Žádost o unban - AlexGames3 • Minicraft.cz

noname_alex
Sponzor

13 postů
1 reputace

IGN: AlexGames3
Od noname_alex » přes 4 let

1. Důvod banu: Autoclicker u farmy

2. Datum a čas banu: 12:35 12.3.2021

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný na 7 dní

4. Nick admina, který ban udělil: LaSnejkQuiAnge

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Znovu sa mi toto stalo.. vždy keď som pri cobble gen. tak som pri hre a odpisujem a počítam príklady ale mám odpojenú myšku nech sa mi zbytočne kvôli hre neničí... ale som tam..nepoužívam žiaden autoclicker. Išiel som poštárke otvoriť dvere lebo mi priniesla balíček. Išiel som si ešte po respirátor a celé sa to natiahlo lebo mi nemala vydať... ospravedlňujem sa. dám si nabudúce pozor že už nikdy neodídem od pc keď budem mať odpojenú myšku aby sa toto nestalo... mrzí ma to S pozdravom AlexGames3

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál:

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Super, říkáš že si byl u počítače, takže proto používáš pistony na obcházení AFK systému + AC to je protože ti něco zaťíží myšku buď rád že si nedostal na 10 dní ban je podle mě oprávněný

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Celkom smiešny dôvod. Nech sa mi myška neničí pri hre, preto ju odpájam pri AFK činnosti. Čo ešte hráči nevymyslia..

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

noname_alex
Sponzor

13 postů
1 reputace

Počas toho ako som pri cobble generátory nikdy nie som afk - away from keyboard. Len mám odpojenú myšku aby sa zbytočne neničila tým že je button stále stlačený. Čiže @milenajeteta nie neodpájam ju pri afk činnosti. Ja sedím pri tej hre a čumím do toho monitora aby sa mi presne toto nestalo :) Dávam si na to pozor. Odpisujem hráčom, počítam príklady, hýbem sa. Kari keď už máš potrebu rýpať tak nech sa páči vysvetlím ti to. Nie som prvý ani posledný na serveri ktorý má takýto stone generátor. Pistony nie sú na obchádzanie afk systému ale na zvýšenie efektivity generátora, hýbu mnou zo strany na stranu a pri efekte Haste 2 je výkonnosť takého generátora omnoho lepšia akoby som sa hýbal sám, keďže je to presne načasované. Ale nech sa páči @kari_cz kľudne ma očierňuj, tebe sa to vráti samé. Ale očividne niekto čakal kým odídem od pc aby mi mohol s radosťou dať ban. Nastala neočakávaná situácia, pes mi začal štekať, prišla poštárka.. tak pardon že som nestihol a v tom zhone zabudol odísť od genetárota. Nestane sa to :) 

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

Mě se taky stalo něco podobného a co jako tak máš ban pravém buď se s tím smiř nebo ne

noname_alex
Sponzor

13 postů
1 reputace

Nepáči sa mi ten systém, že bez upozornenia rovno hodia ban na týždeň. Riešil som niečo súrne a proste v tom zhone som zabudol odísť od generátora. Stane sa, človek nie je stroj. A rovno ban na 7 dní proste :D Navyše server blbne vkuse, pravidelne treba čakať na to kým sa veci opravia ktoré sa záhadne samé kazia. Chyby v pluginoch, chyby na ob, vypadok jobs, nefunkčný redstone, problémy zo spawnermi a mnoho ďalšieho. Je veľmi veľa hráčov, ktorí majú presne tento typ generátora a ban nemajú :) hráči ostávaju afk pri farmách, na toľkých ob som videl anty afk systém z vody alebo z pistonov.. ktoré boli samostatne tzn mimo akejkoľvek farmy či generátora. A nikto z nich žiaden ban :D a ja musím súrne odísť od pc a drb ban :DD

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

Dostal si upozornění a neodpovídal jsi tak neříkej že si nedostal upozornění

noname_alex
Sponzor

13 postů
1 reputace

Áno dostal som upozornenie ktoré som logicky nevidel keďže som potreboval súrne odbehnúť. Čiže ak by som napríklad odpadol a buchol hlavou o myšku a kopal som tak dostanem ban na mesiac lebo som neodpísal ? :D čo sa mám točiť pri tom ako hrám ? mám to streamovať? Okej kľudne, asi začnem... dúfam, že aj na moje streamy bude vyskakovať taký krásny červený text.. všetci admini ma môžu chodiť sledovať aby si boli istý že tam sedím a držím tu myšku jak idiot. Dám vám double cam. Jednu na môj znudený ksicht a druhú na myšku. Keďže logicky absolútne nijako neviete zistiť či som odpadol, či sa stalo niečo vážne alebo nie. Či nemám náhodou vypnutý chat a len som nevidel správy žejo :) Nemáte to ako zistiť. Ale ty vieš s istotou povedať a obviniť ma, že obchádzam systém :)

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 4 let

Ahoj,

taková náhoda, že jsi najednou kdy jsem se tě ptal musel odběhnout otevřít pošťačce a najednou sis musel vzít respirátor a najednou se to protáhlo. Hezký pokus, příště prosím razantnějši a pravdivou omluvu, než stupidní výmluvy. Ban ti zůstane. To tě pak naučí, že to nemáš dělat. Čili jednou je v pravidlech napsáno, že afk u farmy je zakázaný, tak to prostě tak bude, nikoliv jakýmkoliv způsobem se to bude obcházet, tak to bude samozřejmě sankcionované. 

- Žádost o unban zamítám.

~ Snejk

testrgames
Vedení AT

227 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím,

Jen dodám, že s hráčem mám dohodu od minulého banu, pokud stejným způsobem poruší pravidla, dostane trest 2x delší.

Trest ti tedy upravím.

-Testr

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_