT

Jaj ty vytahuješ stará vlákna jaaaaj no povím ti to takto, se mnou má problém málo kdo a je to z důvodu toho, že "nalejvám čistého vína" jsem upřímný a místo abych hned trestal každou blbost tak se nějak domluvím a pokud to jde po dobrém tak jsou spokojené obě strany, pokud se ale objeví hráč, kterému jen nějak vadím, pořád na mě posílá stížnosti za hovadiny a každé 1 slovo bere jako urážku... Bohužel bych mu jako člen AT nemohl doslovně říct co mám na mysli ale se vší slušností a upřímností ho pošlu k šípku :) a řeku mu, že až teprve se nad sebou zamyslí a řekne si ten daný hráč... Fajn asi by to mohlo jít jinak než rejpavě... tak dojde a nemám problém cokoliv řešit, myslím is, že takto to má většina lidí v AT a jak bylo psáno někteří až moc velkou trpělivost né-li bezednou jako já :). 

PS: zakládat topik na fórku jen aby si lidi zobrazili jak člen AT napsal tohle a tamto je hloupost, stížnosti směřuj přímo vedení... Jsme lidi jako hráči jen narozdíl od hráčů se dost často snažíme dodržovat jisté zásady chování. My také nezakládáme topiky na fórku např na tebe aby se lidi pobavili a my sem hodili tvé nadávky, hloupé vylomeniny co někdy děláte atd. atd.

Se vší upřímností a klidem na duši Peace

Emo

22 Jan 2022, 18:36
AT

Rozveď debatu, např. mě když někdo napíše, tak dojdu kdykoliv i klidně přes telefon. Lidi mi píšou na mess discord a pár výjímečných i na IG. Rozveď jaký problém s AT myslíš. Díky

22 Jan 2022, 17:00

tak já nevím dle tvého rozepsání jsem to pochopil takto, sám jsi zmiňoval cca o 2 posty nahoře enchanty. Mé psaní vychází z toho co jsi napsal. Ale zatím se mi to dvakrát nezamlouvá.

16 Jan 2022, 21:03

A bude tam hrát 9 lidí co dali ano ? Podle ankety na 1 části serveru se nikdo úplně orientovat nebude. Navíc dost mi to příjde random a jsem zvědavý jak by se to hrálo, to každý bude mít stejné blocky ? Log -> pec -> iron block -> gold block -> dia block -> enchant table -> diamond ore ? Chci vidět kolik lidí bude stavět mob trapky pro XP dokud jim nepadne enchant silktouch, druhá věc je aby plugin poznal, že to hráč polžil, aby jen nenašel gold block od portálů do netheru nebo diamond ore a nestoupl si na něj. Další věc je, že je to vše jen čistě o náhodě... je to jako vsázet na bitcoin a doufat... Random spawn point, random generace světa (enjoy hledání obsidiánu nebo dřeva v oceánu), random drop enchantů na krump pro diamond ore atd atd. Nemyslím si, že by mě to tolik bavilo.. Startla by hra týpek se spawne u nether portálu kde má gold blocky a obsidian hned pod tím cave s ironem a goldy a uhlím, kdež to já uvidím ve scoreboardu napravo jak to krásně plní, zatím co se budu topit v oceánu bez dřeva na lodičku = hned bych to leavnul a na minihru už nepláchl.

16 Jan 2022, 20:42

Nápad se mi velice líbí a spíše bych to viděl formou jako bylo tehdá Prison na GameTeamu, kde se od 9. dolů zapnulo pvp, všechny ostatní arény měly pvp aleee problém nastal tím, že hráči full dia chodili na arénů 9 bo měli xpčka ze zabíjení hráčů v leather armoru. Chtělo by to a určitě by to pomohlo pokud by se udělalo více arén např. jiné tématiky a na zákl. aréně by byli leather hŕači od lvlu např. 1-7 a poté by se odemkla nová aréna. Hráči by mohli ale vždy jen o jednu arénu níže neboli by byl lvlový rozdíl maximálně cca např. o 10 lvlů. to znamená, že pokud by např. byl hráč co má maximální arénu 7 tak může jen do arén 7 a 6 nikoli do nižších. a pokud by šel do nižší tak co.. tam se na něj sesypou, protože je z vyšší arény. Postupem arén by ale také byli lepší upgrady, to znamená, že v 1 aréně, kde se budou hráči šťouchat kamenými mečíky tak v 2 aréně by byl např i kamený enchant meč pak v 3. iron meč a ve 4. iron s enchantem. Postupem arén a levlů by se vylepšovali dané enchanty a např už pro lvly 60+ by v jejich aréně byl Fire aspect I. Určitě ne tak když i já jako builder co se chce naučit nějakým způsobem pvp má jít s klackem proti giga borcům 2v1 a oni ve full iron.

