IGN: Janlxrd
1. Důvod banu: cheating - xray
2. Datum a čas banu: 25/4/21 12:45
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @Sikinator_
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Unban by som chcel preto, lebo som necheatoval teda tu je video ktore som pouzival (https://www.youtube.com/watch?v=Ufkx7j67Unk&t=88s) teda tento ban som dostal nepravom, vcera mi dal @Szyho27 screenshare a nic nenasiel, teda by som chcel unban.
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Ban si myslim ze bol nepravom pretoze som pouzival jeden tutorial na youtube. Chcel by som aj vyjadrit ze mi vcera dal @Szyho27 screenshare a povedal ze mozem pokracovat.
9. Důkazní materiál: https://www.youtube.com/watch?v=Ufkx7j67Unk&t=88s
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Survival
IGN: iHqteSikii_
Zdravím, ban jsem ti udělil na žádost člena @SadEmo, protože je ještě ve zkušební době a nemá práva na banování. Tudiž prosím počkej na jeho vyjádření s potřebným důkazem.
S pozdravem a přaním pěkného dne, Siki.
//vyřešeno - zamykám//
//odemykám na žádost člena, kvůli kterému jsem ban udělil//
Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr
IGN: SadEmo
Ahoj Ban ti byl udělen na základě toho, že to dost vypadalo jako náhodné kopání, kde jsi často nacházel dia. Myslel jsem také, že když jsi je nenašel, že je to pokus o nafekování Xraye. Po prokoukání a pochopení videa jsem zkusil pár "ropných vrtů" tak, že bych si sám pleskl za griefing ale budiž. (matino mi to rollbacknul) Jsem poté po pár pokusech našel v bažině 4 ložiska diamantů. Asi tam bude nějaká shoda generace ložisek claye a štěrku s diamanty v chunku,ale stále bych na to tak nespoléhal, no stále to na první pohled vypadá jako Xray. Po ozkoušení jsem se rozhodl ti následně udělit Unban. Beru to jako vyřešené + bych se nedivil kdyby i jiní toto namátkové kopání, co vypadá jako fakování xraye brali jako cheat či resoucepack.
Pěkný zbytek dne
SadEmo
//na žádost člena zamykám - Siki//
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.