IGN: matosurvivalhrac
1. Důvod banu: Zneužití a nenahlásení chyby člena a-teamu
2. Datum a čas banu: 13.03.2021, 21:04
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil: Sir_Stepan
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Ja som včera hral a zmizli mi veci z shulkeru. (SikiCZ to dosvedčí pretože to riešil ako 1.) Kedže v logu podľa foto https://ctrlv.cz/Rcji z shulkeru nič nezmizlo a veci tam neboli. Potom SikiCZ zavolal na pomoc Sir_Stepan a sa to snažil poriešit akurát že mu to ukazovalo tie isté veci. Tak mi do msg napísal že nevie čo sa s tým stalo a že ako odškodnenie som dostal 1,000,000 coins. (Aj to sa mi zdalo nejak trochu čudné no keď by sa Sir_Stepan pomýlil tak by mi to neposlal do msg). Za to som si nakúpil nejaké pt6 sady a podobne a niečo som rozdal kamarátom. Ráno som sa zobudil s tým že kamaráti píšu že mam ban na 5 dní Takže by som chcel poprosiť o unban a preverenie celej situácie. Ďakujem
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: N/A
9. Důkazní materiál: N/A
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: PvP
Ďakujem - Maťooooooo
LOL 23% Priemer z Matiky Vole
IGN: iHqteSikii_
Zdravím, jelikož se to týká i mě, tak se k tomu vyjádřím. To co píšeš se opravdu stalo, jen jsem si nikoho na pomoc nezavolal, ale to není podstatné. Jakmile se tam připojil Sir, chvilku jsem tam byl a jakmile jsem viděl, že to s tebou řeší on, tak jsem šel pryč, že to tam nějak vyřešíte. Dál už tedy nevím co se stalo, tudiž bych počkal na vyjádření a rozhodnutí Sira.
Přeji pěkný den. Siki
Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
včera skutečně došlo k chybě z mojí strany a jsem si toho vědom. To ale nic nemění na tom, že jsi chybu nenahlásil, do chatu jsi se smál, jak jsi bohatý, rozdával všem hráčům itemy a peníze.
Na základě toho tvoji žádost zamítám.
Děkuji a přeji pěkný den
---
Sir_Stepan
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l