16 Jan 2022, 19:36

Z osobního názoru je mi to šumák, ale jak zde bylo zmíněno ať to prosím není tlusté písmo a ať to nedopadne jako na gameteamu, kde měli barvičky každý jinak... chat vypadal jak spřeházená duha... normální hráč nevýraznou šedou průsvitnou barvou byl nápadný asi tolik co vločka ve vánici sněhu.... a každý druhý měl X prefixů tipu [lvl.36][VIP+++-+-][Naplácej mi] nebo [Jsem kulišák] SimonkaJeBorka: Ahoj.... Samotný AT už jen teď se žlutou barvou chatu má mnohdy problém když napíše message hned po hlasování nebo jiném žlutém oznámení = krásně to splyne a hráči(více ti novější) si nevšimnou naší odpovědi v chatu a pak zbytečně píší zprávu i 4x (ano stalo se mi to) proto bych dal Každému SP++ jinou barvu než mají ostatní ranky a tu by odhlasoval AT protože hledat kdo co napsal v chatu stejně jako hledat spektrum a odstín barvy v duze se mi 2x nechce a i protože vás znám, tak budete dávat tlustá písma. https://prnt.sc/25qnakl

Peace Emo

02 Jan 2022, 22:19

Ahoj ano máš pravdu, na serveru jsi nikdy nebyl. Ban je na sdílené IP adrese, protože hráč co má tstejnou IP jako ty kdysi dávněji používal Xray a pak obcházel původní ban. Unban ti dám, vzhledem k tomu, že jsi zde nový. Ale i já mám čas na odpočinek, klid, pohodu a čas na blízké o svátcích :). AT nesjou roboti, co by tu byli každých 5 minut :)  

Unban: Udělen

Ale nejradši bych ti tam šlehl další ban za tvůj přístup a tvé "slušné" chování a toleranci druhých. https://prnt.sc/24yb476 Toto je doslova ukázka chování, které na serveru moc potkávat já ani jiní členi AT nechceme. Buď tak laskav a pročti si znovu pravidla serveru, protože jejich neznalost, tě vůbec neomlouvá, nýbrž tě tvým chováním dostane do větších malérů, ba i dokonce zpět sem na fórum v připadě banu.

SadEmo

Peace

28 Dec 2021, 14:52

https://prnt.sc/23ock1s

Jednal jsem podle předpisů pro banování hráčů dle AT rozpisu. Ban ti na vánoce ráno zruším. Pokud bych zapomněl tak mě pingni na discordu v ticketu.

SadEmo

19 Dec 2021, 18:54

Jsou tu speciální případy, kterým vadí sotva slovo "prdel" nebo "šašek" a měla by se přidat tráva ?.... Absolutně ne nesouhasím. Emo

16 Dec 2021, 18:18
Fc

Trojku si dělej v party nebo clanu, ale zbytek asi dobrý pokud s tím nyjsou jiné problémy.

01 Dec 2021, 19:15

Mno sorry za pozdější odpověď, měl jsem lecos na práci ale do té doby mě napadla jinačí minihra a to tvé jsem asi moc nepobral :/

22 Nov 2021, 23:59

Připomínám, že toto vlákno není zamčené jen čekám na to, kdo co vymyslí. Pokud se vám do toho nechce nemuseli jste toto vlákno zakládat a jen upadne v zapomnění jako miliarda X dalších, no pak si nestěžujde, že nemáte vysněné minihry zatím co na IG minicraftu desítky lidí hlasují pro nové minihry :))) Nezapomeňte si stěžovat jak na hráče nikdo nebere ohled. Peace

PS: doufal jsem, že se tu něco rozhejbe a místo toho to je jako každé druhé vlákno o minihře...

