Nápad na úschovu XP • Minicraft.cz

Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

IGN: ItsAdamixik
Od Adamixik » přes 4 let

Ahoj,

Napadla mě super věc. Co takhle na Survivalu udělat to, že by si hráči mohli skladovat XP které mají nafarmeny :D Jednalo by se o to, že hráč by si mohl commandem např. /xpb get <po>, převést např. 30 XP levlů do jedné lahvičky kterou by mohl stakovat, a jak by potřeboval tak by si ji vypil a XPčka by se mu přičetli. Snad mě chápete. </po>

Hezký den, Adamixik

V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3

EROR404notfound
Sponzor++

24 postů
15 reputace

IGN: Eroriq
Od EROR404notfound » přes 4 let

Toto obecne neni zlý nápad takýto prikaz by som uvítal aj na skyblocku. Rozhodne súhlasím s týmto nápadom a mohol by to byť dobré na zpríjemnenie hry. Ja som určite za

alexander13

-ERR

johny_17__
Sponzor++

29 postů
8 reputace

IGN: ImJohny17
Od johny_17__ » přes 4 let

Za mňa určite áno. Bola by to nová vec ako si vedia začiatočníci zarobiť. Keďže dostaneš XP flašku bude sa to dať dražiť. Bude z toho profitovať ako majitel farmi na drope a hráč na predávaní XP. Určite by to ludia aj kupovali keď zakupovanie xp levelu je podla mňa predražené (v survival menu).

Johny

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Rozhodně s něčím takovým souhlasím. Konečně budu mít kam dát XP bottly.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 4 let
Zdravím, s návrhem nesouhlasím. Sice by bylo docela jednoduché něco takového naprogramovat. Osobně ale vidím problém v tom, že se každé levely nefarmí stejně. Tím myslím to, že level 10 z 5 se získává poměrně rychleji než level 30 z 25 levelu. _Bodlacek

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

Tak by to mohlo být tak, že místo přičtení levelů to po vypití ten level nastaví, tedy kaktusův problém by byl snad vyřešen.

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let
_Bodlacek said: Zdravím, s návrhem nesouhlasím. Sice by bylo docela jednoduché něco takového naprogramovat. Osobně ale vidím problém v tom, že se každé levely nefarmí stejně. Tím myslím to, že level 10 z 5 se získává poměrně rychleji než level 30 z 25 levelu. _Bodlacek

Tohle jde jednoduše vyřešit tím, že se budou ukládat xp points, ne xp levely.
Tohle by se ale hodilo i na techniku, xp jsou v slimefun dost důležité.

Foxinnka
Sponzor++

21 postů
19 reputace

IGN: Foxinnka
Od Foxinnka » přes 4 let

je to rozhodně dobrý nápad jen mě mrzí že ten nápad není tvůj ale dobře nevadí. Já na skyblocku nehraju ale určitě vím jak to může být otravný mít plně chestky s xp bottlama takže s nápadem souhlasím.

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

Zdravím,

nápad hráče REC se mi zdá jako nejlepší řešení. Tím by se vše vyřešilo.

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email