Adamixik • Minicraft.cz



Por5as
Sponzor

110 postů
48 reputace

IGN: Por5as
Od Por5as » přes 3 let

@tari01 Poslední varování, pokud se budeš vyjadřovat k žádostem o unban bezdůvodně, a přidávat zbytečné příspěvky, dostaneš ban na foru.






S pozdravem, Por5as


MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let
Ahoj, Ja len načrtnem, že v AT padol posledný čas na tohto hráča menší priamy pohľad. Ak sa takéto správanie nezmení, tak s istotou do pár týždňov bude o streamera menej. Milenoškovo





IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 3 let

Zdravím,

Máte zde vyjádření od MILENAJETETA, které vše pěkně shrnuje. Já jen snad dodám, že mě osobně (a věřím, že i většině ostatních členů AT) je jasné, co toto chování zapříčinilo.

To, co poslední dobou tento hráč dělá, není, bohužel nic, co by bylo serveru přínosné, naopak nás spíše zesměšňuje. Docela mi to připomíná jednoho, již bývalého youtubera.

Přeji pěkný den

---

Sir_Stepan

 





 

            l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

 

 



Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

IGN: ItsAdamixik
Od Adamixik » přes 3 let

Zdravím,

Trošku mě mrzí, že si nikdo nevšímá té pozitivní stránky a poukazuje jen na tu negativní. Nic méňě v posledních dnech jsem se opravdu nechoval nejlépe. Proto své chování změním. Pokud sem serveru uškodil, tak se ještě jednou omlouvám.

 

Hezký den, Adamixik






V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3



DaXer0
Sponzor++

16 postů
18 reputace

IGN: DaXer0
Od DaXer0 » přes 3 let

Ďakujem A-T za Váš pohľad na túto situáciu, som rád že nie som jediný kdo si toto myslí.

DaXer0






 

IG - @daxerko

DC - stanko!#6757

DaXer0 is here.heart



tari01
Sponzor++

14 postů
2 reputace

IGN: tari01
Od tari01 » přes 3 let

//Zbytečný příspěvek








SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 3 let
Por5as said:

@tari01 Poslední varování, pokud se budeš vyjadřovat k žádostem o unban bezdůvodně, a přidávat zbytečné příspěvky, dostaneš ban na foru

Tari01 koukám dojdeš si jak "pán" a začneš tu spisovat snad pod každou diskuzí i pod těmi, ke kterým by jsi nic psát zrovna neměl. ( https://prnt.sc/11givq7 https://prnt.sc/11giwx4 https://prnt.sc/11giz82 https://prnt.sc/11gk4q1 ) Daxero v tomto postu alespoň podložil svůj názor a tvrzení a po vyjádření mileny a sira stephana mi nepřišlo, že by adamixik nějak dále zesměšňoval AT či jinak. Ba naopak si myslím, že se snaží od té doby pomoci jak napsal ve své poslední zprávě, že svoje vystupování zlepší.

+ Mi přišlo, že tím co napsal daxero naposledy se toto vlákno dá se říct tak nějak uzavřelo a vyřešilo. Pokud nemáš tedy asi nějaké připomínky k adamixikovi nebo něco co by mělo stát za jeho odebrání pozice, tak asi není ani důvod toto téma vytahovat a znovu to rejpat :)

Pěkný zbytek dne

SadEmo






Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt



Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

IGN: ItsAdamixik
Od Adamixik » přes 3 let

Ahoj, 

Jen bych se chtěl k tomuto ještě naposeldy vyjádřit, nevím jak AT sleduje moje streamy, ale od té doby co se toto řešilo tak nejsem sprostý, a propaguji server tím že se snažím dostat lidi na Minicraft. např. když mi dá někdo follow tak říkam věty typu : děkuji za follow, hele pokud nejsi připojený na minicraftu tak mužeš napsat !ip pro zobrazení ip adresy a připojit se, myslím si, že si tu užiješ spoustu zábavy jelikož tu je dost miniher apod. Poslední dobou mi na tom fakt záleží takže se snažím.

Díky, přeji hezký den

Adamixik

 

 






V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3