18 Nov 2021, 23:05

https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=7813 podej si to podle této osnovy. Dík

 

14 Nov 2021, 21:55

Takže to samé co měl GameTeam než teď nedávno skončil... Btw malá vsuvka.. nemá to být Prison ? A ne "Prsion" ? To zní více už jako Prso.... Každopádě ta minihra je dobrá na odreagování, a od 9. dolů je zaplé i PvP, na 7. dolech je možnost parcely, kde můžete mít suroviny stavby atd. atd. Mě osobně se minihra líbila ale nesouhlasím pokud to bude stejné jako všude. Vymyslete někjaký způsob jak to okořenit a dodat tomu šmrnc. Pokud se vám povede nějak hezky to zpracovat a navrhnoout tak, že s tím nikdo z AT a hlavně saff a team developerů nebude mít problém, tak s tím naprosto souhlasím. Další problém co bude potřeba řešit jsou hackeři... Automine a Nuke :/ ale to se dořeší poté.

14 Nov 2021, 12:54
Nové buildery by to chtělo přeju hodně štěstí, za zkoušku stojí kdokoliv. Příkazy se dají kdykoliv doučit stačí mít snahu a vůli ;) Gl
10 Nov 2021, 17:25

Vyřešeno na discordu. 

03 Sep 2021, 23:42

Debata o které je řeč: https://prnt.sc/1dk2hib a https://prnt.sc/1dk3upg

Od hráče někdy padají takové dotazy, že mám chuť jít radši místo mc číst maturitní četbu a to je co říct.

SadEmo

20 Jul 2021, 19:06

Hoj 

Email: https://prnt.sc/1dk774v

Ban: Původní ban ej na nick honokas od JustOriii_ (já si jen všiml napojeného nového nicku z této IP kde je ban a tak jsem udělil ban za obcházení)

Více by měla vědět Ori @JustOriii_

Pěkný zybtek dne :3

SadEmo

20 Jul 2021, 18:25
Amelii_ said:

Cscs, když jsem posledně byla v AT tak se mi řeklo, že screen mi k xrayi neslouží jako důkazní materiál.

Další věc co nechápu. Proč hráčka ban dostala když xray nemá. To že máš mínění o tom že  xray má, ti nedává právo hráče zabanovat.

Hráče by jsi při nejlepším měla spíše prohledat, pokuď by tedy věděla že xray má, tak by ho správně měla nahlásit, ale kdo tohle dělá? Nikdo.

Spousta lidí v AT ví kdo z hráčů má xray a neceknou o tom ani slovo, pár takových znám :)

 

Pokuď tedy nevěděla že xray má, tudíž není ban oprávněný. Zase si vytváříš vlastní pravidla. 

Hoj pravidla se nová nevytváří, dle standardního BP je uvedené i banovaní za napomáhání při cheatingu btw. Dále ale je pravda, že mi osobně příjde jako blbost aby se použil důkazní materiál screenshot už jen když hráčka neví, že daný co kopal s ní Xray měl + se ani hráčce nedostane videa, protože si Xrayer nenapsal o unban. "hráč samotný co ban dostal si o UB nenapsal, proto jsem zde neposlala video."  Samotný ban je odvozen od původního banu za Cheating, tak nevidím ani důvod tomu co napomáhal důkaz neposlat. Mě osobně, kdybych dostal ban za napomáhání při cheatingu bych taky rád viděl cheat toho druhého komu jsem údajně pomáhal + kdybych viděl jen sceenshot mohl bych si i myslet že AT to video prostě nemá (když kolikrát AT video požaduje, aby usvědčilo cheating).

To je jen čistě můj názor a může se s mnohými lišit ale něco mi na tom hold nesedí no :/.

