Stížnost na Helpera Sir_Stepan • Minicraft.cz



elnikep
Sponzor++

3 postů
6 reputace

IGN: elnikep
Od elnikep » přes 3 let
Dobrý den, Chtěl bych podat stížnost na Helpera Sir_Stepan z důvodu jeho chování. V minulosti když jsme ještě řešili okradení kasina o 200 Milionů byl jeden z členů A-teamu který tu situaci řešil jako první, chybně se podíval do logu a udělil ban hráči Groli a následně se odpojil. Potom jsem to musel řešit s Helperem Szyho27, který hráči dal unban a následně to řešil s hráči kteří opravdu kradli. Následně Sir_Stepan přišel zpět na server a řekl že mi vrátí Část mojich peněz který podle něho byly ukradeny, jednalo se o částku okolo 20 Milionů ale v tu chvíli jsem měl na účtě už 50 Milionů, peníze mi nastavil na 20 Milionů a ani se nepodíval jestli už na účtě nemám více peněz, chtěl jsem mu napsat že jsem měl na účtě už dávno dalších 50 Milionů ale znova se odpojil a situaci dále NEŘEŠIL. Po pár hodinách peníze sice vrátil ale ani se neomluvil. (Tato situace se netýká úplně mě ale hráče viktor1452 který je můj kamarád a docela dost mě to naštvalo). Včera můj kamarád viktor1452 dal na survivalu zbytečnou anketa, potom přišel Sir_Stepan který anketu smazal a hráči udělil jail na 30 minut, když jsem se ho zeptal co to má znamenat tak mi odepsal že hráč je již z jailu venku. Hráče portl z jailu pryč, ale nedal mu command unjail. Potom se odpojil a situaci dále neřešil, tudíž chudák musel čekat 30 minut než mu jail skončí. Dnes se Sir_Stepan připojil na server a začal dávat ankety ve kterých shazoval můj originální nápad, potom jsem mu napsal jestli ho baví do mě rejpat, začal se se mnou hádat a k němu se přidal Helper 100ry_ který mi následně dal kick ze serveru za "Provokování" potom jsem se připojil na server, zeptal se co to má znamenat, 100ry_ mi odpověděl že jsem začal provokovat a proto mi dal kick. Toto byla poslední kapka mé trpělivosti a proto Vám píšu a žádám Vás aby jste se se Sir_Stepan nějaká domluvil aby se začal chovat trošku normálně. Děkuji, elnikep.





elnikep


Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 3 let

Zdravím, myslím tedy, že je více nežli na místě, abych se vyjádřil. Pro jednoduší orientaci jsem tvůj přispěvek rozdělil do několika bodů. 

 

1. Hráč Groli a krádež

hráči byl udělen ban, protože jsem pomocí LogBlocku skutečně našel, že ti vzal tvé itemy. K tomu je ještě potřeba dodat, že před udělením banu jsem ti tyto informace sdělil a ty jsi souhlasil. Já, Szyho a ty jsme to následně řešili společně na TS a hráči Groli jsem následně udělil UB. 

Co se tvých peněz týká, při navrácení jsem nedopatřením zadal špatný příkaz, takže jsem ti poté ve výsledku odebral víc. Musím ale doplnit, že poté, co jsem ti peníze navrátil, jsme se spolu bavili v chatu a několikrát jsem se ti omluvil.

 

2. Zbytečná anketa a jail

Ano, hráč skutečně včera dostal jail za zbytečnou anketu. Jeho anketa, která obsahovala pouze slova ,,Zbytečná anketa,, byla opravdu provokativní a hráč byl tedy potrestán. 

 

3. Tvoje MiniCoiny

Předpokládám, že to byl hlavní důvod, proč zde píšeš. Je tomu vskutku tak, že mi velmi (a nejsem sám) vadí, že tímto způsobem můžeš jednoduše okrádat hráče. (Abych ti nekřivdil, nejsi rozhodně jediný, kdo něco takového dělá a reakce z mojí strany mohla být mírnější)

Závěrem tedy… Nic osobního proti tobě nemám, ale jsou zde jisté věci (především MiniCoin) s kterými opravdu nesouhlasím a vadí mi. 
 

Děkuji a přeji pěkný den

---

Sir_Stepan

 





 

            l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

 

 



panko88
Sponzor

6 postů
4 reputace

IGN: panko88
Od panko88 » přes 3 let

Súhlasím so Sir_Stephan hlavne ten minicoin! a inač ten jail myslim si ze si viktor1452 dobre rozmyslí aku anketu dá:DD a v tom prvom bode by som aj veril že si sa mu do chatu ospravedlnil niekoľko krát ved ma to najviac scammerske casino na serveri:D:) (čakam move do el-casina:DDD)

 








OozZyk
Sponzor

4 postů
4 reputace

IGN: OozZyk
Od OozZyk » přes 3 let

Elnikep 

- ako v niečo máš pravdu že ten JAIL bol trochu čudný lebo za ( zbytočnú anketu ) sa JAIL by sa nemal dať ale ak to daval opakovane tak chápen.

Sir_Stepan

- s tým Minicoin máš pravdu ked zača robiť tu 1% akciu bolo to super ale dneska mi to došlo ako vlastne oscamoval ľudí takže aj mna ostamoval už cca 60 - 100m.

