Žádost o unban - :) • Minicraft.cz

l_lukas_
Sponzor

11 postů
0 reputace

IGN: l_lukas_
Od l_lukas_ » přes 4 let

1. Důvod banu: Zneuzivani vice ostrovu pro obohaceni (pravidlo3.4.3 )

2. Datum a čas banu:   13.3.2021                    14dni

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):dočasný

4. Nick admina, který ban udělil: testrgames

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: bol som dohodnuti z danym hracom

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: No ked ze zazracnim sposobom sa to neulozilo tak to pisem este raz :(

vstal som 22:40 . Siel som na server cez mobil do kedy si nezapnem pc . Ako som sa pripajal na server vyskocila mi ikonka bol si banavony pisalo tam kto a dovod . Takze som siel to prve riesit na dc a potom tu na forko. Tak som zapol dc a napisal testrovi ahoj na akom IS som to porusil a on mi odpisal na hrace Skrillexcz3 tak som sa pousmial a napisal to vazne  potom mi napisal ze to nieje iba jeho rozhodnutie rad by som chcel vediet kto este o tom rozhodoval alebo aby sa vyjadril k tomuto vlaknu dakujem.  Som napisal ja sa o ten IS staram a nie zarabam co si zarobim posielam Skrillexovi ked si spomenie alebo ked mi napise na servery posli mi peniaze co si si privyrobil tak mu poslem bez preblemov. Minule si opytal 2,5M ( poslem dokaz ) poslal mu to kari_cz lebo som nebol vtedy online z karim som sa dohodol ze mu to  vratim ked budem online.Ten warp mi do teraz nevratil tych 2,5M lebo predavam knihy v hodnote 1200-2000 $ takze nieje sanca aby sa to dalo vyzbierat. Skrillex ma  mimo warpu farmy ktore ma zabezpecene takze sa tam nemozem dostat ja mam pristup iba k chestke kde pada drop zo spawnerov lebo su to moje spawneri a dohodli sme sa ze si to budeme delit a este mam pristup k chestke kde pada drop z oviec ( vlna) vlnu davam do warpu tu  vlnu obcas niekto kupi  a v /shop sa neda predat tekze z toho skoro nijak nezarabam. Tie Irony co si tam spominal tak som sa siel pozriet ci to je plne lebo mam este pristup k hopprom kde padaju Iron Golemovia mal to plne  tak som to vykopal a napojil to druhy stlpec doble chestiek. Spominal si tam ze mam aj ine IS kde mam farmy. Ano je to pravda. Je to IS rakvici kde je farma na Iron Golemov chodia si tam hraci expit jobs lovec. Mas pravdu ze som si braval z warpu veci ale upozornil si ma na to od vtedy som nepolozilani block tam. A dohodol som sa z rakvicou ze nam to bude pradavat 64 Iron Ingotov za 1$ takze uz nic nebudem porusovat.

-Bol by som rad aby sa vyjadrili aj iny hraci A-Teamu dakujem.

-Alžbetka :)

@testrgames

9. Důkazní materiál: http://prnt.sc/10kza82

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Oneblock

bodlacice
Sponzor

12 postů
16 reputace

IGN: bodlacice
Od bodlacice » přes 4 let

Zdravím, jsem vlastníkem ob, který jsem propůjčila hráčům l_lukas_ a kari_cz, na kterém je již zmíněná Iron Golem farma, protože na One blocku nehraji a proto jsem jim ostrov dala, jakožto takový "přátelský" dar. Potvrzuji tedy l_lukasův návrh/domluvu o tom, že bych jim irony prodávala za 1$, aby s tím nebyly žádné problémy. Chtěla bych se opravdu omluvit za vzniklé potíže mou a jejich neznalostí.

-Pamatuj na smrt,

pamatuj, že jsi smrtelný.-

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
rakvice said:

Zdravím, jsem vlastníkem ob, který jsem propůjčila hráčům l_lukas_ a kari_cz, na kterém je již zmíněná Iron Golem farma, protože na One blocku nehraji a proto jsem jim ostrov dala, jakožto takový "přátelský" dar. Potvrzuji tedy l_lukasův návrh/domluvu o tom, že bych jim irony prodávala za 1$, aby s tím nebyly žádné problémy. Chtěla bych se opravdu omluvit za vzniklé potíže mou a jejich neznalostí.

Pre nezmyselné pravidlá vznikajú zbytočné bany a obchádzania týchto pravidiel.

testrgames
Vedení AT

227 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím,

To kolik jsi hráči skrillexcz3 za přistup na ostrov zaplatil je čistě tvoje věc, na tohle celé nemá žádný vliv. Navíc skrillex je již nekativní hráč, na serveru byl naposledny připojen před více jak třemi měsíci, tedy tvrdit že to děláš pro něj je irelevantní. I když jak tvrdíš zisk z ostorva není tak velký, tak pořád máš ostorov navíc, víc plochy kde jsou farmy nebo obchody, než by jsi měl jen na svém ostorvě odkud máš nějaký příjem. 

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

l_lukas_
Sponzor

11 postů
0 reputace

Od l_lukas_ » přes 4 let
Dobrý večer No vidím že si si to asi zle precital tam nieje napísané že mu dávam 2,5M za to že má dá na jeho IS to som platil to čo som zarobil ale keďže warp nezarába toľko dával som niečo aj zo svojho. K farmam farmy sú zabezpečené cedulkou nemám k nim žiaden prístup. Na jeho IS som nepostavil ani jednú farmu ktorú využívam ako obohacovanie . Ak chces vedieť príjem tak bol si na mojom IS milión krat tak nemusím ani písať ako získavam prijem

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Jen se chci zeptat když používám druhý ostrov na eventy je to proti pravidlům? (vím že to neni k tématu :D)

l_lukas_
Sponzor

11 postů
0 reputace

Od l_lukas_ » přes 4 let
A mohol by som povedať že ja tým IS vôbec nezarabam skôr prerabam lebo niečo stojí ten emerald a knihy takže by som chcel už počuť rozhodnutie ďakujem

testrgames
Vedení AT

227 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím,

Tak napřed tedy píšeš, abych tě citoval: "predavam knihy v hodnote 1200-2000 $", " vlnu davam do warpu tu  vlnu obcas niekto kupi". Poté tvrdíš že ti warp vlastně vůbec nic nevydělává, ale ty ho jen podle tvých slov předěláváš, tak proč tam tedy je 90% chestshopů tvých.

Jak jsem již psal, nejvíce mi na tom vadí že máš další ostrov pro své působení.

-zamítám

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_