SadEmo

09 Jul 2021, 21:01
Jeden z posledních máš například zde. https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=9700
08 Jul 2021, 18:05
Pokud se nepletu ještě nedávno jsem ho viděl. Dá se na normal skyblocku při vygenerování vybrat tip ostrova a jedním z nich byl tento co jsi popsal. Nebyl tolik populární a pokud zde už opravdu není jak psala Bia24 tak nejsem nově informovaný :d.
08 Jul 2021, 18:03
Není to sice každý měsíc ale skoro každý tyden nebo jak to je tu streamuje streamer RandomJmeno2 prostřednictvím twitche a vždy vybere jednu mapu nebo i více a lidé skáčou a hrají se i eventy o coiny nebo steam klíče (pak zde i vaří na streamu různá jídla atd.) + S tímhle nápadem, nezní tak bad ale upoutá spousty cheaterů a AT už takhle řeší X cheaterů na normálních mapách (převážně 100ry).
08 Jul 2021, 18:01
@chess_forrest_7 hoj. 1) minihru prison znám z jiného cz/sk serveru a úplně nevím jestli po 6-7 letech co je jinde jí máme přidávat sem. To spíš udělat něco svého a originálního by bylo úplně ideální. 2) způsob jakým jsi minihru popsal.. a jak jsi podal návrh stojí za dvě věci. Proč jsi např nenapsal: dobrý den, uvítal bych zde na serveru minihru tu a tamtu. Pravidla a princip je jednoduchý./ Nebo proč jsi nenapsal že to má nějak 20-25 dolů na různé rudy a XP (+že cca od 7 dolů můžeš mít svůj pozemek na golden apple atd atd a od 9 dolu máš už v dolech pvp ON, a že si pak nevylepšuješ jen sekeru,lopatu a krump ale i meč a brnko) Myslím že uvést jsi to mohl taky, a že kdyby jsi vymyslel originální minihru bylo by to TOP ale takto nesouhlasím úplně moc protože vím jaký to jinde měli hype a pak lidi zapínají cheat nuker nebo automine a jen nastaví co kopat. SadEmo
08 Jul 2021, 17:53

S domluvou Z03 topic zamykám.

SadEmo

09 Jun 2021, 17:26

jeden jediný dotaz: Proč oživujeme téma, co je za 1) dávno vyřešené 2) Matrix už nemá rank 3) problém s YTbery a neznámým mini ? Jde spíš o to, žekdyby tu chtěl nějaký YTber slavnější točit taky by to bylo jiné... Když je tedy řeč o jine´m serveru (vznikl jen díky známosti Gejmra) Vem si kdyby takový Ment nebo Dream založili minicraft... moc jsem nepochopil na co poukazuješ :D

PS: Doufám, že se budou vytahávat zbytečně další témata. Příště by to mohlo být téma ProtiBejby gangu nebo dokonce samotný pravěk. Zbytečné toto více řešit. (domluvím se s hráčkou, popřípadě ticket uzamknu, je tu již k ničemu)

SadEmo

08 Jun 2021, 17:16

Ban tedy nechávám z důvodu vyjádření choco :), která ti dala stejný důvod banu tenkrát jako já. No ale jestli chceš, můžeme si počkat na vyjádření @xAllyyy @LaSnejkQuiAnge k těm cheatingům :)

05 Jun 2021, 20:08

1) Bacha na pravidla fórum : Doublepost

2) Oba dva nicky jsou přiřazeny k tvé IP :) 

3) Stále platí to, co psala choco v posledním topicu na fórum :) viz. https://prnt.sc/148cnwh

4) Rozhodnutí nechávám na ostatních členech, se mnou není co debatovat :) pokud s tím máš problém topic zavřu a daní členi AT si ho otevřou :) takže bude lepší se strpením vyčkat :3

05 Jun 2021, 19:58

Dostal jsi celkově za obcházení, a v posledním příspěvku od choco jsem nenašel nic co by tvé vlastnictví těchto účtů vyvracelo. :) počkáme se na vyjádření ostatních :)

05 Jun 2021, 19:52

https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=9922#post-40854

1) Napojil jsi se za nick tvojestara , takže jsi nedodržel to co psala Choco

2) na tvé IP jsou 2 nicky s banem za cheating + jeden nick jehly byl ban za odpojení z boje v 18:43. A je mi zvláštní, jak tvůj nick existuje od dneška: tvojestara (https://prnt.sc/1488s7f), a přitom píšeš: "5. Důvod, proč by jsi chtěl unban:Kolikrat mam jeste psat, ze ucty vasek-03 a somhacker_20 nejsou moje?..."