Takže som sklamaný z toho ale taký je život :) 

Akcie 

- tie akcie doli dobré až mi dneska napadlo aký umisel mal elnkep podla mna že predá 10 akvii v hodnote 100m a v tej dobe ich bolo 18 dokopi aj z Fizicoin a v tedy to bolo vzácne ked ich bolo len 18 na serveri ale ako urobi elnikep to Minicoin tak to uplne dojebal lebo má tak 5 automanov  a v každom je 576 kusov takže ak vám ide matika tak si viete spočitať kolko kusov by musel predať + už ktoré su na serveri ako Bitcoin to by vychádzalo že 1 človek by musel mať minimálne cez 125 tých Minicoin a tá hodnota je už uplne na hovno takže asi takto si oscamoval ľudí a nie len mna Elnikep 

S pozdravom Ozónová Diera :)






Proste Ozónová Diera

 



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let
elnikepgames said: Dobrý den,Chtěl bych podat stížnost na Helpera Sir_Stepan z důvodu jeho chování. V minulosti když jsme ještě řešili okradení kasina o 200 Milionů byl jeden z členů A-teamu který tu situaci řešil jako první, chybně se podíval do logu a udělil ban hráči Groli a následně se odpojil. Potom jsem to musel řešit s Helperem Szyho27, který hráči dal unban a následně to řešil s hráči kteří opravdu kradli. Následně Sir_Stepan přišel zpět na server a řekl že mi vrátí Část mojich peněz který podle něho byly ukradeny, jednalo se o částku okolo 20 Milionů ale v tu chvíli jsem měl na účtě už 50 Milionů, peníze mi nastavil na 20 Milionů a ani se nepodíval jestli už na účtě nemám více peněz, chtěl jsem mu napsat že jsem měl na účtě už dávno dalších 50 Milionů ale znova se odpojil a situaci dále NEŘEŠIL. Po pár hodinách peníze sice vrátil ale ani se neomluvil. (Tato situace se netýká úplně mě ale hráče viktor1452 který je můj kamarád a docela dost mě to naštvalo). Včera můj kamarád viktor1452 dal na survivalu zbytečnou anketa, potom přišel Sir_Stepan který anketu smazal a hráči udělil jail na 30 minut, když jsem se ho zeptal co to má znamenat tak mi odepsal že hráč je již z jailu venku. Hráče portl z jailu pryč, ale nedal mu command unjail. Potom se odpojil a situaci dále neřešil, tudíž chudák musel čekat 30 minut než mu jail skončí. Dnes se Sir_Stepan připojil na server a začal dávat ankety ve kterých shazoval můj originální nápad, potom jsem mu napsal jestli ho baví do mě rejpat, začal se se mnou hádat a k němu se přidal Helper 100ry_ který mi následně dal kick ze serveru za "Provokování" potom jsem se připojil na server, zeptal se co to má znamenat, 100ry_ mi odpověděl že jsem začal provokovat a proto mi dal kick. Toto byla poslední kapka mé trpělivosti a proto Vám píšu a žádám Vás aby jste se se Sir_Stepan nějaká domluvil aby se začal chovat trošku normálně.Děkuji, elnikep.

Hráčom, ktorí naschvál provokujú ostatných napr. tou zbytočnou anketou by som bil od rána do večera. Ty takýchto hráčov obhajuješ, je to zaujímavý spôsob jednania. Napíšeš, že viktor dal zbytočnú anketu, bol za to potrestaný a spýtaš sa, čo to má znamenať? :D  

 








Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 3 let
Zdarec Jako první bych chtěla říct, že stížnosti na členy AdminTeamu se píší na info@minicraft.cz 2. Tu krádež s tím banem máte asi probranou idk, nemůžu k tomu nic říct. 3. Ohledně jailu, jako první by se měl dát warn a kdyby se to opakovalo tak reprve do jailu. Nemám ponětí jak teď máte udělené doby na jail, ale 30 za jednu anketu je moc. Upřímně, nevím co bylo na anketě tolik provokativního, jelikož to bylo jednou.





Šulínek.



Hauvikk
Moderátor

85 postů
64 reputace

IGN: Hauvikk
Od Hauvikk » přes 3 let

Chci se sem jen vyjadřit ohledně toho jailu, koukal jsem hračovi co měl dříve za tresty a když jsem to viděl tak tohle nebyla jeho první smazaná zbytečná anketa, už jich tam má asi tak devět smazaných.

Ještě dodám něco k těm akciím, elnikepovi jsem to již říkal, že to nikdo u něj koupí za 9m další to prodá za 10m a potom co s tím bude dělat ten co si to koupí za těch 10m?






S pozdravem Hauvik ;)



viktor1452
Sponzor

5 postů
1 reputace

IGN: viktor1452
Od viktor1452 » přes 3 let

Aby som sa tu obhájil, takže Hauve áno dostal som predtým ban za zbytočné ankety, a za tie som bol potrestaný a navyše som ich zakladal PRED MESIACOM, a v ten deň čo som dostal jail od sir_stephan som urobil iba 1 zbytočnú anketu z úmyslom pobaviť hráčov, v tej ankete som napísal "zbytočná anketa" takže tak a súhlasím plne s Elnikepom. z pozdravom opica Viktor -