IGN: Szyho27
Zdravím, nemyslím si že to je vyloženě špatný nápad, jediná otázka je, jestli by to bylo s animací, jak strom padá (což je definitivně ta lepší a graficky lépe vypadající možnost), či by strom prostě zmizel a spadly by suroviny. Záleží na tom z toho důvodu, že na survivalu nehraje jen tak málo hráčů a podle mě kdyby několik hráčů vytěžilo strom co má animaci padání, tak by to dokázalo určitým způsobem zatížit server. Je možné že ale i záleží na přesném pluginu, některý to můžou mít určitými způsoby vyřešený. Každopádně s návrhem souhlasím.
IGN: GejmronCZ
Nápad s pluginem Tree asist nebo něco, co dělá vlastně to samé jsem navrhoval pro přidání do jobu Dřevorubec na tuším, že 50 lvl. Aby to nebylo zadarmo, ale byla to jistá výhoda při vyšším levelu a tudíž by to neměl každý a nezatěžovalo by to tolik server. Vím, že tu tento plugin jednu dobu byl, bohužel se odstranil a navíc bral vše jako strom, což je špatně a měl by brát jako strom jen strom a ne to, co hráč položí.
Gejmron
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."