Žádost o unban - Peaceful_Kubik • Minicraft.cz

smotana
Sponzor++

15 postů
5 reputace

IGN: SamotaJeFajn
Od smotana » přes 4 let

1. Důvod banu:  Farmeni killu

2. Datum a čas banu: 4.4  18:45 na 12h

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný

4. Nick admina, který ban udělil: H0orse55cz

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: normalka ne chci hrat

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ano

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: dostal jsem ban za farmeni killu kdyz hrac chtel pouze ziskat jeho hlavy tak jsem ho parkrat  vymlatil

9. Důkazní materiál: co to meles nechapu vasi otazku

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival

dobiju te

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím, rád se vyjádřím jelikož jsem byl u toho. Jak ty tu říkáš "pár krát", dohromady jsi ho za asi 5 minut zabil 36 krát a doopravdy to dost spamovalo. Za druhé, tvá žádost o UB je, nebudeme si lhát, v hrozném stavu, takže to ti moc nepřidává. Další a poslední věc, prostě jsi si farmil killy a jemu hlavy, což je proti pravidel. Toď vše odemě.

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 4 let

Zdravím,

Jak sám píšeš, domluvili jste se na opakovaném zabíjení z důvodu farmení hlav, přičemž došlo i k vylepšování statistik jak z tvé strany, tak ze strany druhého hráče (killy, smrti). Myslím si, že ban na 12 hodin není až tak strašný a určitě se to dá vydržet. Žádost ti zamítám. Každopádně máš možnost zakoupit si UNBAN.

S pozdravem,

-H0orse55cz

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz

smotana
Sponzor++

15 postů
5 reputace

IGN: SamotaJeFajn
Od smotana » přes 4 let

dekuji panove

dobiju te

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 4 let

Žádost zamykám.

-H0orse55cz

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz