Žádost o unban - Bestereu_ • Minicraft.cz

Bestereu_
Sponzor

3 postů
0 reputace

IGN: Bestereu_
Od Bestereu_ » přes 4 let

1. Důvod banu: Cheating

2. Datum a čas banu: 23/04/2021 17:12

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): 2 months, 27 days, 18 hours (docasny)

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @100ry_

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Vyjadrim sa takto, kazdopadne som neporusil pravidla serveru v pritomnom case tak by som si zasluzil unban :). pvp minihram som sa vyhybal skoro furt kedze ma to vobec nebavi. Hraval som len parkour mapy a skyblock (obcas) tak by ma aj celkom zajimalo podla coho ste usudili cheating?

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): nie

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Cheaty som nepouzival ale samozrejme hlavne su dokazy, ale viac by ma zaujimalo podla coho to moderator posudil. Kedze som nebol moc aktivni a vyhybal som sa pvp minihram 

9. Důkazní materiál: screeny tu neviem poslat, subory minecraftu poslem do ctrlv.cz

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: skyblock/parkour/lobby

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahoj,
dohadoval som sa s najlepším parkouristom na servery (DaveLight) a došli sme k záveru, že na mape mushroom si cheatoval.
Tu je screen tvojeho rekordu: https://ctrlv.link/2vbf
Tu je screen normálnych rekordov: https://ctrlv.link/NCRq

100ry

Hey G

Bestereu_
Sponzor

3 postů
0 reputace

Mozes mi poslat link na tu mapu prosim ta ? stiahnem si ju a natocim to :)

Bestereu_
Sponzor

3 postů
0 reputace

alebo si zalozim druhy ucet a ukazem ti to, ako ti to mam este povedat :D ja som proste necheatoval na konci som skocil dole pre checkopoint a isiel som po liane hore a dokoncil som to = speedrun 

JustVagooo_
Hráč

49 postů
33 reputace

IGN: transporteeer_
Od JustVagooo_ » přes 4 let

Ahoj,

vím že se hráči nesmí vyjadřovat pod žádosti jiných, ale tohoto hráče znám z mých eventů moc dobře a parkour opravdu umí.

Navíc těch 6s které ho dělí s hráčem na 2. Místě se dá nahrábnout i rychlostí pc a pingem. Mezitím co se hráči na druhém místě mapa načte on už může mít těch pár sekund náskok. To pak udělá celkem hodně. Soudit cheating podle rekordů je podle mě kravina.

S pozdravem, Vago.

Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

Zdravím,

myslím, že pro obě strany by bylo nejlepší, kdyby byl hráč podmínečně unbanován, s tím, že by předvedl, že tuto mapu zvládne na mini za obdobný čas, s tím, že

• Nahraje video / Livestream
  • Pokusu bude přítomný banující člen a libovolně další členové AT

Věřím, že by to bylo pro obě strany výhodné, co se týče důkazu časem nemohu moc posoudit na kolik je takový čas nestandartní, nicméně spíš bych ten důkaz použil jako podpůrný, či v kombinaci s jiným, ale v parkouru se opravdu nevyznám, takže toto rozhodnutí musí být na každém členovi AT.

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

Ahoj,
riešili sme to ešte včera na discorde v PM a zhodli sme sa na tom, že mi to predvedie. V prípade, že nebude dávať mapu v podobných časoch, bude hráč následovne zase zabanovaný. Ak to zvládne dať približne tak ako mal tie rekordy, tak mu unban zostane.
Je to najlepšie riešenie. Bohužiaľ je to jediná cesta ako riešiť rekordy na parkoure.

Každopádne díky za pochopenie,
100ry.

Hey G

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

Okay,
tak chlapec to teda zvládol perfektne, bola tam jedna unknown skratka. Zostáva mu unban.

Žiadosť teda zamykám.
Pekný deň,
100ry

Hey G