Seznam warpů • Minicraft.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Zdravíčko,

máme tu seznam všech warpů, ale co takhle přidat seznam warpů na styl homů?

Tzn. /warps nick a vypsalo by vám to místo všech warpů (při /warps) pouze vytvořené warpy daného hráče.

Zároveň by pak byla možnost tyto vlastní warpy smazat klasicky přes /delwarp nazevwarpu . Mazání warpů všech hráčů by měl samozřejmě jako doteď pouze AT.

Má to ale jednu nevýhodu. A to tu, že by si mohl hráč něco účtovat za vytvoření warpu jinému hráči a poté mu jej odebrat.

To by ale bylo dohledatelné v logu, pokud se nemýlím.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

Ahoj,

• /warps nick  -  Myslím, že by bylo vpohodě, aby hráč mohl vidět jím vytvořené warpy. Aby se kdokoli mohl podívat kdo má jaké warpy nevím, podle mě to nepřinese nějaký kýžený efekt hráčům, ale možná se pletu, v tom případě budu samozřejmě rád, když uvedeš nějaké příklady.
  • /delwarp pro hráče - tady se bojím toho, že klasicky jak jsou tu někteří hráči, co vydělávají na podvodných automatech, bude jen težší je za to potrestat, uvedu modelovou situaci:
  1. Oběť uvidí v chatu /warp xyz, kde může vyhrát nějaké zajímavé ceny
  2. Oběť se portne na tento warp a utratí zde komodity (dia, emeraldy atd.)
  3. Poté co je oběť okradena vlastník warp smaže a vytvoří nový
  4. Celý cyklus se bude opakovat

Jistě i tak by to šlo dohledat, ovšem dost by to ztížilo vyšetřování těchto podvodů, když nám hráč napíše okradli mě na warpu xyz, jednoduše se tam portneme a zkontrolujeme obsah automatu, takto by bylo potřeba nejdříve zjistit, kdo používal delwarp na tento warp, následně projít všechny jeho pozemky a doufat, že něco najdeme, počkat u toho až to udělá znovu a pak ho potrestat.

S pozdravem,

Desting_

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email