IGN: kepka950
1. Důvod banu: Urážka člena AT
2. Datum a čas banu: 11.6.2021 15:33
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @LaSnejkQuiAnge
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Prvně jsem dostal mute za větu: Si tě vezmu do svého paláce, až ho postavím. Předtím samozřejmě něco bylo, ale neobsahovalo to žádné sprosté slovo ani pohoršovací věci. Nedostal jsem upozornění ani varování od nikoho z AT a hned mute. Když mi skončil mute, tak jsem napsal Jaký ...... mi dal mute na 10minut. Což není urážka a může tam být napsáno cokoliv klidně Jaky hodný klučina mi dal mute na 10minut, ale že si to týpoek vzal po svém je jeho problém. A chci podotknout, že ban byl zase bez upozornění/varování, takže nevím co se tu AT učí.
Dal bych to jako neznalost!!!!
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):
8. Odůvodnění oprávněnosti banu:
9. Důkazní materiál:
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:
IGN: snejciik
Zdravim,
tak v první řadě: 1.7 Je zakázáno neslušné nebo neestetické vyjadřování a to jakýmkoli způsobem včetně herního nicku či staveb. Vulgarita je považována za vulgaritu i při jejím zacenzurování. V soukromých zprávách nemusí být trestná v případě, že není mířená na určitou osobu nebo skupinu. U nerozhodných staveb rozhoduje vedení serveru.
v druhé řadě nevím za co jsi dostal mute, to bylo od jiného člena AT.
a za třetí, trest můžeš dostat bez jakéhokoliv upozornění standartně podle BP.
Nicméně co se týče tvého trestu, tak je to taková malá kravinka, zdáš se mi být jako slušný hráč, takže ti udělím unban.
~ Snejk