Prosím o vyjádření @ChocolateLPCP dále @xAllyyy a @LaSnejkQuiAnge

Každopádně mě osobně to smrdí a počkám na vyjádření ostatních členů :)

Hezký zbytek dne :3

SadEmo

05 Jun 2021, 19:37

Zdravím s hráčem jsem se před udělením banu bavil, a vysvětlil mu, proč jsem mu hodil následně ban. Původní ban je starší od @Sir_Stepan za Cheating/Xray na nick AsuraCover.

Hráč se poprvé napojil včera. Tak prosím Sira aby se vyjádřil k původnímu banu :)

Hezký zbytek večera.

SadEmo

31 May 2021, 21:55

Nick hráče Dimii je logovaný k jiné IP adrese a to prý z mobilních dat, proto se nenachází na zmíněné zabanované IP. Nick zabanovaného je Loooola a ban udělil @MILENAJETETA poprosím tedy o jeho vyjádření k banu, já pouze udělil ban poté co jsem si všiml, že z IP tu hraje jiný nick :) - Původní ban od mileny je za Cheating / Xray.

26 May 2021, 00:56

Ahoj je tedy možné, že se napojuješd z nové IP adresy a tvoje nicky jsou stále registrovány k staré IP adrese. Tudíž se snažíš na pojit na IP, která je zabanovaná a tvůj nick se k ní neregistruje. Proto, když ti AT projel IP a nicky tak nejspíše nanarazil na aktivní ban, bo je na té IP na kterou se snažíš lognout. Měl jsem stejný problém kdy můj nick byl registrován na mou IP z domova no když jsme přijel k otci do jiného města, zde byla veřejná IP zabanovaná a můj nick se k ní sice nepřipsal ale stále mi to ukazovalo aktivní ban. Nejlepší by bylo asi někomu z AT do soukromé zprávy zaslat tvojí IP adresu, přes kterou se snažíš momentálně napojit.

16 May 2021, 20:32
NeoriginalniKari said: Promiň jestli si to bereš nějak osobně je to jedna z věcí která měla být odebrána tak jsem se k tomu bohužel podle tebe vyjádřil. A nevím všechno jen se rád koukám na fórum a čtu si to docela často kdyžtak se i k něčemu vyjádřím

Ano chyba měla být opravena no po upozornění jí hráč neměl zneužívat, a nebyl v tom sám. Sledoval jsme i chat a psali si mezi sebou vícero o tomto. A jak jsem očekával vícero mělo to samé. Věř, že jsem dal mírný trest neboť to opravdu mělo být ostraněné dříve. No hráč toho měl nechat a nezneužívat toho dále. Ty 3 dny přežije a možná si přečte kdnihu, nebo najde více osobního času k jiným zájmům.

(PS: Neberu to zle kari jen vyjadřování se k žádostem je v jisté míře omezeno viz. pravidlo žádostí :

  • K žádosti se může vyjádřit jen hráč, kterého se žádost týka a AT.)

SadEmo

+Poprosím o zamknutí. Děkuji.

11 May 2021, 17:49

On by nebyl problém z mé strany to zkrátit, sám často zkracuji to ano. No tentokrát se mi nelíbilo, jak se hráč původně snažil určovat podmínky za jakých bug nahlásí viz. věty typu: "Nahlásím a popíšu ho, když dostani Vip nebo Sponzora" no na toto jsme mu řekli, že až se příjde o jaký bug šlo, tak že mu jen hrozí trest za nenahlášení chyby.

Hráč to poté napsal ale i tak chtěl po AT coiny nebo nějakou odměnu (Někdy se odměna dává, záleží na závažnosti bugu). Aby se neřeklo, tak i když jsme nemusel jsem mu poslal 1000 coinů ze svého. No i napříč jeho informování o tom, že je to trestné hŕač nechával a kontroloval zaplé farmy na toto barvivo.

Ano na skyblocku a oneblocku jsou z shopu barviva odebraná, no zde tomu nebylo a hráč toho nadále zneužíval.

Dále je mi zajímavé jak Kari začíná vědět o všem co se kde šustne a musí se vyjadřovat k žádostem o unban.

Pořád si stojím za tím, že hráč po informování měl tyto farmy vypnout či nejepe skopat, aby nedošlo k jeho následujícímu trestu.

SadEmo

11 May 2021, 17:21