IGN: BALLASISMYLIFE
1. Důvod banu:Xray
2. Datum a čas banu:29.3 2021 23:23
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):dočasný
4. Nick admina, který ban udělil:H0orse55cz
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban:Server sa mi veľli páči a chcel by som tam hrať dalej
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu:Nebol som na servery a ajtak som dostal ban lebo mi niekto asi hackol účet
9. Důkazní materiál:
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:neviem nebol som na servery ja
IGN: iHqteKonikk_
Zdravím,
Pokud ti měl někdo hacnout účet, tak je zajímavé že ses připojil přes tu samou IP adresu. Pokud bys chtěl, mohu ti poslat video kde je vidět jak jsi krásně šel přímo po diamantech. Navíc na tvé IP byl již aktivní ban takže jsem ti dal IP ban za obcházení. Dále jsi uvedl v ticketu na discordu, že jsi se pokusil obcházet trest přes tvůj YouTube účet. No, výmluvy typu že ti někdo hacknul účet jsou velmi časté, proto by bylo určitě mnohem lepší se rovnou přiznat. Kdybys tak učinil, uvažoval bych o zkrácení banu, takto ti ban zůstává tak jak je a žádost ti zamítám. Každopádně nechám ti prostor na to aby ses taky vyjádřil a žádost ještě zamykat nebudu.
S pozdravem,
-Konik.
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz
No mne sa už predtím stalo že na servery [Název] som dostal ban za cheating ale pritom som sa len bugol a čo som mal 1 účet ešte asi pred 2rokmy tak mi niekto hackol účet a hral za mna a ano ban som obchádzal ale nie úmyselne len som chcel skúsiť že keby ideme natáčat tak či by sa mi tam dalo napojiť
//edit Konik - Odstraněn název serveru
Pokud měl tvůj bratranec přístup k tvému účtu a stáhl si tam xray, nemění to nic na tom, že za svůj účet zodpovídáš ty, jako majitel toho účtu, sám. To že měl heslo někdo jiný je pouze na tvojí zodpovědnost. Jak jsem uvedl výše, trest ti zůstává beze změny a žádost zamítám.
Dále prosím abys nevytvářel více příspěvků zasebou, od toho je zde možnost příspěvek upravit.
S pozdravem,
-H0orse55cz
Zkus si napsat po uplynutí poloviny trestu, potom uvidím.
//edit - Lock