Joby na Oneblocku • Minicraft.cz



NeoriginalniKari
Sponzor++

109 postů
54 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let

dobrý den ve spolek vám všem

dostal jsem takový menší nápad co mi pořád ryje v hlavě že proč nezlepšit joby na oneblocku

takže mě napadlo že to možná nenapadlo i mě tak se zeptám ostatních v /anketa

velké většině se to líbilo tak to můžu v klidu napsat sem

co takhle nebuffnout nějaký job ktéré jsou nepoužitelné ale udělat to tak aby nevznikali peníze ze vzduchu jen že máš zadržené levé tlačítko myši

např horník, tento job je ůplně nepoužitelný a jediný způsob jak z něj vydělávat je pokládat kolejnice to je přece nesmysl na job s kterým musíš težit

nebo stavitel zbytečně moc nerflé, stavitele používají hodně lidí (mezi nimi jsem i já) ale podle mě to dává zbytečně málo

nebo dokonce i crafter mohli by jste tam přidat nové věci na craftění aby hrači si mohli vybrat z více jobu

prostě mě chápete joby na oneblocku jsou nerflé až do úplné země a jsou nepoužitelné ale když se i budou opravovat proč tam nepřidat něco nového

díky za každý ohlas co jsem napíšete

Kari








ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Zdar, staviteľ dáva málo? Som 41 lvl a pri takej normálnej rýchlosti stavaní so stonebrickom mi dáva 1k$ (30s). To je málo? Na hodinu to vychádza 120k len za stavanie (ak by som ostal v lvl 40). Ešte raz sa teda pýtam, to je málo? Ty máš 111lvl stavitela, neviem si predstaviť, akú sumu dostávaš ty. Skôr by som rozmýšlal o znížení, nie to ešte o navýšení.

Viem, máš ťažké srdce, lebo do top 3 si sa dostal len za pomoci horníka. No nemyslím si, že by sa práve stavitel mal navýšiť.

Súhlasim ale sfunkčniť ďalšie joby, ako je napr. spomínaný crafter. 
Taktiež by som pridal niečo ako obchodníka (job) - obchodovanie u vesničana pr. následny predaj. Tento spôsob sa nedá nijako z-automatizovať, vždy potrebuješ item, ktorým musíš danú vec kúpiť. Pri obchodovaní potrebuješ vedieť získať daný item, s ktorým ideš obchodovať. Získaš ho ako? No predsa hraním:).




 








NeoriginalniKari
Sponzor++

109 postů
54 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
Takto kdyby si teď neřešil vůbec mě a koukal se na to jako nový hráč po čem by si šel první joby z kterých se nedá skoro vydělat nebo postavit nějakou afk farmu no samozřejmě že půjdeš pro afk farmu protože to zaprvé pro joby nemá smysl a za druhé afk farma ti vydělává víc







ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let
NeoriginalniKari said: Takto kdyby si teď neřešil vůbec mě a koukal se na to jako nový hráč po čem by si šel první joby z kterých se nedá skoro vydělat nebo postavit nějakou afk farmu no samozřejmě že půjdeš pro afk farmu protože to zaprvé pro joby nemá smysl a za druhé afk farma ti vydělává víc



Ak by som bol začiatočník, ťažil by som oneblock - do toho by som sa prihlasil do jobu hornika, stavitela a lovca. Pri kopaní oneblocku by som zarábal pomerne dosť veľa penazí - na začiatok je za par minut niekoľko tisíc až až. Neskôr by som si postavil nejakú farmičku atď..

Akú AFK farmu myslíš? Pred tým ako odpíšeš, mysli na to, že na tú farmu im treba material - idealne redstone material - ktorý sa musí tiež nejako získať. 

A ty, by si ako začínal? Tak, ako si zarobil všetky tvoje peniaze? Postavil by si cobble generator - kopal a stál:). - veľmi múdre a prospešné pre ekonomiku - z 2 minutovej stavby (cobbl. gener.) a len kopaním - nič iné robiť nemusíš, zarábať stotisíce. To je ten rozdiel medzi mnou, a tebou.

Napíš mi teda, aké AFK farmy myslíš - no napíš rovno, čo k tej AFK farme treba.








NeoriginalniKari
Sponzor++

109 postů
54 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
Doublepost







NeoriginalniKari
Sponzor++

109 postů
54 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
Jakoby moc si mě nepochopil napsal jsem něco v tomhle smyslu (udělat to tak aby se to nedalo nějak obejít) takze proto to chci spatky když joby mají malou cenu a hráči to chtějí spatky. A afk farmu nebudu dávat že svých důvodu ale mám vymyšlené co bych udělal







ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let
NeoriginalniKari said: Jakoby moc si mě nepochopil napsal jsem něco v tomhle smyslu (udělat to tak aby se to nedalo nějak obejít) takze proto to chci spatky když joby mají malou cenu a hráči to chtějí spatky. A afk farmu nebudu dávat že svých důvodu

:D :D :D :D ze svých duvodu.

Hráči to chcú, lebo napíšeš do ankéty (aby to více vydelávalo). Presne tí hráči, ktorým je jedno, či ekonomika bude ako na survu alebo nie. 

Prečo do pridania jobs sa 50m zarábalo 5 mesiacov a po pridani jobs 2 mesiace?

Ak ťa moc štve, ako zarábam. Tak ti poviem, zarábam na farme, v ktorej je 25 spawnerov. - hodnota  50M + vajička +/- 1,5m - hráči chodia na warp - aktivuju spawnere - pasivný príjem (for me).

Bohužiaľ, na tých 50m -. 25 spawnerov + 1,5m vajicka som si musel nejako zarobiť. Ak by si bol rozumne zmýšlajúci človek, ktorý je ochotný investovať napr. 50m (máš 70m), vedel by si takto zarábať aj ty - do 2-3 mesiacov - zisk - ak by si vedel robiť dobre marketing. Ty totiž chceš zarábať z ničoho - sorry, len z postavenia generátora a kopania. Žiadna investícia, žiadna námaha - veľká možnosť poruš. pravidla (možný ac, zaťaž. myšky a pod.).
 

Každý by chcel takto zarábať, za nič. Ja zarábam po 1000 hodinách a tvrdej práce toľko, čo zarábam. - den/1-2m - (podľa práce, aktivity hráčov na warpe a pod.).

Ešte ku tomu tvojmu afkovaniu a farmám. Myslíš si, že po 1000 hodinách budem mať na ostrove políčko, kde budem pobehovať ako farmar s motykou a sadiť semená? 


Som otvorený diskusii, prines rozumný nápad, vypíš argumenty - ako pomôže daná vec hráčom, ktorí začínaju hrať. Ja, alebo hocikto, kto je v TOP 10 si vieme zarobiť len zapojením rozumu (nepochybujem o tom, že ho máš, len to chce trošku snahy:)) )








Itss_Kubik
Sponzor

5 postů
8 reputace

IGN: Itss_Kubik
Od Itss_Kubik » přes 3 let

Zdravím,

Chtěl bych k tomu přidat i svůj názor

Jak už tady psal ImB0T, pokud napíšeš do ankety „chtěli byste buffnout joby (bude to vydělávat více peněz)", kdo by teda pak nedal ne? Já si osobně myslím, že joby by měli zůstat, tak jak jsou a vůbec se nezvedat.. Je to jen další šance pro tebe, jak si vydělat opravdu slušně peníze, protože už máš vysoké levely takže by ti peníze skákali jen do kapsy.

Z pohledu normálního hráče by to bylo samozřejmě jiné, to ano, ale řekni si kvůli komu to vlastně děláš? Kvůli sobě, aby sis více vydělal a byl opět v TOPCE? Nebo si opravdu přesvědčený o tom, že to děláš pro hráče s tím důvodem, aby si uměli vydělat nějaké peníze do začátku?

Souhlasím, že by se mohli přidat i některé nové joby, se kterými klidně rád pomůžu. Pár jobů se najde, která používá jen malá hrstka hráčů (viz. Sladek, Enchanter a Kovář)

Pokud Kari chceš vydělávat i trochu normálně, budeš muset opustit TOPKU, což ne každému se chce :) Neříkám, že nevyděláváš normálně, ano musíš do toho vložit svůj čas, ale nedáváš do toho žádné peníze, žádné přemýšlení o farmě (Přiznávám se, že jsem, tak také vydělával), ale už vydělávám jinak.

Ještě chci dodat jednu věc. Většina hráčů ani neví, že tam jsou nějaké joby. Chtělo by to přidat, nebo poupravit nějak ty příkazy, které jsou na spawnu..

