Youtube rank • Minicraft.cz



Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 3 let

Zdravím,
je moc hezké, že něco takového chcete a ano platformy jako YT a Twich mají věkové omezení, ale bohužel se to moc nedá ověřit.

Můj první bod k tomuto postu. Bylo by sice rozkošné a nádherné a mnohem uklidňující dát rank YouTuber od věku 13+, nebo 15+ ale to si my nemůžeme nijak ověřit, to je nesmysl si ověřovat takové věci. My nesmíme lézt hráčům do soukromí a většinou děti 0-15 let nemají nic jako občanský průkaz, nebo cestovní pas. Ano, je tam ta fotka, ale nevíme jak ten člověk vypadá a vzhledem k tomu, že by jsme to v podstatě (já mám ten pocit) neměli ani vyžadovat po někom kdo je tak mladý nám poslat fotku a blabla..prostě to nejde a proto dotyčný může jednoduše lhát. Proto se tu nehraje na věkové omezení u takových ranků. Důležitá je tvorba a chování.

Druhý bod. Osobně si myslím, že děti 16 a méně (nebo dejme tomu teda 15) by neměly bez vědomí a dozorem svých rodičů natáčet na takové platformy a obecně, vzhledem k tomu, že tu proběhl dokument V síti asi všichni chápete proč.

To je asi všechno,
s pozdravem, Bia






Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.



Foxinnka
Sponzor++

21 postů
19 reputace

IGN: Foxinnka
Od Foxinnka » přes 3 let

ale chápeš sám říká že je mu 11 let grieafuje přírodu a v názvu jeho streamu má název i jiného serveru a v popisku videa ani nemá ip adresu. ano dobře týpek streamuje z minicraftu ale to je jediná věc kterou dělá. nechová se vůbec na to aby měl youtubera a vím že se s tím asi nedá nic dělat jen říkám co mi vadí a co on dělá nebo nedělá. níčí přírodu dělá reklamu  i jiným serverům a nemá na to věk to je odemě vše.

s pozdravem Z03Games








SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 3 let

Zdravím, zrovna když jsem koukal na stream tak zmínil, že musí hlídat reklamu aby to neposílal furt. Takže si myslím, že má promluva s ním k pravidlům 6.2.1 a 6.2.2 k něčemu byla.

No už jsem ho asi neinformoval, o griefingu :D. Přímo na streamu co jsem zrovna sledoval napsal /priroda a tam začal stavět všelijaké schody. Pokud si dobře vzpomínám říkal něco typu: Svět stavění,hm okej tu asi stavět můžu(-10:49 minut od konce streamu). (no bohužel to byl griefing přírody i když mu to lidi psali i v chatu) 

+ Nevím tedy co bylo za název atd. ale pokud hrál na jiném serveru zrovna. Tak si mohl dát název jiného serveru a pak když se přepojil na mini tak si to změnil a očividně si po našem posledním rozhorovu změnil i popisek aby neporušoval pravidla: https://prnt.sc/11xdqf0

V době když sem stream zapl byl už na mini a měl normální název streamu + popisek, který dodržuje pravidla. Každopádně za grief byl patřičně potrestán a grief se vymazal z přírody.

Tojď asi vše za mě 

Pěkný zbytek dne

SadEmo






Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt



HalFoxCZ
Sponzor++

29 postů
8 reputace

IGN: HalFoxCZ
Od HalFoxCZ » přes 2 let

také souhlasím se zavedením nějakého min. věku, ale ne kvůli nim samotným, ale proto, aby nedělaly serveru ostudu na YT, protožo např. takové SG mají hromadu slavných YTberů jako je SirYakary, zovicek a podobně, a mají velkou návštěvnost, zatímco minicraft, kde známí Ytbeři nehrajou, je téměř neznámý, a to říkám z osobních zkušeností, vždy když chci s kámošema hrát, jim musím říkat Ip když jsem s nima dřív nehrál a většinou se diví že taký server vůbec existuje, ale pak většinou zde hrajem +- téměř každý den, co můžem. Také bych udělal, že pokuď by se nějak prokázal, že chodí do školy, tak by mohl mít třeba kratší videa nebo je natáčet méně často právě kvůli studiu, sám to těď také zažívám, vůbec nic nestíhám, natož pak ještě hrát, nebo dokonce že byh mněl editovat videa, ale jak již bylo řečeno, nedá se nijak prokázat, že dotyčný nelže, pokuď nepošle nějaký doklad, a to po nich opravdu nemůžeme chtít, navíc si myslím, že kdybych to např. já řekl svým rodičům (je mi 15), tak by mi asi minicraft nejspíš zarazily i na ty chvilky kdy mám volno, a určitě bych nebyl jediný. To je za mně asi všechno, nic dalšího mně nenapadá.

 

PS: není to reklama pro SG ani pro zmíněné youtubery, jen jsem dal příkald, jinej mně moc nenapadl.

 






HalFoxCZ - just a furry MC player



SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 2 let

jeden jediný dotaz: Proč oživujeme téma, co je za 1) dávno vyřešené 2) Matrix už nemá rank 3) problém s YTbery a neznámým mini ? Jde spíš o to, žekdyby tu chtěl nějaký YTber slavnější točit taky by to bylo jiné... Když je tedy řeč o jine´m serveru (vznikl jen díky známosti Gejmra) Vem si kdyby takový Ment nebo Dream založili minicraft... moc jsem nepochopil na co poukazuješ :D

PS: Doufám, že se budou vytahávat zbytečně další témata. Příště by to mohlo být téma ProtiBejby gangu nebo dokonce samotný pravěk. Zbytečné toto více řešit. (domluvím se s hráčkou, popřípadě ticket uzamknu, je tu již k ničemu)

SadEmo






Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt



HalFoxCZ
Sponzor++

29 postů
8 reputace

IGN: HalFoxCZ
Od HalFoxCZ » přes 2 let

aha , omlouvám se, zapomněl jsem se kouknout kdy tu byl posledn příspěvek, a nenapadlo mně že když je to vyřešené tak že to bude pořád odemknuté. Ale jinak ten bod 3, myslel jsem to tak, že ty děti by mohli serveru zhoršit reputaci a lidé by sem nechodily. To je asi vše. Děkuji.






HalFoxCZ - just a furry MC player



SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 2 let

S domluvou Z03 topic zamykám.

SadEmo






Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt