IGN: lukas04
Předem se omlouvám. Tohle je má druhá žádost o unban, ale na předešlé se ke mně nějak nedostala odpověď.
1. Důvod banu: Údajný cheating a vulgarita
2. Datum a čas banu: 20. 3. 2021 v 13:18
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):trvalý IP
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @Sir_Stepan
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Ani nevím, co se stalo. Po dlouhé delší době jsem ši řekl, že bych se mohl nějak vrátit k Minecraftu. Ale není úplně moc klidných serverů, kde by byl dobrý Creative. Ale mám ban.
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Na tomto serveru jsem nehrál 2 roky ne-li víc. A ban byl udělen v tu dobu, kdy jsem už Minecraft vůbec nehrál. Pravděpodobně mi někdo jiný hrál za účet, jinak nevím. Důvodem je psán cheating a vulgarita. Dřív jsem hrál s přáteli a to jsem s nimi komunikoval přes TeamSpeak, takže nebyl důvod psát. Ale i kdybych něco psal, tak ne vulgárně. Něco mi ujet mohlo, asi. Ale ne opakovaně. Kdybych dostal 1 ban za vulgaritu, tak bych se rozhodně klidnil. A cheaty by mi byly a jsou k prdu. PvP nějak nehrotím, když hraju, tak pro zábavu. A ke stavění cheaty potřeba nejsou.
9. Důkazní materiál: Nemám
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Nevím
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne a ještě jednou se omlouvám za způsobené potíže spojené s mým účtem.
Careless Lukas