To je vše ode mě :)

Itss_Kubik






Itss_Kubik :) Pokud budeš něco potřebovat, najdeš mě na OneBlocku !

můžeš mi také napsat na discord Kub1k#5399



NeoriginalniKari
Sponzor++

109 postů
54 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
Promiň že jsem ti z toho udělal nějak špatný den ale říkat (žádné přemýšlení) je fakt jakoby docela blbý kdyby jsem ti neukázal co může dělat ta farma na horníka (kterou nechci spatky aby zas fungovala) tak by si možná říkal něco jiného samozřejmě že ti ji mohl někdo potom ukázat ale hlavní duvod proc chci joby spatky je ten že chci za to dostat nějakej level up prostě - hej dal si do toho tolik prace/času na tady můžeš vydělávat víc peněz- a třeba na lvlu 115 by si vydělával docela hodně nebo využít /jobs shop prostě využít smysl těch jobu a jestli se vám to fakt nelíbí tak je ani nemusíte používat







ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let
NeoriginalniKari said: Promiň že jsem ti z toho udělal nějak špatný den ale říkat (žádné přemýšlení) je fakt jakoby docela blbý kdyby jsem ti neukázal co může dělat ta farma na horníka (kterou nechci spatky aby zas fungovala) tak by si možná říkal něco jiného samozřejmě že ti ji mohl někdo potom ukázat ale hlavní duvod proc chci joby spatky je ten že chci za to dostat nějakej level up prostě - hej dal si do toho tolik prace/času na tady můžeš vydělávat víc peněz- a třeba na lvlu 115 by si vydělával docela hodně nebo využít /jobs shop prostě využít smysl těch jobu a jestli se vám to fakt nelíbí tak je ani nemusíte používat



Ja ich nepotrebujem používať, to je aký už argument, čo si napísal v poslednej vete. Vyššie som písal, aby si prišiel s rozumným argumentom, kde vypíšeš plusy a mínusy toho, čo chceš pridať. Plusy a mínusy pre začiatočníkov, nie pre teba. Príde mi, ako by si mal na očiach klapky a videl si len joby. K tej tvojej poslednej vete, ak sa nám nepáči, nemusíme to používať. Je to pravda, ale ja nechcem dopustiť, aby ekonomika na oneblocku sa pokazila tak, ako je na survu alebo na skyblocku. Oneblock sa podľa mňa drží dosť dlho po tejto stránke. Nebyť pridaní jobu - pripadne, ak by sa pridal pozmenený a normálne nastavený, teba by v tope vidno nebolo. 

Citujem: "ale hlavní duvod proc chci joby spatky je ten že chci za to dostat nějakej level up prostě - hej dal si do toho tolik prace/času"

Keď som začínal hrať na oneblocku, zarábal som z rôznych vecí, ako boli kýbliky, železné meče, trapdoory, tripwire hooky a všeličo ďalšie. Dal som do toho energiu, aby som tak zarábať mohol. Čo myslíš, viem na tom zarábať doteraz? No neviem, lebo hneď, ako som začal takto zarábať, sa zmenila cena. Bol som pod drobnohľadom, ako bude zarábať ten Bot, aby sme to blokli. Presne takto mi to prišlo. Po čase si uvedomujem, že to bol možno aj dobrý krok, i keď mi to hru znechucovalo. Ak by som dokázal doteraz zarábať na týchto veciach, ekonomika by bola hrozná - kedže sa takto dalo zarábať jednoducho - postavenie len ig farmy (čo je úplne jednoduché). Videl som to presne tak, ako ty. Dal som do toho tiež kopu práce, postavil som 15 IG farm, musel som investovať do zombie vajíčok. Tých mi chodili zabíjať hráči, lebo závideli, že dokážem zarábať. Cítil som sa zle, lebo som tie farmy musel postaviť - staval som zložité ig farmy, nie také, aké vidím teraz. Ten rozdiel medzi nami je v tom, že ty postavíš generátor a zarábaš toľko, čo ja vtedy z 15 IG farm + crafteni a pod..

Koniec koncom hoď príspevok, kde vypíšeš čo by si upravil, ake vidíš plusy pre začiatočníkov, ake vidíš mínusy pre začiatočníkov. Taktiež napíš niekoľko argumentov, prečo by sa daná vec mala upraviť/pridať. Bohužiaľ z doterajších tvojích komentárov ja osobne vidím len osobný zálusk, tvoju chuť zarobiť na jobu, lebo inak sa to vraj nedá.